2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

slm kızlarrr benıde ekleyın lısteyeee :)))sat 27 eylul 10 temmuz dogum zamanı izmir 11 haftalıgım :)) tanısıp kaynasalım bakalım 4 aylık evlıyım daha yas 23 bat ne demek bılmıyuorum ama :)

canım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.
biz hamile kalmaya çalışıyoruz ama... yani sana pek faydamız olmaz.tabi istersen yanımıza seve seve alırız senide:34:

Tatlicadicim gecmise bakatrken gordum nazelmasinda sorunu varikoselmis tabloda duzeltelim olurmu kuzucum

düzelttim canım aferim sana gözün hep böyle açık olsun:1::1:
zira ben olmasam sen ve kuppe götürceniz burayı şifremi verecem size siz yapacanız:34:

üzülme ya kıyamam sana ben.olur sen sadece yarınki güzel hberi düşün şimdi bence.sabah hepimiz burda seni bekliyo olacağız tatlımmmm :31:

canım valla çok moral verdin bana inşallah dediğin gibi olur...
Allahım senide benide arkadaşlarımızıda çok bekletmez inşallah:29:

ya canım şu şeye sinir oldum yawww.ben sana cvp yazıyorum herkesin linkinin altında çıkıyo yaaawwww.neyse anladın sen onuu :1:

canım sana anlatayım hemen. alıntı yaptığın kişinin yazısı [/QUOTE] arasında kalacak gerisini sil alta in yorumunu yap.bilmem anlatabildimmi?

canım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.
biz hamile kalmaya çalışıyoruz ama... yani sana pek faydamız olmaz.tabi istersen yanımıza seve seve alırız senide:34:

düzelttim canım aferim sana gözün hep böyle açık olsun:1::1:
zira ben olmasam sen ve kuppe götürceniz burayı şifremi verecem size siz yapacanız:34:

canım valla çok moral verdin bana inşallah dediğin gibi olur...
Allahım senide benide arkadaşlarımızıda çok bekletmez inşallah:29:

canım sana anlatayım hemen. alıntı yaptığın kişinin yazısı
arasında kalacak gerisini sil alta in yorumunu yap.bilmem anlatabildimmi?[/QUOTE]
Tamam kuzucum sen merak etme :54: kuppem nerde gelmedi

Son düzenleme:
canım araba aldılar. o gelmiş. aşşa kocam çağrıyor dedi görmeye indi ama gezmeden dönmeyecek belli oldu artık. yani şuan arabasıyla tur atıyor:1:

Tatlicadicim benim ekran cok kucuk smileri secerken dolma parmaklarim saolsun yanils smile i secmis kuppem gelmedinin sonuna yanlis smile gelmis alintinda gordum duzeltiirmisin sana zahmet tatlim.
Kuppecim yeni arabaniz hayirli olsun kuzucum allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin insaalh canim benim

Ayyyyy liste cok guzel omusss yahuuuuu gozume bi baska goruktu niyeyseee:16:
Regentosummm gordunmu yazdigimi:40:

ben de tam sana laf atcaktim hee kalp kalbe karsiymis...

ayy kuzummmmmm TR ye gelince haberdar edersen ararım seni :34:

kızz regentoşş valla içim üzüldü şu an sana :29: kız ver numaranı bana özelden arayacam seni söz :34:

hee niye özelden ariyon ki??? vermem numarami :19::19::19: cünküm ben de bilmiyorum :9::9::9::9: yarin o kadar cok kullaniyorum ki numarayi ezberleme geregi duymadim :9::9::9::9:

slm kızlaaaaaaarrrrr.ben geldim.salya ve mümüklerimle beraber :34: satamadım kaynanama almadı ki :19:kaynana işte...

eee ne kaynatıyosunuz bakalım...

kaynana iste nolcak :19::19::19::19: ben de kaynanama satardim da dökülüyor zaten yazik... bir de gribi kaldiramaz yazik :1:

canımsın. :7:ama ankara havasıyla alakası yok,kabul edemem ben bunuu...!:19:

bak yaa... sen ankarada kafana göre bir yere denk gelmemissin, hem de orda büyümedigin icindir... ankara sevilmez mi yaaaa... güzell ankaram benim...

Regentos nasilsin yahuuu ne gunu cift cizgi gordun calismalar devammi.

he kuzum is de gördük.. bekliyoruz simdi :31::31::31: ayin 22sini yani...

slm kızlarrr benıde ekleyın lısteyeee :)))sat 27 eylul 10 temmuz dogum zamanı izmir 11 haftalıgım :)) tanısıp kaynasalım bakalım 4 aylık evlıyım daha yas 23 bat ne demek bılmıyuorum ama :)

kız mehmetsym ne işin var burdaaaaaaaa :1::1::1: burası hamile kalmaya uğraşanların yeri sen becermişsin o işi daha ne arıyon buralardaaaaa :9::9::9::9::9: sen gel temmuz anneleri topiğine bakemm hadi :10::10::10:

kuppecimmmmmmm canımmm arabanız hayırlı uğurlu olsunnn Allah ım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşalalhhhhh :16::16:

ne aldınız gı merak ettim :1:

ben de tam sana laf atcaktim hee kalp kalbe karsiymis...

hee niye özelden ariyon ki??? vermem numarami :19::19::19: cünküm ben de bilmiyorum :9::9::9::9: yarin o kadar cok kullaniyorum ki numarayi ezberleme geregi duymadim :9::9::9::9:

kaynana iste nolcak :19::19::19::19: ben de kaynanama satardim da dökülüyor zaten yazik... bir de gribi kaldiramaz yazik :1:

bak yaa... sen ankarada kafana göre bir yere denk gelmemissin, hem de orda büyümedigin icindir... ankara sevilmez mi yaaaa... güzell ankaram benim...

he kuzum is de gördük.. bekliyoruz simdi :31::31::31: ayin 22sini yani...
Olemiiii hadi bakalim hayirlisi insallah patlatirsin bombayi bu ay regentosum benden bi kac gun sonra senin bat arka arkaya patlatlim insaalah :16:

kız mehmetsym ne işin var burdaaaaaaaa :1::1::1: burası hamile kalmaya uğraşanların yeri sen becermişsin o işi daha ne arıyon buralardaaaaa :9::9::9::9::9: sen gel temmuz anneleri topiğine bakemm hadi :10::10::10:

kuppecimmmmmmm canımmm arabanız hayırlı uğurlu olsunnn Allah ım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşalalhhhhh :16::16:

ne aldınız gı merak ettim :1:
Ayy smile revziyoun yapmaktan canim cikti yahuu :)))

Son düzenleme:

kız regentoşş bu ara snde bi jeton düşme problemi var galiba :1::1: özelden yaz numaranı dedim ayol özelden arayacam demedim...

hem insan numarasını bilmez mi yaa bi go vermek istemiosan vermem de kardeşim alla allaaaaaaa :63:

kız regentoşş bu ara snde bi jeton düşme problemi var galiba :1::1: özelden yaz numaranı dedim ayol özelden arayacam demedim...

hem insan numarasını bilmez mi yaa bi go vermek istemiosan vermem de kardeşim alla allaaaaaaa :63:

ay sen de virgül koy araya aaaaaaaaaaa... numarani ver özelden arayim demissin.. her iki anlama da gelyior :9::9::9:

Olemiiii hadi bakalim hayirlisi insallah patlatirsin bombayi bu ay regentosum benden bi kac gun sonra senin bat arka arkaya patlatlim insaalah :16:

Ayy smile revziyoun yapmaktan canim cikti yahuu :)))

ayyy hayirlisi olsun yaa... ben düsünmüyorum yani.. düsünmemeye calisiyorum :52::52::52: yani ugrasiyorum en azindan... sen de öyle yap bence :1::1::1: ama fikrini cok begendim :16::16::16:

ay sen de virgül koy araya aaaaaaaaaaa... numarani ver özelden arayim demissin.. her iki anlama da gelyior :9::9::9:

ayyy hayirlisi olsun yaa... ben düsünmüyorum yani.. düsünmemeye calisiyorum :52::52::52: yani ugrasiyorum en azindan... sen de öyle yap bence :1::1::1: ama fikrini cok begendim :16::16::16:

Canim ates olcunce daha bi umutlu oldum gecen ay hic bole degildim inan bana hic gormedigim dereceleri gordum bu ay insallah son gun dusmez cok uzulcem biliorum:14:

canım valla çok moral verdin bana inşallah dediğin gibi olur... Allahım senide benide arkadaşlarımızıda çok bekletmez inşallah:29:[/QUOTE .!.:
al bütün morallerimin hepsi senin olsun canısı...benim şuan ihtiyacım yok.ama zamanı gelince senden geri isterim ona göree :1:

Back