• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlicadimm..benden bugünlük bu kadar..topiği sana teslim ediyorum..bir gün bile olmasan yokluğun çok belli oldu..yarın görüşmek üzere topikcimmm..güzel bir gün olur inşallah..şimdi uyku zamanı :52:

22/Kasım/2001 Perşembe
Okuldayız ve matematik dersi sonrası ögle paydosu saat 12:01
nöbetciyim ve tahtayı silerken tanışmak için sınıfa girer ve teklif bile etmeden
kendimizi sırada yanyana otururken bulduk.
Öğle paydosu bitti kalktı ve kendi sınıfına gitti.
Teklif yok ama biz cıkmaya başlamışız:)
16 Temmuz 2010 İstemeye gelinir
10 Eylül 2010 Nişan takılır
ve mutlu son
01 Haziran 2011 nikah kıyılır
02 Temmuz 2011 Düğün yapılır

06 Kasım 2011 Bebek çalışmalarına başlanır:)
İlişkimiz 10 yıl aralıksız ve sevgi dolu devam etti kızlar ...:emir_bebek:

süper ya daım olsun sevgını enyakın zamndada gelsın bebışınız hayırlısıyla cnm

gecmis olsun canim benim hadi dinlen de gel :54:

ay kuzumm.... valla yilbasina disari cikarsak diye elbise baktim da gözucuyla ayyyyyyy cok güzel mor bi elbise buldum :16::16::16::16::16: valla yaaa yakinlarda olsaydik keske... alisveris felan yaparken fikre ihtiyacim oluyor mesela.. kimsem yok :14::14::14::14::14::14: simdi evde yalnizim, esim is yerinin yemegine gitti, ne gitcek yerim var ne de cagiracak kimseler :14::14::14::14:

yasamazsin insallah canim benim aklina geirme yine de öyle kötü seyler :20::20::20::20:

hahahaaa :9::9::9::9::9::9: tamam seydacim test yapmama gerek kalmadi yani :9::9::9::9: dur hele zamanim var bakalim adet gelmeden canim cikolata ister zaten o zaman anlarim :31::31::31:

valla tatlım gelemedim eşim dirdirr konuştuu ilgilenmiyomuşum flnn onla otrdum ilgilendim azcıkk anca şimdi geldim bu hafta gececi burdayım saat 9 dan sonra :1:inşallah hamiş kalırsında rüyalar çıkmasada olur boşver...cnm benm yaa

ah cnm sorma perşembe keseyi örmeye gittik yok sadece rahimde kalınlaşma var doktor suphelendi kan testi yaptı bi haftada 26 dan 88 e yukselmiş kimyasal gebelik dedi şimdi evde vucudun kendinden atmasını bekliyorum öle zorki

tatlım benim benm halamın kızı dayanamahyıp adetten önce yapmıştı testi 450 çıkmıştı ama adet günnde kanama olunca doktora gitti kimyasal gebelik dmşti ona bi anda değer düşüyo düşük gbi yani..adet günü gecikince yapılan testte kimysal demesi çok saçma..senn 1 hafta aryla değerin 1664 fln olması lazımdı..ben hiç bişe anlamdım bu işten hem yükseliyo hem de az olarak ..düşük yaprsan adet gb olcak bundan eminimde..hayırlsıı olsun cnm ya..halamın kızı kanamsı olduktan sonra o ay hemen hamile kalmıştı..

canım evet kürtaj oldum..bence sen başka bir doktora gitmelisin..ihtimaller üzerine mi gidecek doktorun hayret bişi..benim içime hiç sinmedi vallahi bu durum..doktorunu değiştirmeni tavsiye ediyorum canımm..:20:

benm bu doktorum gerçekten öçok iyi bi doktor...ama morelimi bozmamak için bişe demiyor..bana hayatına devam et gözn aydın temizlenmş bişe kalmamış dedi..vücudum kendisi atmışş..yola devam dedi güldü adet olrsan 3 günü olmasan gel test yapalım dedi işte

Alıntı yaren2007 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ah cnm sorma perşembe keseyi örmeye gittik yok sadece rahimde kalınlaşma var doktor suphelendi kan testi yaptı bi haftada 26 dan 88 e yukselmiş kimyasal gebelik dedi şimdi evde vucudun kendinden atmasını bekliyorum öle zorki

adet olmadınmı yanı daha?

ayy tatlım bende buradım sanırım geçmişi okuyolarr

ayy benmde dünden beri başım çok ağrıyoo gözlerimi kapatıyom yaniyoo yaff ne iştir buu

Alıntı yaren2007 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

adet olmadınmı yanı daha?

evde kanamsaı gelmesini beklomuşş doktor ona kimyasal gebelik dedmş..düşk olamasını beklomuşş

benim bildiğim kadarı ile kimyasal gebeliklerde, bebek zaten oluşmamış oluyor, şöyle ki;
"kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır"

yani oluşmuş bir bebek yok gibi algılıyorum ben bu yazıyı, içini ferah tut yarencim..yani yaşadığın şey regl kanaması gibi olacak.. kürtaj olmak çok daha kötü bir durum..bu arada sen kan testini adetin gecikmeden mi yaptırmıştın..onu da merak ettim..

bu arada eski mesajlarını okudumda yarencim, senin en son ekim 29 da olmuş adetin, yani bu kadar zamandan sonra kimyasal gebelik olduğunun söylenmesi de ilginç geldi bana..içimden bir ses senin değerinin yükseleceğini söylüyor tatlım ama yine de temkinli ol..sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş demen önemli..Allah herşeyin en iyisini senin için en uygun zamanda verecektir tatlım..lütfen kendini üzme boşyere..

bakk burda yazıyorr..

Back