- Konu Sahibi tatlicadi1
- #11.681
reglim canım bir çalışma yok şekerim. bitinecede vajinal krem vermişti doktor ona başlıcam 7 gün,ilşki yok bu süreçtede:))
o krem neden canım mantar falan mı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reglim canım bir çalışma yok şekerim. bitinecede vajinal krem vermişti doktor ona başlıcam 7 gün,ilşki yok bu süreçtede:))
o krem neden canım mantar falan mı var
evet canım kokulu bir akıntı geliyordu ara ara, bakteriyel vajinoz dedi doktor. Fitil kullanmıştım reglden önce ,sonra muayene etti çok az kalmış dedi, bu kremlede o az kalanı da halledicez. Bgn gtttim işte tekrar doktora hormon testi sonuçlarını almak için, 17-18 gibi de yumutrlama var mı die gel bir baklaım dedi,tabi o arada 2 defa yine gitcem ,kremden sonra ve smear için:))
anladım canım hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin umarım hiç bir problemin cıkmaz
beyazgalamm aldıgım onca kıyafet onca hazırlık var anlatamam .. sımdı karnımı severken kızım oglum demıyorum bebegım dıye sevıyorummm .. 18 gun sonra kontrol var doktor o zaman kesın konuscaz dedii.. bı kız bı erkek![]()
Evet Beyazgalacım biliyorum ,doktorda söyledi bir gün önce yemiş olduğun beslenme türün ,stres,uykusuzluk gibi durumlarda seviyeyi değiştirebiliyormuş. Ben de söylemesi ayıp bir önceki akşam menemen,kestane falan etkilemiş ollabilir,belki,neyse canım durum bu O yüzden ilacı hemen yazmadı, bir daha test yapıp kesinleştiricez ona göre ilaç vericek ya da vermicek canım
hiç gittinmi dra peki? hiç test falan yaptırdınmı? bence 1 seneyi bekleme eşinide al git derim ben.. 8 ayda az değil yani..
Aaaaaa Koca gün geçmiş kimse gelip gitmemiş, sahip çıkalım topiğe lütfenn:13: Burda olanlar nasılsınıız bakalımm:)
merhaba iyiyim canım mide bulantılı günler ama iyi:)) sen nasılsın
AAAaaay ne güzel canm,bebiş var göbişde sanırım . tanışıp,konuşmadık daha önce,o yüzden bilemiyorum niye miden bulanıyor:26:
iyi aksamlar kizlarr![]()
Ayyy çok güzel canım, tebrik ederim. Bunlar güzel duygular,sonunda o mucize,harika duyguyu tadacaksın inşallahevet canım hayırlısıyla 7 haftalık bu hafta çok midem bulanıyor hele sabahları çok kötü ama bebiş için katlanırım :))
merhaba canımm naber, beni ter etti kırmızılar:)) sen de durum nee:))))))
Ayyy çok güzel canım, tebrik ederim. Bunlar güzel duygular,sonunda o mucize,harika duyguyu tadacaksın inşallah![]()
bende de durum ayni canim.. ates ölcmeye basladim iste kirmizilarla birlikte, bekleme durumundayiz bakalim.. sen nasilsin neler yapiyorsun??? aksamin nasil geciyor??
evet canım teşekkürler inşallah allah isteyen herkese versin sağlıkla![]()
Sen nereye kaçtın iki dakikada yaa:)))