- Konu Sahibi tatlicadi1
-
slm kızlarrr benıde ekleyın lısteyeee :)))sat 27 eylul 10 temmuz dogum zamanı izmir 11 haftalıgım :)) tanısıp kaynasalım bakalım 4 aylık evlıyım daha yas 23 bat ne demek bılmıyuorum ama :)
Tatlicadicim gecmise bakatrken gordum nazelmasinda sorunu varikoselmis tabloda duzeltelim olurmu kuzucum
üzülme ya kıyamam sana ben.olur sen sadece yarınki güzel hberi düşün şimdi bence.sabah hepimiz burda seni bekliyo olacağız tatlımmmm
ya canım şu şeye sinir oldum yawww.ben sana cvp yazıyorum herkesin linkinin altında çıkıyo yaaawwww.neyse anladın sen onuu
olsun canım sıkma canını yahu.. biz kaç aydır yaşıyoruz bu duruları bir bilsen. yeni bir zaman başlıyor önünde... canım durmak yok yola devam tamamı canım. hep beraber bekleyeceğiz 14 ocağı
hmm tesekkurler kızlarALLAH sızede3 nasıp etsın ınsallah kısa surede beklıyorum sızdende hayırlı haberler hadı bakalım
arasında kalacak gerisini sil alta in yorumunu yap.bilmem anlatabildimmi?[/QUOTE]canım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.
biz hamile kalmaya çalışıyoruz ama... yani sana pek faydamız olmaz.tabi istersen yanımıza seve seve alırız senide
düzelttim canım aferim sana gözün hep böyle açık olsun
zira ben olmasam sen ve kuppe götürceniz burayı şifremi verecem size siz yapacanız
canım valla çok moral verdin bana inşallah dediğin gibi olur...
Allahım senide benide arkadaşlarımızıda çok bekletmez inşallah
canım sana anlatayım hemen. alıntı yaptığın kişinin yazısı
heeyyy bi tane hamis gelmis hosgelmisss
Tamam kuzucum sen merak etmekuppem nerde gelmedi
canım araba aldılar. o gelmiş. aşşa kocam çağrıyor dedi görmeye indi ama gezmeden dönmeyecek belli oldu artık. yani şuan arabasıyla tur atıyor
Ayyyyy liste cok guzel omusss yahuuuuu gozume bi baska goruktu niyeyseee
Regentosummm gordunmu yazdigimi
ayy kuzummmmmm TR ye gelince haberdar edersen ararım seni
kızz regentoşş valla içim üzüldü şu an sanakız ver numaranı bana özelden arayacam seni söz
slm kızlaaaaaaarrrrr.ben geldim.salya ve mümüklerimle berabersatamadım kaynanama almadı ki kaynana işte...
eee ne kaynatıyosunuz bakalım...
canımsın.ama ankara havasıyla alakası yok,kabul edemem ben bunuu...!
Regentos nasilsin yahuuu ne gunu cift cizgi gordun calismalar devammi.
slm kızlarrr benıde ekleyın lısteyeee :)))sat 27 eylul 10 temmuz dogum zamanı izmir 11 haftalıgım :)) tanısıp kaynasalım bakalım 4 aylık evlıyım daha yas 23 bat ne demek bılmıyuorum ama :)
Olemiiii hadi bakalim hayirlisi insallah patlatirsin bombayi bu ay regentosum benden bi kac gun sonra senin bat arka arkaya patlatlim insaalahben de tam sana laf atcaktim hee kalp kalbe karsiymis...
hee niye özelden ariyon ki??? vermem numaramicünküm ben de bilmiyorum yarin o kadar cok kullaniyorum ki numarayi ezberleme geregi duymadim
kaynana iste nolcakben de kaynanama satardim da dökülüyor zaten yazik... bir de gribi kaldiramaz yazik
bak yaa... sen ankarada kafana göre bir yere denk gelmemissin, hem de orda büyümedigin icindir... ankara sevilmez mi yaaaa... güzell ankaram benim...
he kuzum is de gördük.. bekliyoruz simdiayin 22sini yani...
Ayy smile revziyoun yapmaktan canim cikti yahuu :)))kız mehmetsym ne işin var burdaaaaaaaaburası hamile kalmaya uğraşanların yeri sen becermişsin o işi daha ne arıyon buralardaaaaa sen gel temmuz anneleri topiğine bakemm hadi
kuppecimmmmmmm canımmm arabanız hayırlı uğurlu olsunnn Allah ım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşalalhhhhh
ne aldınız gı merak ettim
hee niye özelden ariyon ki??? vermem numaramicünküm ben de bilmiyorum yarin o kadar cok kullaniyorum ki numarayi ezberleme geregi duymadim
kız regentoşş bu ara snde bi jeton düşme problemi var galibaözelden yaz numaranı dedim ayol özelden arayacam demedim...
hem insan numarasını bilmez mi yaa bi go vermek istemiosan vermem de kardeşim alla allaaaaaaa
Olemiiii hadi bakalim hayirlisi insallah patlatirsin bombayi bu ay regentosum benden bi kac gun sonra senin bat arka arkaya patlatlim insaalah
Ayy smile revziyoun yapmaktan canim cikti yahuu :)))
ay sen de virgül koy araya aaaaaaaaaaa... numarani ver özelden arayim demissin.. her iki anlama da gelyior
ay sen de virgül koy araya aaaaaaaaaaa... numarani ver özelden arayim demissin.. her iki anlama da gelyior
ayyy hayirlisi olsun yaa... ben düsünmüyorum yani.. düsünmemeye calisiyorumyani ugrasiyorum en azindan... sen de öyle yap bence ama fikrini cok begendim
nolduuuuu nolduuuu numara konusunda cvp vermemişsin nolduuuuuuuuuu amann vermeee bnde meraklıydım seni aramaya taaam mııııııııııııı hıh
canım valla çok moral verdin bana inşallah dediğin gibi olur... Allahım senide benide arkadaşlarımızıda çok bekletmez inşallah:29:[/QUOTE .!.:al bütün morallerimin hepsi senin olsun canısı...benim şuan ihtiyacım yok.ama zamanı gelince senden geri isterim ona göree
Canim ates olcunce daha bi umutlu oldum gecen ay hic bole degildim inan bana hic gormedigim dereceleri gordum bu ay insallah son gun dusmez cok uzulcem biliorum
al bütün morallerimin hepsi senin olsun canısı...benim şuan ihtiyacım yok.ama zamanı gelince senden geri isterim ona göree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?