• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hoşbulduuuuk canım benim.burda her zaman iyiyim.iyi olmamak mümkün mü sence?:9:
menbetada diğer topikleri toplayıp yemeği güzel yapmazsam eğer çıkışa çağıracak galiba:33:

buraya kötü gelirsin ama moralli bir şekilde çıkarsın.
menbeta yemeği yaparken eminim gözleri parlıyodur bi heves bi heyecan yemek yapıyor ve bölelikle sevgisinide katınca çok lezzetli olduğundan şüphem yok. kız anlatırken bile kendinden geçiyo. :)))

Kızlar merhaba :3: Benim yaşım 27, satım 3 aralık, batım 3-6 ocak civarı, çok düzenli değil :50: Bir sorunum yok çok şükür. İnşallah yeni yıl hediyelerimiz hiçbirimizi daha fazla bekletmez :66:

dimi ama özleştik valla yaaa. cansın cannnnnnnn
hımmm bilirim hünerli ellerin marifetini her türlü yemek yapar benim arkidişim :)

ayy canım utandırıyorsun benıı :1::1: tesekkur ederım..

hoşbulduuuuk canım benim.burda her zaman iyiyim.iyi olmamak mümkün mü sence?:9:
menbetada diğer topikleri toplayıp yemeği güzel yapmazsam eğer çıkışa çağıracak galiba:33:

bak ben ısrarcı degılıjm ama sen cıkısa gelmeye meraklısın.. gel cıkalım leyyynnnn :1: optum senııı...

istanbuuuul canım benim?ya sen?:16:

sende mı sende ıst?? ben artvınnn.. cok uzakım sızlere...

buraya kötü gelirsin ama moralli bir şekilde çıkarsın.
menbeta yemeği yaparken eminim gözleri parlıyodur bi heves bi heyecan yemek yapıyor ve bölelikle sevgisinide katınca çok lezzetli olduğundan şüphem yok. kız anlatırken bile kendinden geçiyo. :)))

kardaiz Allah iyiliğini versinn.. demekk anltırkende kendımden gecıyorummm heee... :14::14: agloooooooommmm..

Kızlar merhaba :3: Benim yaşım 27, satım 3 aralık, batım 3-6 ocak civarı, çok düzenli değil :50: Bir sorunum yok çok şükür. İnşallah yeni yıl hediyelerimiz hiçbirimizi daha fazla bekletmez :66:

hosgeldın canımmm.. topiğimizin baskanı :9::9: suan kan testı yaptırmaya gıttı daha gelmedı.. gelınce senı lısteye ekler.. en yakın zaman ınsssss gobusun dolar..

kızlar nettte problem var. cok yavas... arada kaynarsam merak edın benı tamam mı :))

kardaiz Allah iyiliğini versinn.. demekk anltırkende kendımden gecıyorummm heee... :14::14: agloooooooommmm..

hosgeldın canımmm.. topiğimizin baskanı :9::9: suan kan testı yaptırmaya gıttı daha gelmedı.. gelınce senı lısteye ekler.. en yakın zaman ınsssss gobusun dolar..

kızlar nettte problem var. cok yavas... arada kaynarsam merak edın benı tamam mı :))

ben sana ne güzel şeyler yazdım sevdiğim huyundan bahsettim sen ağlıyon ne alaka canım yaaa.

selam kızlar topic hayırlı olsun çok güzel olmuş :))
bende 7 aylık evliyim bebişe 1 ay önce karar verdik ilk denemem başarısız oldu :)) inşallah yeni yılda hep beraber burda hamiş oluruz :)))
bu arada bat 8 ocak hadi hayırlısı bakalım :) çok çalışmamız lazım çoookkk :))))

2012 için yeni bir sayfa... Umutlar için yeni bir satır... Bebek sahibi olmak için binbir uğraş...

2011 de uğraştık,bir çoğumuz şuanda hamile.. Hamile kalamayanlarımız yeni umutlar ile yeni seneye,yeni sayfaya başlıyoruz...

Aramıza yeni katılanlar,eskiden beri uğraşanlar bebek için uğraşanlar ve hamile arkadaşlarım buyrun sohbete,verimli paylaşımlara,güzel arkadaşlığa...

LİSTEMİZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]:nazar::nazar:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]isim
[/TD]
[TD="align: center"]yaş[/TD]
[TD="align: center"]sat
[/TD]
[TD="align: center"]bat
[/TD]
[TD="align: center"]sorun
[/TD]
[TD="align: center"]sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlicadi1[/TD]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD]8 Aralık[/TD]
[TD="align: center"]pco[/TD]
[TD]15 aralık kan testi??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azra3434[/TD]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD]18 Aralık[/TD]
[TD="align: center"]varikosel[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazelmas_41[/TD]
[TD]23 Kasım[/TD]
[TD]20 Aralık[/TD]
[TD="align: center"]varikosel[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] regen[/TD]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD]22 Aralık[/TD]
[TD="align: center"]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menbeta[/TD]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD]28 Kasım[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sekercininkizi[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Senemciq
[/TD]
[TD="align: center"]26
[/TD]
[TD]8 Aralık
[/TD]
[TD]7 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardaiz81
[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD]11 Aralık[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]Kocacığını bekliyor:69:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilufereren[/TD]
[TD="align: center"]25[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]14 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seyda77[/TD]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD]Düşük sonrası..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[SUP]
NOT:listeye girmek için bilgilerinizi veriniz.[/SUP]
.
.
.
.

merhaba sayın başkan :))) topic süper olmuş :))

yaş 27 sat 11 Aralık bat 9 ocak sorun yok :) 7 aylık evliyim 2.denemem :)))

inşallah bol bol hamiş verir bu topic :)))

selam kızlar topic hayırlı olsun çok güzel olmuş :))
bende 7 aylık evliyim bebişe 1 ay önce karar verdik ilk denemem başarısız oldu :)) inşallah yeni yılda hep beraber burda hamiş oluruz :)))
bu arada bat 8 ocak hadi hayırlısı bakalım :) çok çalışmamız lazım çoookkk :))))

merhaba canım hoşgeldiiiin.2012 uğurlu olsuuuun,göbüşlerimize bebiş dolsun Emir Bebek

hoşbulduk canım aminnnnnn aminnnn hep dileğim bu ben daha 2 denememi yapıyorum hani çok heycanlıyım falan ama inan bana rabbimden tek istediğim uzun süredir bebiş bekleyenlere daha önce versin :((

bende ikinci denememi yapıyorun tatlım bakalım bat 3 ocak inşallah gelmez kırmızılar bu sefer...:1: allah isteyen herkese sağlıklı tatlımı tatlı bir topiş nasip etsinn? hadi hep beraber amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn...

Back