• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

sevgili anne adaylari eslerimizle tanisma hikayelerimizi paylasalim mi bu aksam??? degisik bi konuan konusmus kafamizi rahatlatmis oluruz ne dersiniz??:52::52::52::52::52:

ya da sakliyorlar :9::9::9::9: bi aksam kaynatalim istedim onda da herkes kacti :9::9::9: gelirler belki :31::31::31::31:

22/Kasım/2001 Perşembe
Okuldayız ve matematik dersi sonrası ögle paydosu saat 12:01
nöbetciyim ve tahtayı silerken tanışmak için sınıfa girer ve teklif bile etmeden
kendimizi sırada yanyana otururken bulduk.
Öğle paydosu bitti kalktı ve kendi sınıfına gitti.
Teklif yok ama biz cıkmaya başlamışız:)
16 Temmuz 2010 İstemeye gelinir
10 Eylül 2010 Nişan takılır
ve mutlu son
01 Haziran 2011 nikah kıyılır
02 Temmuz 2011 Düğün yapılır

06 Kasım 2011 Bebek çalışmalarına başlanır:)
İlişkimiz 10 yıl aralıksız ve sevgi dolu devam etti kızlar ...:emir_bebek:

22/Kasım/2001 Perşembe
nöbetciyim ve tahtayı silerken tanışmak için sınıfa girer ve teklif bile etmeden
ve mutlu son

oy masallah yaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ne güzel bi sekilde tanismissiniz :16::16::16::16::16::16: hele sonuna bayildim bayilim :16::16::16::16:

22/Kasım/2001 Perşembe
ve mutlu son

çokkkk güzellll :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

olur be tatlim neyin zoorlugu yok ki???? benim hiyakem 10 yillik degil ama o kadar zorluk yasadikki biz de... yani kac yile bedeldir bilmiyorum :50::50::50:

slm kızlar nabersiniz anca gelebildim yaaa saat kaç olmuş...ohh ben yokken neler kaynattınız bakayım...anlatın sayfaları okutturmayın bana ne çok yazışmışınız yahuuu:1:

herkes kocişleri ile tanışma hikayelerini anlatabilir bence.. ne dersiniz..

benim işlerim anca bitti pc nin başına geçtim kimse yok oh valla.neyse varya ben bu konuyu çok sevdim arkadaşlar ya evet bence bu konuyu konuşalım herkes paylaşsın tanışma hikayelerini.benimde güzel bir hikayem var.eminim herkesin öyledir pazatesi yapalım bunu bence.bakın ortaya ne kadar güzel hikayeler çıkacak...

regencim sana hatırlatırım pazartesi bunu ben pazar giremicem nete sakın bensiz yapmayın bu sohbeti haaa...

slm kızlar nabersiniz anca gelebildim yaaa saat kaç olmuş...ohh ben yokken neler kaynattınız bakayım...anlatın sayfaları okutturmayın bana ne çok yazışmışınız yahuuu:1:

benim işlerim anca bitti pc nin başına geçtim kimse yok oh valla.neyse varya ben bu konuyu çok sevdim arkadaşlar ya evet bence bu konuyu konuşalım herkes paylaşsın tanışma hikayelerini.benimde güzel bir hikayem var.eminim herkesin öyledir pazatesi yapalım bunu bence.bakın ortaya ne kadar güzel hikayeler çıkacak...

regencim sana hatırlatırım pazartesi bunu ben pazar giremicem nete sakın bensiz yapmayın bu sohbeti haaa...

hehehee olur fistik... zaten yarin gelen olmaz.. malum pazar :31::31::31:

Back