- Konu Sahibi tatlicadi1
- #11.641
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hııı kocam mantar almısta. biliyon ben sevmıyooom. sen guzel yapoosundur dıye seyettımmm..
İnşallah canım, şu an 5+2 yim, ya bu ticker ne anlamadım ben...
Regenim geçen sende söylemiştin sanırım bu tickeri sanada soracaktım unuttum, nedir bu nasıl yapılır???:44:
himmmm anladim canim benim.. valla ben formuna dikkat eden bi bayan oldugum icin () mantari yagsiz pisiriyorum kendi suyuna.. gerci su an midem dolu oldugu icin düsüncesi bile kötü geldi bana
normalde bayilirim yani... elimle kiriyorum mantarlari bicak vurmuyorum eziliyor eger nazikse, tuz atiyorum ki sulansin diye, kapatiyorum agrini o kadar.. kimisi domates biber felan da katiyo ama ben sevmiyorum onu pek..
Bende bir mantar tarifi vereyim...
Yarım kg mantar, kemiği derisi ayıklanmış tavuk göğsü, tavukları iri olmıcak şekilde kuşbaşı doğrat, mantarları orta boysa dörde daha büyükse tavuk parçalarının büyüklüğüne göre böl, 2 soğanı yemeklik doğra tavada sotele, üzerine tavukları at sotele, sonra mantarı ekle suyunu bırakıp çekene kadar sotele, suyunu çekti mi tuz, karabiber, kimyon, seviyorsanız acı biberde ekle, biraz kaynatıp kapat altını yanına da pilav ayy ağzım sulandı resmen afiyetle yiyin canım, arzu edersen bu yemeğe domates rendesi ve biraz da su ekleyip sulu yemekte yapabilirsin...![]()
Gormedim seni iyim canim bende cok sukur. Bende seni ozledim. Oohh masaallah keseyi gordun tebrikler sira kalp atisinda.
Gogom ben mantara bayilirim. Mantar sotede yapabilirsin mis gibi.
regen hanim bu gunlerde karsilasamiyoruz ne yapiyon.
Gormedim seni iyim canim bende cok sukur. Bende seni ozledim. Oohh masaallah keseyi gordun tebrikler sira kalp atisinda.
Gogom ben mantara bayilirim. Mantar sotede yapabilirsin mis gibi.
regen hanim bu gunlerde karsilasamiyoruz ne yapiyon.
İnşallah nartanem, inşallah hayırlısıyla Rab'bim izin verir herşey yolunda gider...![]()
canimmmmmmmmmmmmmmmm tickerin de pek bi yakismisgüle güle kullan, günlerini tamamladigini gör insallah
![]()
Amin canımm inşallah, Allah razı olsun senden bitanem, sen benim yüzümü güldürdün, Rab'bim de tez zamanda gönlünün muradıyla senin yüzünü güldürsün canım, çok güzel oldu çooookkk...![]()
ayy canlarım cok saolunnn.. yarın yapıceeeem.. ben sevmooodum mantarı ama beyazgalaın verdıgı tarıf guzel geldı gozume. bunu denicemtskler cnım..
regen sen sırf mantardan yapoooon demekk.. formuna dıkkat eden bayannn.. yerım senın formunu.. manken gibi hatunn halen form dıyıyyy yaaaa![]()
iyi geceler kızlar ben adet oldum batım 5 mart
inşallah kendi doğumgünümde kocişm bana güzel bir hediye verecek bu seferde olmazsa
kafasını kıracam yaaa
doğumgünüm 9 martta![]()
DOktordan geldim kızlar, hormon testii yaptırmıştım dün onuçları almaya gittim, bi tek prolaktinim yüksek birazcık 1.39-24.20 aralığğında olması gerekirken ben de 44.13 çıktı. doktorum haftaya salı,çarşamba tekrar gidip kan vercem prolaktin için. beslenmeden dolayı veya uyku gibi problemlerden de böyle çıkmış olabilir dedi ,şuaniçin ilaç vermedi. diğer bütün her şey normal çıktı
Beyaz galam :) hayırlı aksamlar ..3 gun once doktora gıtmek zorunda kaldım .. sureklı altıma çiş yapmıs gıbı ıslanıyordum . amnıyom sıvısı dıye korktum ... doktora gıttım sukurler olsun bı sorun yoktu .. ama doktor bebegın bacagının arasına dıkkat kesıldı yakınlastırdı.. cok hareketlıydı bebek .. doktor bı anda kıpkırmızı oldu ... BUNUN PİPİSİ VAR DEDİ:) benım tansıyon 9\6 ya indi bı anda .. doktor yanlıslık oldu galıba oglun olcak dedı .. şok oldum sok ...
beyazgalamm aldıgım onca kıyafet onca hazırlık var anlatamam .. sımdı karnımı severken kızım oglum demıyorum bebegım dıye sevıyorummm .. 18 gun sonra kontrol var doktor o zaman kesın konuscaz dedii.. bı kız bı erkekHayırlı akşamlar canım, aman canım çoook dikkat et kendine Allah'a emanetsiniz ikinizde, yuhh diyorum yani nasıl yaa şaka gibi insanın aklına gelse patlatırdı orada dr.a lafı kamera nerede el sallamak istiyorum diye tövbe tövbe... Lafa bak yaa yanlışlık olmuş muş galiba... Manavdan portakal alacaktın da manav mandalina tarttı sana sanki... :88: Neyse en azından hazırlıklara başlamadan öğrendin, Rab'bim size sağlıkla bağışlasın küçük ŞEHZADENİZİ...![]()