• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

pek detaya girmeyeyim ama kahyınvalidemle sorunlarımız tahammül sınırlarını öyle bi aşmış durumda ki, dayanılmaz bir hayatın içindeyim ve ALLAH kahr etmesin ki, çıkamıyorum, gücüm yetmiyor, ah keşke güzel bi işim olsaydı, şimdi konut kredisi araştırmaya durdum, iş de bulucam, mecburum artık buna, ya eşimden ayrılacağım yada bu evden, ikisinden biri.... artık dayanamıyorum ya, günüm ağlamakla geçiyor....:14::14::14:

ayy canım benimm kader arkadaşımmm...benimde ünversite bitti evlendim çocukluk aşkım yaa...eşimle sorunmu yok ama kaynanam..düşmanıma vermesin allahım hep bi laf sokma peşinde..bende hariç 3 gelini daha var.onlara çok çektrmiş..bende çekmiyo değilim ama bende bi dil var maaşallah bana bişey yapamıyo..ama eşimle beni birbirine düşürmek için elinden gleni yapo..bende ayrı eve çıkmak istyom ama eşim kendi evimizi yapalım diyo..çıkmıyoı herif yaa benide çalıştırmıyoo..allh yardımcın olsunn cnm benimm o kadar içten dua ediyorum ki anlatamam..ya o kaynananı alsınn elindeenn yada hemen ev bulundursun...cnm eşinde de bi an önce iş bulur innşallh..sen derslerine çalış güzelim.. çok zor biliyorumm..allhım sana yardımcıı olsunn..

çok doğru hayatım ben şimdi şu durumu atlatma telaşındayım nasipse inşalla herrşey yolunda gider ay simdi benim sat 18 aralıkmı kızlar bunu bölemi saycam
tatlım bana doktorum 45 gün içinde adet olursun demişti..sen de 45 gün say

neyse kuzular..güzel şeyler konuşalımmmm..ben artıkk bebek istiyorum ya korunmak istemiyorummmmmmmmmmmm..bakalım yarın doktorum ne diycek, tahlillerimi alcam, benim için de dua edin olur muuuuuuuuuuuu?
allhım sanda yardım etsin en yakın zamnda ilk önce göbişinde sonra kucağında göstersin cnm..yarın hayırlı haberlerini bekliyorum ttalımm

ah cnm bennim herkez öle dio diyorum ya ben birz tırsık yapıdayım onla ilgili yyaşıcanı önceden bilmek guzel aslında düşük yaşayacağımı önceden öğrenmek bile bi şanstı abak alıştırdım kaç gunde pat die olsa daha yıkıntı
tatlım aynı adet gibi olcaksın..siyah kan daha fazla olabilir..hem için temizlencek ve hemen bu ay adet olabilirsin

kızlar ben adapazrına ve kocaeline yabancıyım eşimin işinden dolayı buradayız hangi doktorlara gidiyorsunuz beni bilgilendirir misiniz

tatlım bende kocaeli izmitte otyom benim doktorumda ismail yılmaz marmara birlik hastanesi..ssk hastanesinde alikahya kadın doğum hastanesinde de bülent demir ve gültekin bey çok ii doktorlar özelikle gültekin bey..tahsin özbekte belsa karşısında lütfiye ünlü civak var..seç beğen ama adpazrınındakileri bilmm

ee ben göremicekmiyim yani facebooktan kopyala profiline koy sonra kaldırırsın

tatlim sen de gel feyse bak.. ugrastirma beni :9:

tesekkur ederım canımm.. bu aralar lazım bıze bundan dimi :34:

canım masallah walla. kızında sende cok sekersınn.. bayıldım resmennn.. masallah masallah..

evet yaaa :52::52::52::52: bakalim bize de degsin :16::16::16::16:

hadi kizlar ben geri gidiyorum.. insallah yarim saate geri gelirim.. hadi güzel muhabbetler :16::16::16::16:

seydaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52: anam sen geldin ben gidiom olmadi yaa.. gitme ama yarim saate geliyorum insallah :10::10::10:

bende serdivanda oturuyorum

ada tıp da nurhan özdemir ve sevgi damar hatta sadık akbıyıklı altınovadada şenol şafak çok ii diye biliyorum cnm hatta arkadaşım şenol şafağa gidiyodu 4-5 ay gitti uzun yıllardır bebek istiyolardı aşılama ve tüp bebeğe geçmek istiyolardı bir an önce ama o geçmedi kendiliğinden kalsın diye klomende ısrar etti ve sonunda sadece klomenle kaldı şuan 4,5 aylık hamile dene istersen bende nurhan özdemire gidiyorum ama şenol şafağada gidicem...

Back