• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar geldim geri gidiyorum geri. test sonucunu almaya. tlfda annemle konuştuğum için ayrıntıları sonra yazacağım. kusurumu bakmayın lütfen

kızlar geldim geri gidiyorum geri. test sonucunu almaya. tlfda annemle konuştuğum için ayrıntıları sonra yazacağım. kusurumu bakmayın lütfen

Merhaba canım.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Ben de listeye ekleneyim ama ocak ayı listesine:)
29 yaşındayım.
2 yıllık evliyim.
Eşim dört ay önce varikosel ameliyatı oldu. Sayı problemi yok, morfolojinin düzelmesini bekliyoruz.
SAT bugün:) BAT 11 ocak.

yada yazayım hemen.. sabah kalktık eşim beni dra götürmeye karar verdi. neyse yola çıktık. eşime telefon geldi. mecbur büroya gitmemiz gerekti... ve zaten bir dahada çıkamadık...saat 12:30da isyan edip doktora gittim ben. devlette saati kaçırmışım. mecbur özele gittim. onlarda saat 4 e test sonucu vereceklermiş. sonra duruma göre muayne olacağım... yani kocamın azizliğine uğradım... sizleride merakta koydum kusurabakmayın lütfen.

bi sürü post atladım gelince hepsini cevaplarım artık...

Merhaba canım.
29 yaşındayım.
2 yıllık evliyim.
Eşim dört ay önce varikosel ameliyatı oldu. Sayı problemi yok, morfolojinin düzelmesini bekliyoruz.

tamam canım,gidip geleyim işleyeceğim hepinizi... :16:

Merhaba canım.
29 yaşındayım.
2 yıllık evliyim.

hoşgeldin canımmm.2012 de hepimizin göbüşünde bebiş olur inşallahhh:66:

slmm kızlarii kaynatmışssınnz hee diyim size valaa...okurken gözlerim şeş beş oldu yemn ederimkiii...,
tatlıcadimi çok merak ediyorum yaaa.bu arada şu ateş ölçme işi ne ben anlamadım bide tabloda sorun olrak pcostan başak bişe var o nsl bi sorun onlarıda bilmiyommm..

menbetacımm senii rüyamda gördümm tatlım başka kmseckleri görmedim senn 6 şubat(benm evlilik yıldönümm)ta senin hamile oldunu öğrendini burda paylştığını gördümmm.. hade hyırlısı:63::1:

kmse beni sormamış yanii bu arada

kızlar negatif:43::43::43:
2 çıktı değerimde:14::14:

canım yaaaaaaaa :29::29::29::29: Üzülme bitanem yeni topic hayırlı olur inşallah :16::16::16:

muayene oldunmu peki doktor bişey dedimi söktürücü falan verdimi yani ? Ya yoksa boşa ümitlendirmek istemiyorum ama böyle durumlarda hep tuğçe aklıma geliyor ben senden neşeli haber almaya hazırlamıştım kendimi inşallah sende tuğçe gibi olursun canım yaaa ama olmazsa da sıkıntı yok inşallah adetin çok gecikmezde hemen yeni çalışmalara başlarsın bitanem :54::54::54:

sakın üzlme tatlım benm ya...sıkma canını en azından belirsizlik gitti...oluck bebğin allah sana en hayıtlısını en güzelini en sağlıklısını ve en dayanılklı güçlüsünü vercek...bu durum çok zor biliyorum ama iannki üzlme 2012 dedk 2012nn il ayında hamş klırsın eski takvime göre ocak 15 yılbaşı ya ozamn hamş klırsın cnm benm :29::29::29:

cnm benm kendini toparla tamamm mI:54::54:

gızzz hulyaa senın ne ısın var burda :D ben takılıyom o topıkteyım sen nörüyon burdaaa :)) ay cok komık oldu yaa bu :32:

şekerimm burası benimm canikolarımın evii ondan buralardayım :34:

canım beniim hayırlı zaman değilmiş demekki.. ama eşine ciddi bi konuşma yapmalısın bnce.. inşalah hakkınızda hayırlısı olsun.. benim ilaç glucopage kesinlikle kullanmanı tavsiye ediyorumm.. tabiki nasip kısmet var ama bu ilacı içtiğim ay hamile kalmam da tesadüf değil diye düşünüyorum:29:

senden 2 ay buyukummm.. bende 88 liyimm.. bosver kucuk olmak ıyıdır..

regen ılk hamıle tatlıcadı :1::1::1:

canım malesef size devrettim ilkliği...

ya canim ayrilma yok bölünme yok özerkligimizi de ilan etmedik... daha ne deyim :1::1: valla kabul görmeyiz galiba :9::9::9:

bu üzgün halimle güldürdün beni,helal olsun :)

merhaba cnm tekrardan hayırlı olsun topğiniz

teşekkürler yarencim..

Sagol canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasibetsin evlendiğim günden beri tek hayalim :49:

inşallah kavuşursun bebeğine canım..

hoşbuldum tatlım..tabiiiki de listeye girmek isterim..

tatlicadimmm alır mısın beni listeyee fistikooooooooooom..
sen biliosun benim bilgileri ama yaziiim yine

28 yaşındayım, bat 11 Ocak..sorun kan pıhtılaşması :54::54::54::54::54::54:

tamamdır ekledim... artık buradan çıkmak yokkk:20:

günaydın kızlarrrrrr.tatlıcadım gelmedi mi daha yaaa?hadi güzel haberle gelir inşallahhhh:49:

canım malesef kötü döndümmm:50:

İnşallah kızlar yaa valla işim var bi türlü başlayamadım cadıyı bekliyorum inşallah bi melek haberi daha alırız :16::16::16:

:54: keşke güzel haber verebilseydim...

inşallahhhh.canım sana bişey soracam bazal vücut ısısından hberin var mı?ben bu sabah ölçtüm. saat 7:15 te 36,5 çıktı yani ne anlama geliyor?

genel seyire göre ateşin düşecek yumurtlamadan önce :34:

slm kızlar hayırlı ugurlu olsun yeni topiginiz insallah 2012 de hepiniz göbecigine bebisler konsun :16::16::16::16:

tatlı annemiz,teşekkür ederizz..

dun bırı patates otutrma yapmsıtı kımdı tatlıcadı mıydı ?? bende yapıcam canım cektı ama bugun ıcın yemegım var.. artık onlar bıtınce...

sende fırında tavuklu patates yemegı yap :1::1:

bendim oooo :)

Kızlar merhaba :3: Benim yaşım 27, satım 3 aralık, batım 3-6 ocak civarı, çok düzenli değil :50: Bir sorunum yok çok şükür. İnşallah yeni yıl hediyelerimiz hiçbirimizi daha fazla bekletmez :66:

ekledim senide.. hoşgeldin
inşallah çok beklemeden kevuşursun bebeğinee

merhaba sayın başkan :))) topic süper olmuş :))

yaş 27 sat 11 Aralık bat 9 ocak sorun yok :) 7 aylık evliyim 2.denemem :)))

inşallah bol bol hamiş verir bu topic :)))

ekledim canım senide hoşgeldin.. 3 olmasın inşallahh..

slmm kızlarii kaynatmışssınnz hee diyim size valaa...okurken gözlerim şeş beş oldu yemn ederimkiii...,
tatlıcadimi çok merak ediyorum yaaa.bu arada şu ateş ölçme işi ne ben anlamadım bide tabloda sorun olrak pcostan başak bişe var o nsl bi sorun onlarıda bilmiyommm..

menbetacımm senii rüyamda gördümm tatlım başka kmseckleri görmedim senn 6 şubat(benm evlilik yıldönümm)ta senin hamile oldunu öğrendini burda paylştığını gördümmm.. hade hyırlısı:63::1:

kmse beni sormamış yanii bu arada

hani beni görmen gerekmiyormuydu senin:19:

canım yaaaaaaaa :29::29::29::29: Üzülme bitanem yeni topic hayırlı olur inşallah :16::16::16:

muayene oldunmu peki doktor bişey dedimi söktürücü falan verdimi yani ? Ya yoksa boşa ümitlendirmek istemiyorum ama böyle durumlarda hep tuğçe aklıma geliyor ben senden neşeli haber almaya hazırlamıştım kendimi inşallah sende tuğçe gibi olursun canım yaaa ama olmazsa da sıkıntı yok inşallah adetin çok gecikmezde hemen yeni çalışmalara başlarsın bitanem :54::54::54:

yok canım yarın gideceğim muayneye. bakacağız ne var ne yok.. inşallah hemen hasta olurum ya.. sıkıldım bekleyişten

sakın üzlme tatlım benm ya...sıkma canını en azından belirsizlik gitti...oluck bebğin allah sana en hayıtlısını en güzelini en sağlıklısını ve en dayanılklı güçlüsünü vercek...bu durum çok zor biliyorum ama iannki üzlme 2012 dedk 2012nn il ayında hamş klırsın eski takvime göre ocak 15 yılbaşı ya ozamn hamş klırsın cnm benm :29::29::29:

cnm benm kendini toparla tamamm mI:54::54:

canım beklediğim bişeydi zaten.. 2 çıkınca umutlandım ama negatif dedi doktor..:50:

keyfmmm kaçtıı valla hee:43:

kaçmasın keyfin iyiyim ben canımm:7:

canım beniim hayırlı zaman değilmiş demekki.. ama eşine ciddi bi konuşma yapmalısın bnce.. inşalah hakkınızda hayırlısı olsun.. benim ilaç glucopage kesinlikle kullanmanı tavsiye ediyorumm.. tabiki nasip kısmet var ama bu ilacı içtiğim ay hamile kalmam da tesadüf değil diye düşünüyorum:29:

ğvğt kısmet canım bu işler.. yarın bi gidim bakalım ne diyecek doktor. ilacıda isteyeceğim aklımda. sağolasın:29:

glucopage evet o ilçç yumurtalıkların kalitesini hüçlendiriyo pcos hastalarına veriliyo genlede ve şekr dengesini ayrlıyo.banada vermşti sonra serephone vermşti yumurtalılarım gelişsin çoğlsın diye..

doktorum bana pcosu şöle açıkladı...normal kişilerin 15 yumurtası olr.pcos hastaların 30 tane yani daha fazla...atlar hani çizgeye geçer ateş atılır ve koşmaya başlarlr 5 günü kimi bırakır kimi koşar en sonunda biri devam edr..aynı onun gb sonra o dayann çatlar ve spermi görr dölleşir...o ateşi atan da fsh hormonu..pcos hastasında fsh hormonu çok önmlii benm kilom çok olduğundan doktr zyıflamalısın demşti çünki yağlar o hormonu emermş ..fsh hormonuda beynden geln bi hormn ..he şöle bişe vr pcos hastasınn eğer genlerinde de varsa ikizlere hamle kalması olasılığı yüksek..

inşallah tatlıcadım sanada şirin cadı bi bebk vercek rabbim üzülmeee...senn gbi durumu bende 1 2 ay sonra yaşıcam olmuyo olmuyo diyee

ttalıcadım bana öle gelokii menbeta yal sen aynı anda hamş kalcnmız...regen daha önce gbii bak yaren hamş oldu sıra sizlerde demek üzme kendini ben senn hamile gördümm rüyamda demekki regenden sonra kalcn hamle çünki yarenn bebği büyktü onn ki küçk sende hamleydinn ama bende bişe yoktu..canımsınn benm :54::54::29::29:

tatlıcadımmmmm hakkında hayırlısı ama daha adet olmadın degil mi sende bakarsın benim ve tugce gibi olursun belki gec döllenmedir canım yaa insallah 2012 nin ilk aylarında hemen bebegin gelecek herkese ugurlu gelir ins tüm kalbimle hepinize dua ediyorum canım :16::16::16:

ttalıcadım bana öle gelokii menbeta yal sen aynı anda hamş kalcnmız...regen daha önce gbii bak yaren hamş oldu sıra sizlerde demek üzme kendini ben senn hamile gördümm rüyamda demekki regenden sonra kalcn hamle çünki yarenn bebği büyktü onn ki küçk sende hamleydinn ama bende bişe yoktu..canımsınn benm :54::54::29::29:

teşekkürler ermiş arkadaşım benimm
bakalım.. regeni bekleyecez demekki:31:

tatlıcadımmmmm hakkında hayırlısı ama daha adet olmadın degil mi sende bakarsın benim ve tugce gibi olursun belki gec döllenmedir canım yaa insallah 2012 nin ilk aylarında hemen bebegin gelecek herkese ugurlu gelir ins tüm kalbimle hepinize dua ediyorum canım :16::16::16:

canım benim çok sağol. :16::29: beklemeye geçtim. yarın usg da belli olur heralde bazı şeyler.. Allahım ne zaman verirse,bekliyorum bakalım..

Back