• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ermşlik işin şkası tatlım allh gönlümüze göre versnn cnm benmm....yarın belli olr cnm yaa du bakalım pcos hastası değilmisin sen kilo problemn vrmı ve belki yine hormonlar çoşmuştur he olbilrmi

valla kilom 57boyum 170.. yok diye biliyorum ama drda kilo alma dedi bugünn

kilo var ama yağ yok:1: benm eltimin kızıda 21 yaşında onnda boyu 165 kilosu 45 onda da bu hastalık var ya çok zyflarda ya da kiloluluarda olmuşş..aman ne bilim evet kilo alnca böle daha da kötü olunuyoomuşş:D

kızlar ben çıkıyorum eşim geldi göbişi çok acıkmışş onu doyurcam gelbilrsem gelrimm öptüm hepinizi çok yazışmayınn sabah okurken gözlerim ağrıyoo

Tatlicadicim canimm benim gecmisi okuyamadim direk girdim konuya naptin test sonucunu ogrenmek istiyorum kacak bilgisayardan girdim:17:

kilo var ama yağ yok:1: benm eltimin kızıda 21 yaşında onnda boyu 165 kilosu 45 onda da bu hastalık var ya çok zyflarda ya da kiloluluarda olmuşş..aman ne bilim evet kilo alnca böle daha da kötü olunuyoomuşş:D

canım ben isteyerek aldım kiloyu. çöp gibiydim resmen. 170e 47 kilo düşünebiliyormusun. şimdi ideal kilodayım bence.

teşekkürler ermiş arkadaşım benimm
bakalım.. regeni bekleyecez demekki:31:

canım benim çok sağol. :16::29: beklemeye geçtim. yarın usg da belli olur heralde bazı şeyler.. Allahım ne zaman verirse,bekliyorum bakalım..

bekleyin bekleyin beni daha beklersiniz :1::1::1: benim icimde hic ümit isigi yok.. haftaya bugün günüm normlade, ve sizilarim basladi bile :31::31::31::31:

bende birden kendimi öyle gördüm..şaşırdım hatta..vayy anasını sayın seyirciler dedim kendi kendime :1:

deli kadin yaaaa :1::1::1::1:

he yavrum söylee :) hoşgeldin ayrıca:29:

hosbulduk canim , gecmisi okudum bi feyse girdim de.. sonucun hakkinda bir sey deyim mi demeyim mi iye düsünüyorum kac dakkadir... demesem ayip bana yani görmemizlikten gelmis gibi olur, desem sana hatirlatmis gibi oluyorum bu saat olmus.. kusura bakma kuzum yaa tekrarlicam ama anca geldim isten.. senin canin sagolsun.. :54: belki tasinirsan felan cok zor olur senin icin zaten, dedigin gibi hayirlisi olsun..

hosbulduk canim , gecmisi okudum bi feyse girdim de.. sonucun hakkinda bir sey deyim mi demeyim mi iye düsünüyorum kac dakkadir... demesem ayip bana yani görmemizlikten gelmis gibi olur, desem sana hatirlatmis gibi oluyorum bu saat olmus.. kusura bakma kuzum yaa tekrarlicam ama anca geldim isten.. senin canin sagolsun.. :54: belki tasinirsan felan cok zor olur senin icin zaten, dedigin gibi hayirlisi olsun..

problem yok canım:54::54::54:

tatlıcadımmmm üzülme kızzzz.. nasip ksımet ısı bılıyorsunn.. hayırlı olan zamanda oluvercek ınsss... ama merak ettım gec dollenme felan olsa yanı bu deger artmaz mı yaaa?? 2 cıkmasıda guzel yanıı.. yarın obur gun yukselırmıss bı bakarsınn. pek anlamıyorum bu ısten ama bunu demek geldı ıcımdenn..

sıkma canını olur mu bıdenemmmm.. sevıyorum senı...:54:

slmm kızlarii kaynatmışssınnz hee diyim size valaa...okurken gözlerim şeş beş oldu yemn ederimkiii...,
tatlıcadimi çok merak ediyorum yaaa.bu arada şu ateş ölçme işi ne ben anlamadım bide tabloda sorun olrak pcostan başak bişe var o nsl bi sorun onlarıda bilmiyommm..

menbetacımm senii rüyamda gördümm tatlım başka kmseckleri görmedim senn 6 şubat(benm evlilik yıldönümm)ta senin hamile oldunu öğrendini burda paylştığını gördümmm.. hade hyırlısı:63::1:

kmse beni sormamış yanii bu arada

anaaaamm.. ay hadi ins ama o zamana kadar beklemem mi lazım canıkomm yaaa :9::9: olmaz mı daha evvel... yanı bu ay adet gorcek sonraki ay hamıle kalıcam oyle mı :9: o da guzel ıns olurrr.....

amaaaan ruyalar işte.. tatlıcadı bak bız aynı anda hamıs kalıcakmısım kzuumm.. pek sevınmemıssın buna ama neyse... yazdım bır kenara ıce :9::9::9:

Son düzenleme:
tatlıcadımmmm üzülme kızzzz.. nasip ksımet ısı bılıyorsunn.. hayırlı olan zamanda oluvercek ınsss... ama merak ettım gec dollenme felan olsa yanı bu deger artmaz mı yaaa?? 2 cıkmasıda guzel yanıı.. yarın obur gun yukselırmıss bı bakarsınn. pek anlamıyorum bu ısten ama bunu demek geldı ıcımdenn..

sıkma canını olur mu bıdenemmmm.. sevıyorum senı...:54:

anaaaamm.. ay hadi ins ama o zamana kadar beklemem mi lazım canıkomm yaaa :9::9: olmaz mı daha evvel... yanı bu ay adet gorcek sonraki ay hamıle kalıcam oyle mı :9: o da guzel ıns olurrr.....

amaaaan ruyalar işte.. tatlıcadı bak bız aynı anda hamıs kalıcakmısım kzuumm.. pek sevınmemıssın buna ama neyse... yazdım bır kenara ıce :9::9::9:

menbetaaaaaaaaa nasilsin giii???

problem yok canım:54::54::54:

aman canim olmasin zaten dimi??:34::34::34:

herkeze merhabalaaar bende aranıza yeni katıldım.iki gündür raporlu yatıyorum ayağımı çklerseniz sevinirimtlattım da.İkinci bebek için uğraşıyorum ama bugün geldiler sağolsun!bat 15aralık bat13 ocak :21:

Back