2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

o krem neden canım mantar falan mı var

Evet canım kokulu bir akıntı geliyordu ara ara, bakteriyel vajinoz dedi doktor. fitil kullanmıştım reglden önce ,sonra muayene etti çok az kalmış dedi, bu kremlede o az kalanı da halledicez. Bgn gtttim işte tekrar doktora hormon testi sonuçlarını almak için, 17-18 gibi de yumutrlama var mı die gel bir baklaım dedi,tabi o arada 2 defa yine gitcem ,kremden sonra ve smear için:))

evet canım kokulu bir akıntı geliyordu ara ara, bakteriyel vajinoz dedi doktor. Fitil kullanmıştım reglden önce ,sonra muayene etti çok az kalmış dedi, bu kremlede o az kalanı da halledicez. Bgn gtttim işte tekrar doktora hormon testi sonuçlarını almak için, 17-18 gibi de yumutrlama var mı die gel bir baklaım dedi,tabi o arada 2 defa yine gitcem ,kremden sonra ve smear için:))

anladım canım hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin umarım hiç bir problemin cıkmaz

beyazgalamm aldıgım onca kıyafet onca hazırlık var anlatamam .. sımdı karnımı severken kızım oglum demıyorum bebegım dıye sevıyorummm .. 18 gun sonra kontrol var doktor o zaman kesın konuscaz dedii.. bı kız bı erkek :1::1:

Ayy canımm ya kıyamam inan ki, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın canım, gerisi her şekilde hallolur...:34:

Evet Beyazgalacım biliyorum ,doktorda söyledi bir gün önce yemiş olduğun beslenme türün ,stres,uykusuzluk gibi durumlarda seviyeyi değiştirebiliyormuş. Ben de söylemesi ayıp bir önceki akşam menemen,kestane falan etkilemiş ollabilir,belki,neyse canım durum bu O yüzden ilacı hemen yazmadı, bir daha test yapıp kesinleştiricez ona göre ilaç vericek ya da vermicek canım

Hayırlısı olsun canım, inşallah herşey yolunda gider... :34:

hiç gittinmi dra peki? hiç test falan yaptırdınmı? bence 1 seneyi bekleme eşinide al git derim ben.. 8 ayda az değil yani..

gittim ama dr beni korkuttu bir dahada gitmedim sancım çok olmuştu gitmişken bir de muayene olayım dedim 1 sene olsun öyle gel dedi erken daha dedi bende bilemedim ne yapıcağımı internetten incir kürünü yaptım bitti ama hamiş kalamadım oda şe yaramadı bende düşündüm bende önemli bir sebep olmalı. ne yaptırmam lazım onuda bilmiyorum sen bana ne önerirsin normal dr mı gideyim yoksa tüp bebek merkezinemi kafam karışık bazı kişiler 1 sene bekle tüp bebek merkezine git diyorlar normal dra gitmem birşey değiştirmez dediler bende o yüzde bekliyorum

bende de durum ayni canim.. ates ölcmeye basladim iste kirmizilarla birlikte, bekleme durumundayiz bakalim.. sen nasilsin neler yapiyorsun??? aksamin nasil geciyor??

ya ben o ateş olayını unuttum yine, doktor çağırmıştı 17-18şubat gibi gel yumurtaların durumuna bakalım,çatlama falan varmı ne durumda olur diye ozaman çalışmaya başlarız artık:) zaten regl bitti ama,vajinal krem var onu kullanıyorum , o yüzden kapalıyım hala,tadilat nedeniyle hahaha:))) Misafirlerim vardı canım,sevdiğimiz arkadaşlarımız gelmişti dün,bizde kladılar, kağıt,okey falan oynadık bol bol yedik içtiken sonda çıktık dışarda bir hava alıp kahve içtik sonra da gtii onlar,güzel geçti yani canım haftasonumız sen naptın bakalım;)

Back