2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Zeynep canım sen yine iyisin bir kaç aydır kızım diye sevdin:9
biz ablamın bebeğini ilk torunumuzu 9 ay boyunca oglumuz diye sevdik
hemşire kucagımza kız verdi:))

Hayırlısı olsun canım, inşallah normal çıkar sonuçların ama şunu unutma prolaktin seviyesinin yüksek olması kadının hamile kalmasını zorlaştırıyor, değerinin sınırlar içinde olması lazım...

Evet Beyazgalacım biliyorum ,doktorda söyledi bir gün önce yemiş olduğun beslenme türün ,stres,uykusuzluk gibi durumlarda seviyeyi değiştirebiliyormuş. Ben de söylemesi ayıp bir önceki akşam menemen,kestane falan etkilemiş ollabilir,belki,neyse canım durum bu O yüzden ilacı hemen yazmadı, bir daha test yapıp kesinleştiricez ona göre ilaç vericek ya da vermicek canım

$21016.jpg$yyyhf.jpg
kızlar ilk fırsatta bu ikisini örmeye karar verdim nasıl sizce

Kızlar pazartesi günü cok güzel bir haber aldım.biz 3 kız kardeşiz bir ben gurbetteyim.BYK ABLAMIN 8 yıldır bebeişi olmuyr oldugunda hep düşükle sonuclandı en uzun 3 .haftada kaybetti düşk yaptı kanda pıhtlşma demişlerdi.ablam 5 haftalık hamiş oldugunu ögrendi şimdilk allahıma şkr problem yok demiş doktr kesemiz ble görünmüş nolur dua edin bu sefer kavuşalım bebeğimize:)üstelik 2.ablamda 2 bebeğine hamile 5 aylık:)))benmde bu ay hamile kaldıgımı düşünemiyorum vayyyyy dedemizin ananemizin haline:))))

Kızlar pazartesi günü cok güzel bir haber aldım.biz 3 kız kardeşiz bir ben gurbetteyim.BYK ABLAMIN 8 yıldır bebeişi olmuyr oldugunda hep düşükle sonuclandı en uzun 3 .haftada kaybetti düşk yaptı kanda pıhtlşma demişlerdi.ablam 5 haftalık hamiş oldugunu ögrendi şimdilk allahıma şkr problem yok demiş doktr kesemiz ble görünmüş nolur dua edin bu sefer kavuşalım bebeğimize:)üstelik 2.ablamda 2 bebeğine hamile 5 aylık:)))benmde bu ay hamile kaldıgımı düşünemiyorum vayyyyy dedemizin ananemizin haline:))))

Ayyy çok güzel bir haber,maşallaah yaa. İnşallah her şey böyle güzel gidicek,iyi olacak. Valla sen de hamile olsan süüper olur yaa 3'ü bir arada çoook güzel,sen de ver hadi güzel haberi çok gecikmeden şekerim:49:

Back