- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.181
kızlar ben adapazrına ve kocaeline yabancıyım eşimin işinden dolayı buradayız hangi doktorlara gidiyorsunuz beni bilgilendirir misiniz
cnm ben erenlerde oturuyorum sen ne tarafta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben adapazrına ve kocaeline yabancıyım eşimin işinden dolayı buradayız hangi doktorlara gidiyorsunuz beni bilgilendirir misiniz
profile koymuyonmu kuşum ben hem bakıyorum hem yazıyorum bayılıuyorum yasemine
tesekkur ederım canımm.. bu aralar lazım bıze bundan dimi
canım masallah walla. kızında sende cok sekersınn.. bayıldım resmennn.. masallah masallah..
pek detaya girmeyeyim ama kahyınvalidemle sorunlarımız tahammül sınırlarını öyle bi aşmış durumda ki, dayanılmaz bir hayatın içindeyim ve ALLAH kahr etmesin ki, çıkamıyorum, gücüm yetmiyor, ah keşke güzel bi işim olsaydı, şimdi konut kredisi araştırmaya durdum, iş de bulucam, mecburum artık buna, ya eşimden ayrılacağım yada bu evden, ikisinden biri.... artık dayanamıyorum ya, günüm ağlamakla geçiyor....![]()
tatlım bana doktorum 45 gün içinde adet olursun demişti..sen de 45 gün sayçok doğru hayatım ben şimdi şu durumu atlatma telaşındayım nasipse inşalla herrşey yolunda gider ay simdi benim sat 18 aralıkmı kızlar bunu bölemi saycam
allhım sanda yardım etsin en yakın zamnda ilk önce göbişinde sonra kucağında göstersin cnm..yarın hayırlı haberlerini bekliyorum ttalımmneyse kuzular..güzel şeyler konuşalımmmm..ben artıkk bebek istiyorum ya korunmak istemiyorummmmmmmmmmmm..bakalım yarın doktorum ne diycek, tahlillerimi alcam, benim için de dua edin olur muuuuuuuuuuuu?
tatlım aynı adet gibi olcaksın..siyah kan daha fazla olabilir..hem için temizlencek ve hemen bu ay adet olabilirsinah cnm bennim herkez öle dio diyorum ya ben birz tırsık yapıdayım onla ilgili yyaşıcanı önceden bilmek guzel aslında düşük yaşayacağımı önceden öğrenmek bile bi şanstı abak alıştırdım kaç gunde pat die olsa daha yıkıntı
bilgısayar kızın odasındaa..yok koymadım profıle..bı düğünden kalma var zaten benım çok yok kızımın var hep bayaa bı var
ee ben göremicekmiyim yani facebooktan kopyala profiline koy sonra kaldırırsın
tesekkur ederım canımm.. bu aralar lazım bıze bundan dimi
canım masallah walla. kızında sende cok sekersınn.. bayıldım resmennn.. masallah masallah..
o zaman 5 dk koyuyorum profilime görmek istermisin
yaz özelden cnm faceyi ama benim face yok profile koydumtatlim sen de gel feyse bak.. ugrastirma beni
evet yaaabakalim bize de degsin
![]()
cnm ben erenlerde oturuyorum sen ne tarafta
yaz özelden cnm faceyi ama benim face yok profile koydum
ee arkadasmıydık bız senle![]()
bende serdivanda oturuyorum
degıldık kuzum ama regenle arkıdıs oldun dolayısyla bende senı goruverdım. bıraz ızınsız oldu ama cok meraklıyım napim![]()
gordum canım çok guzelsınn bende koydumm
hadi kizlar ben geri gidiyorum.. insallah yarim saate geri gelirim.. hadi güzel muhabbetler
seydaaaaaaaaaaaaaaanam sen geldin ben gidiom olmadi yaa.. gitme ama yarim saate geliyorum insallah
![]()
degıldık kuzum ama regenle arkıdıs oldun dolayısyla bende senı goruverdım. bıraz ızınsız oldu ama cok meraklıyım napim![]()
he anladım şekerimm taam olsun gör önemlı deil,,bende bakabılırım ozaman![]()