2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ay canim yaa... iste ankara havasi solumus insan, nasil da hemen destek cikiyor canim benim... :29::29::29::29::29: atmis kadar oldun tatlim :54: saka bi kenara yeminle diyorum, yurtdisina geldigimden beri cep telefonu kullanmayi unuttum :26::26::26: o kadar ki kimse aramiyor yani...:50::50::50:

canımsın. :7:ama ankara havasıyla alakası yok,kabul edemem ben bunuu...!:19:

bu arada azra canım,listeye ateş sutunuda açacağım ama çoğalırsak. bende ölçecem hastaa oldursam. belki ölçen başkalarıda gelir. o manada:34:

bana kimse sms atmiyor :14::14::14::14: benim hic sms atacak arkadasim yok :14::14::14:

ayy kuzummmmmm TR ye gelince haberdar edersen ararım seni :34:

üzüntüden ağlamayayımda canım.:31: gerçi ağlamam üzüntüde ama bellide olmaz yani..
ay canım inşallah bebeğim benledirde bende sen gibi sevincimi tlfda sana ağlayarak anlatırım.. tlf yok deme ben bulurum merak etme:1:

yok yokk beniim içime güzel şeyler doğuyoooo :16::16::16:

Canlarimmmmmmmmmmmmm yeni evimiz hayirli olsunnn insallah gouslerimiz mercimekle dolsun insallahh:16:
Tatlicadim benimmmmmmmm yarin testmi yaptiriyorsun sennnnnn allahim insallah bu sefer olmusturrrrr bana kesin sms at bak acamiorum gunduz forumu merak ederim seniii olurmu kuzum benimmm

Hulyammmmm canimmm yok bitanem telim ayni benim sms gelmedi ama:50: ne yazmistin meraklandim simdi

kuzucumm valla özleştim merak ettim seni öle bi sms ti yani nyseki hasret giderdik :29:

ay canim yaa... iste ankara havasi solumus insan, nasil da hemen destek cikiyor canim benim... :29::29::29::29::29: atmis kadar oldun tatlim :54: saka bi kenara yeminle diyorum, yurtdisina geldigimden beri cep telefonu kullanmayi unuttum :26::26::26: o kadar ki kimse aramiyor yani...:50::50::50:

kızz regentoşş valla içim üzüldü şu an sana :29: kız ver numaranı bana özelden arayacam seni söz :34:

slm kızlaaaaaaarrrrr.ben geldim.salya ve mümüklerimle beraber :34: satamadım kaynanama almadı ki :19:kaynana işte...

eee ne kaynatıyosunuz bakalım...

hoşgeldin canım..

yok yokk beniim içime güzel şeyler doğuyoooo :16::16::16:

ay hülya inşallah canım ya... off heycan yaptım iyimii:18:

sen bence hasta olmayı düşünme bakiiiim.aaaaa kızarım bak yoksa hıııııı :1:

canım ben bu ay çok umutluydum,batta test yaptım negatif çıkınca çok üzüldüm,yine öyle olmasın diye umut etmek istemiyorumm:50:

Ayyyyy liste cok guzel omusss yahuuuuu gozume bi baska goruktu niyeyseee:16:
Regentosummm gordunmu yazdigimi:40:

slm kızlarrr benıde ekleyın lısteyeee :)))sat 27 eylul 10 temmuz dogum zamanı izmir 11 haftalıgım :)) tanısıp kaynasalım bakalım 4 aylık evlıyım daha yas 23 bat ne demek bılmıyuorum ama :)

Son düzenleme:
Tatlicadicim gecmise bakatrken gordum nazelmasinda sorunu varikoselmis tabloda duzeltelim olurmu kuzucum

hoşgeldin canım..

ay hülya inşallah canım ya... off heycan yaptım iyimii:18:

canım ben bu ay çok umutluydum,batta test yaptım negatif çıkınca çok üzüldüm,yine öyle olmasın diye umut etmek istemiyorumm:50:

üzülme ya kıyamam sana ben.olur sen sadece yarınki güzel hberi düşün şimdi bence.sabah hepimiz burda seni bekliyo olacağız tatlımmmm :31:

slm kızlarrr benıde ekleyın lısteyeee :)))sat 27 eylul 10 temmuz dogum zamanı izmir 11 haftalıgım :)) tanısıp kaynasalım bakalım 4 aylık evlıyım daha

Canim hosgeldin aramiza. Hamileymiysin tatlim zaten bu hamis kalmaya calisanlarin listesi:9:

slm kızlarrr benıde ekleyın lısteyeee :)))sat 27 eylul 10 temmuz dogum zamanı izmir 11 haftalıgım :)) tanısıp kaynasalım bakalım 4 aylık evlıyım daha yas 23 bat ne demek bılmıyuorum ama :)

canım hoşgeldin aramızaaaa.bat beklenen adet tarihi demek ama bu seni ilgilendirmiyo anladığım kadarıyla bebiş geliyo dimi.oleeeeeeyyy. kızlar duydunuz mu aramıza bir bebiş geliyoooor.

Nehmetsym hayirli olsun canim benim insaaallah saglikla alirsin bebisin kucagina darisi bizim gibi bekleyenlerin basina insallahh

Back