- Konu Sahibi tatlicadi1
kızlar geldim geri gidiyorum geri. test sonucunu almaya. tlfda annemle konuştuğum için ayrıntıları sonra yazacağım. kusurumu bakmayın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar geldim geri gidiyorum geri. test sonucunu almaya. tlfda annemle konuştuğum için ayrıntıları sonra yazacağım. kusurumu bakmayın lütfen
Merhaba canım.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Ben de listeye ekleneyim ama ocak ayı listesine:)
29 yaşındayım.
2 yıllık evliyim.
Eşim dört ay önce varikosel ameliyatı oldu. Sayı problemi yok, morfolojinin düzelmesini bekliyoruz.
SAT bugün:) BAT 11 ocak.
Merhaba canım.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Ben de listeye ekleneyim ama ocak ayı listesine:)
29 yaşındayım.
2 yıllık evliyim.
Eşim dört ay önce varikosel ameliyatı oldu. Sayı problemi yok, morfolojinin düzelmesini bekliyoruz.
SAT bugün:) BAT 11 ocak.
hoşgeldin canımmm.2012 de hepimizin göbüşünde bebiş olur inşallahhh![]()
kızlar negatif
2 çıktı değerimde![]()
kızlar negatif
2 çıktı değerimde![]()
gızzz hulyaa senın ne ısın var burdaben takılıyom o topıkteyım sen nörüyon burdaaa :)) ay cok komık oldu yaa bu
![]()
kızlar negatif
2 çıktı değerimde![]()
senden 2 ay buyukummm.. bende 88 liyimm.. bosver kucuk olmak ıyıdır..
regen ılk hamıle tatlıcadı![]()
ya canim ayrilma yok bölünme yok özerkligimizi de ilan etmedik... daha ne deyimvalla kabul görmeyiz galiba
![]()
merhaba cnm tekrardan hayırlı olsun topğiniz
Sagol canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasibetsin evlendiğim günden beri tek hayalim![]()
hoşbuldum tatlım..tabiiiki de listeye girmek isterim..
tatlicadimmm alır mısın beni listeyee fistikooooooooooom..
sen biliosun benim bilgileri ama yaziiim yine
28 yaşındayım, bat 11 Ocak..sorun kan pıhtılaşması![]()
günaydın kızlarrrrrr.tatlıcadım gelmedi mi daha yaaa?hadi güzel haberle gelir inşallahhhh![]()
İnşallah kızlar yaa valla işim var bi türlü başlayamadım cadıyı bekliyorum inşallah bi melek haberi daha alırız![]()
inşallahhhh.canım sana bişey soracam bazal vücut ısısından hberin var mı?ben bu sabah ölçtüm. saat 7:15 te 36,5 çıktı yani ne anlama geliyor?
slm kızlar hayırlı ugurlu olsun yeni topiginiz insallah 2012 de hepiniz göbecigine bebisler konsun![]()
dun bırı patates otutrma yapmsıtı kımdı tatlıcadı mıydı ?? bende yapıcam canım cektı ama bugun ıcın yemegım var.. artık onlar bıtınce...
sende fırında tavuklu patates yemegı yap![]()
Kızlar merhabaBenim yaşım 27, satım 3 aralık, batım 3-6 ocak civarı, çok düzenli değil
Bir sorunum yok çok şükür. İnşallah yeni yıl hediyelerimiz hiçbirimizi daha fazla bekletmez
![]()
merhaba sayın başkan :))) topic süper olmuş :))
yaş 27 sat 11 Aralık bat 9 ocak sorun yok :) 7 aylık evliyim 2.denemem :)))
inşallah bol bol hamiş verir bu topic :)))
slmm kızlarii kaynatmışssınnz hee diyim size valaa...okurken gözlerim şeş beş oldu yemn ederimkiii...,
tatlıcadimi çok merak ediyorum yaaa.bu arada şu ateş ölçme işi ne ben anlamadım bide tabloda sorun olrak pcostan başak bişe var o nsl bi sorun onlarıda bilmiyommm..
menbetacımm senii rüyamda gördümm tatlım başka kmseckleri görmedim senn 6 şubat(benm evlilik yıldönümm)ta senin hamile oldunu öğrendini burda paylştığını gördümmm.. hade hyırlısı
kmse beni sormamış yanii bu arada
canım yaaaaaaaaÜzülme bitanem yeni topic hayırlı olur inşallah
muayene oldunmu peki doktor bişey dedimi söktürücü falan verdimi yani ? Ya yoksa boşa ümitlendirmek istemiyorum ama böyle durumlarda hep tuğçe aklıma geliyor ben senden neşeli haber almaya hazırlamıştım kendimi inşallah sende tuğçe gibi olursun canım yaaa ama olmazsa da sıkıntı yok inşallah adetin çok gecikmezde hemen yeni çalışmalara başlarsın bitanem![]()
sakın üzlme tatlım benm ya...sıkma canını en azından belirsizlik gitti...oluck bebğin allah sana en hayıtlısını en güzelini en sağlıklısını ve en dayanılklı güçlüsünü vercek...bu durum çok zor biliyorum ama iannki üzlme 2012 dedk 2012nn il ayında hamş klırsın eski takvime göre ocak 15 yılbaşı ya ozamn hamş klırsın cnm benm
cnm benm kendini toparla tamamm mI![]()
keyfmmm kaçtıı valla hee![]()
şekerimm burası benimm canikolarımın evii ondan buralardayım
canım beniim hayırlı zaman değilmiş demekki.. ama eşine ciddi bi konuşma yapmalısın bnce.. inşalah hakkınızda hayırlısı olsun.. benim ilaç glucopage kesinlikle kullanmanı tavsiye ediyorumm.. tabiki nasip kısmet var ama bu ilacı içtiğim ay hamile kalmam da tesadüf değil diye düşünüyorum![]()
şekerimm burası benimm canikolarımın evii ondan buralardayım
canım beniim hayırlı zaman değilmiş demekki.. ama eşine ciddi bi konuşma yapmalısın bnce.. inşalah hakkınızda hayırlısı olsun.. benim ilaç glucopage kesinlikle kullanmanı tavsiye ediyorumm.. tabiki nasip kısmet var ama bu ilacı içtiğim ay hamile kalmam da tesadüf değil diye düşünüyorum![]()
ttalıcadım bana öle gelokii menbeta yal sen aynı anda hamş kalcnmız...regen daha önce gbii bak yaren hamş oldu sıra sizlerde demek üzme kendini ben senn hamile gördümm rüyamda demekki regenden sonra kalcn hamle çünki yarenn bebği büyktü onn ki küçk sende hamleydinn ama bende bişe yoktu..canımsınn benm![]()
tatlıcadımmmmm hakkında hayırlısı ama daha adet olmadın degil mi sende bakarsın benim ve tugce gibi olursun belki gec döllenmedir canım yaa insallah 2012 nin ilk aylarında hemen bebegin gelecek herkese ugurlu gelir ins tüm kalbimle hepinize dua ediyorum canım![]()