- Konu Sahibi tatlicadi1
- #11.201
canım ilk sayfada liste... bak oraya bilgilerini ver eklim.
canım 18.09.1985 7ocak(sat), 4şubat(bat) ,şuan bir sorunum yok regl olunca hormon testi yaptırcam öyle yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilk sayfada liste... bak oraya bilgilerini ver eklim.
canım bu ilaçlar 4 sınıfa ayrılıyor..
1-a sınıfı gebeler kullanabulur
2-b sınıfı gebeler çok gerekmedikçe kullanılmaz
3-c sınıfı gebeler kullanamaz ama bilmeden kullunıncada çok çok kötü değil
4-x sınıfı gebeler asla kullanamaz
bizim prospektüste bu kısma dikkat etmemiz gerek
c ve x i asla almıyorz..
a içebiliriz
b dr yönlendirirse içibiliriz..
nitekim senin dr önerdiği için iç derim ben..
bunu bana anlatanda bi dr arkadaşımız
bilgi olsun diye uzunca açıklayayım dedim
Rose canım eklıyorum senide listeye...
Beyazgala canım rica ederim. Yardımı olduysa ne mutlu. Bundan sonra buna dikkat etmeliyiz. Ama her b sınıfı ilacıda kullanma. Bende cok fazla ucuk cıkıyor ılacım b sınıfı diye kullandım ama kullanamıyorum artık dr izin vermedi. Yani cidden önemli gordü oksürügünü demekki senin drun.
Yaaa kimsecikler yok bu akşam.Sanırım herkez iş başındaaa calışıyor:))benimde calışmam lazım ama kocam mac izliyor ondan bekliyorum ilk adımı hadi bakalım:)))4
![]()
Ayyy canım bizde maç izliyoruz,bunların sonu yok gerçi:) kimse yok die bende bakmadım ,çalışma yok bat gelmiş yaklaşmış ,çalışmalar bi sonraki aya:))
günaydın... aslında öğlen oldu ama anca gelebildim![]()
merhaba canım,nasılsın ?? yine kimse yok yaanerde bu kızlarr acaba
bilmiyorumki canım ya...
ben iyiyim şükür,sen nasılsın?
ben de iyiyim canım regl'imi bekliyorum ama acabalarıda taşıyorum bi yandan:)
Herkese merhaba.Dün adet tarihimdi hala olmadım.Kan tahlilinde negatif çıktı ama bu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi ilk yaptığıma nazaran daha belirgin çıktı anlamadım gitti.Acaba kanım 1 gün bekleyip tahlil ertesi gün yapıldığı için çıkmadı mı:44:Neyse bakalım 5 gün daha bekleyeceğim eğer adet olmazsam hastaneye gidip test yaptırcam,sağlık ocağına güvenmedim nedense.Kanı alıyorlar o kan başka yere gönderiliyor 1 gün boyunca bekliyor ertesi gün tahlil yapılıyor.En iyisi hastaneye gitmek sanırım.
Gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV
canım bir dinle burayı
ben de iyiyim canım regl'imi bekliyorum ama acabalarıda taşıyorum bi yandan:)
Herkese merhaba.Dün adet tarihimdi hala olmadım.Kan tahlilinde negatif çıktı ama bu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi ilk yaptığıma nazaran daha belirgin çıktı anlamadım gitti.Acaba kanım 1 gün bekleyip tahlil ertesi gün yapıldığı için çıkmadı mı:44:Neyse bakalım 5 gün daha bekleyeceğim eğer adet olmazsam hastaneye gidip test yaptırcam,sağlık ocağına güvenmedim nedense.Kanı alıyorlar o kan başka yere gönderiliyor 1 gün boyunca bekliyor ertesi gün tahlil yapılıyor.En iyisi hastaneye gitmek sanırım.
İnşallah hamilesindir![]()
bu cevap tam senin soruna göre bence canım , beklemmeye devam et ,doktor da diyor ilk gebelikse kadında idrar testi yapsın diyor. biraz daha yine bekle baklaım,inşallah hayırlı sonuç alıcaz canım dur bakalım![]()