- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
ohhhh eve bakmak başlı başınaaa bi iş yahu..kendine bakmak daha kolayy..ne mutlu sana kuzu![]()
cok haklisin valla.... yarin bakim günü yapcam.. kil tüy de cabasi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhh eve bakmak başlı başınaaa bi iş yahu..kendine bakmak daha kolayy..ne mutlu sana kuzu![]()
cok haklisin valla.... yarin bakim günü yapcam.. kil tüy de cabasi![]()
merhaba cnm nasılsın
iyiyim tatlim sen?? napiyon bu saatte burda???
yarın sayfamız 100 ü bulur regenimm ya.. burda ol tamam mı ..![]()
cnm ben zaten hep bu saatlerde burdayım
aaaa evetunutmayalim cübüle yapalim
gel tatlim iki lafin belini kiralimben de buralardayim galiba daha
![]()
bende cnm eşimi beklemekteyim ha bide stresten uykuda tutmuyo ayrıca arkadaşım ee nevar ne yok
ay ben de... ama simdi girdi benimkiseninki kacta gelcek??
ay ben de... ama simdi girdi benimkiseninki kacta gelcek??
1 saat sonra cnm sen duşuk yaptınmı hiç ben bekliyorum birazda urkuyorum sanki
oy kuzum yaa.. o nasil soruydu öyle... evet oldu.. ilk bebegim düstü, ikinci de daha tesrif etmedi.. korkma bitanem, adet olur gibi gidiyor.. ben kürtaj olmadim.. cok uzun zaman kanamam oldu öylelikle atildi vücuttan.. yani benim hikayem kötü oldu.. ben almanyaya yeni gelin geldim, kanamam oldu kimse beni hastaneye felan götürmediben de dil bilmiyorum yol bilmiyorum
yani hamile oldugumu bile bilmeden düsük yaptim ben.. en son hastanelik oldum da bi gece hastanede yattim
![]()
ah cnm benim ya hastalıkta sevinçte hep insan lazım cok zor gecirmişin sanırım kimyasaldı ay ne bilim adı urkutucuı geliyo bana bide benim adetim olmam gereken gunden 22 gun gecti herkez ya adet olamadn ya adetten bi hafta sonra engec olmuş kimyasal gebelikte
yok canim bana kimyasal felan demediler.. ben o kadar da beklemedim acikcasi.. adet zamaninda azar azar gelmeye basladi.. dedim sanirim stresten kanamanin sekli degisti.. cünkü cok zor günler yasadim o zaman... ama durmadi kanama, sonra hastanelik oldum felan filan iste ... gecti ama cok zaman gecti üstünden.. bakalim Allahim saglikli bi evlat nasip eder insallah![]()
inşalla cnm benim her isteyene streste cok etkili bazaı durumlarda ama alışmışındır sanırım oraya ne kadar oldu ankaradan almanyaya gecişin
iki bucuk yilim bitti canim benim.. alisiyor insan yaa.. alismasan da elinden gelen bir sey yokpeki tatlim dr almadi mi madem kimyasal oldugunu biliyor.. neden senin kendi kendine kanaman olsai icin yolladi geri??
vucut kendinden atacak dedi perşembe yine gitcem bakalım sencede artık umut yok dimi benim için bi kaç arkadaş umut verdi ama bence umut yok bu arada ben en son 29 ekimde adet oldum ama 29 kasımda yumurtlamışım ilk değerim 26 2. değerim 88 bi hafta arayla
asılnda yapım sanırım kızımdada gec yumurtlamıştım gec yumurtlayan bi vatandaşım ALLAH beterinden saklasın cnm dediğn gibi daha gebelik çok yeni ama dusurecegını bile bile duşurmek enterasan ee neyse biraz farklı şeylerden bahsedelim orada yılbaşı hazırlıkları ne alemde çok coşkuludur eminim varmı planlarebn bilmiyorum canim benim simdi umut veremem cünkü bilgim yok, seydanin dedigi gibi de ümitsizlendirmek istemiyorum seni.. yani bekle bakalim.. hayirlisi olsun diyelim.. bak en azindan sunu düsün.. diyleim ki dra gittin kalp atislarini gördün duydun.. sonra düsük yaptin.. o daha zor olurdu emin ol... üzülme sen.. ama dönemin cok uzamis.. hic sordun mu neden diye??
asılnda yapım sanırım kızımdada gec yumurtlamıştım gec yumurtlayan bi vatandaşım ALLAH beterinden saklasın cnm dediğn gibi daha gebelik çok yeni ama dusurecegını bile bile duşurmek enterasan ee neyse biraz farklı şeylerden bahsedelim orada yılbaşı hazırlıkları ne alemde çok coşkuludur eminim varmı planlar