• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

:53::53::53::53::53::53: bana mi dedin???? sen bu laflari kocacina da diyorsun, sonra topige ugrayamiyorsun :1::1::1::1:

canim sen özele gittiysen tr'de ondan demislerdir.. para para para ille de para para :31::31::31::31: anladin sen...

ay sana dedım tabı.. kıme dıcem baska :1::1: yok canım ona kur yapmam benn.. gerek kalmaz bızde kur yapmaya.. :17::17:

slm menbetacımmm.bu akşam ki yemek bi harikaa"köfte patates" bilmem anlatabildim mi?:34: bir tabakta sana gönderecektimde kalmadı borcamla beraber yuttuk :38::38: :38::38:

ayy afiyet bal seker olsun canımmm.. yarasınnn sanada bebısıne.. yemıs kadar oldummm.. sen bu ay hamıssın sankı :9::9: hadi inssss :16::16: dediğim gibi mi yaptın kız patlıcanda koydun mu merak ettım :21::21:

hehehehihihihohohohouhuhuhu :9::9::9::9: ay ne güzel yaa.. isin kolay yani, bir de bana sor :17::17::17:

evett yaa anlayabılıyroummm senı. o da zorr... ne dıyeyımmm.. booool kuvvetler sana :9::9:

ıyımmm gııı sen nasılsın ????? :1::1::1:

ayyy ınssssss... :32::32: :38::38: hakkaten ne ıyı olurrr...

kuppecıgııım merhaba canıkommm... ayy demek hayranı oldunn?? bılıyor musun benım resul ile benım kocısımm arkadaslar ve bır zamanların en yakın dostlugunu kurmuslarrr...hopada oturuyor bılıyorsunnn... karsı komsularrr... :9::9:

merhaba menbetacım..ben zaten hayranlarıyım kuşum ama bu üç şarkısı beni bitiriyo..çok seviyorum..ne yazik ki bu grubun varlığından haberdar olmayan çok insan var..

ayy afiyet bal seker olsun canımmm.. yarasınnn sanada bebısıne.. yemıs kadar oldummm.. sen bu ay hamıssın sankı :9::9: hadi inssss :16::16: dediğim gibi mi yaptın kız patlıcanda koydun mu merak ettım :21::21:

evett yaa anlayabılıyroummm senı. o da zorr... ne dıyeyımmm.. booool kuvvetler sana :9::9:

kuvvet derken??? :9::9::9::9: ay dün izledigim filmde, kadin yoga sayesinde ''farkli'' kaslarini kesfedirdu ve kocasini cezalandiriyordu puhahahaaaaha:9::9::9::9::9:

kuppem canım evet hevesim geldi inşallah gitmeden dr işini aradan çıkaracağım. sonra ne olur bilemem ama şimdi azimliyim baya gerçekten. inşallah hamile kalmadan bıkmam yine.. ayrıcana ara mesajlar malesefki 30dk sonra değişmiyor canım mecbur öyle kalıyor..

menbata
kız olurmu olur valla. bakarsın 9. ayda beraber doğuma gideriz :1:

sılacım
doktoraslında iyi gibiydi. ayrıca sağlık sektörümüz yabancı ülkelerden bin kat iyi bunuda söylemek isterim. biraz vakit geçti benim ondan oldu diye düşünüyorum. bakalım yarın başka biri yapacak muayneyi ne diyecek merakla bekliyorum..

şekercininkızı
canımcım valla canım desteklerin için Allah razı olsun.

başka biri varmıydı yahuu...:44: aklım başka yerde atladığım varmı unuttum:1::1:

merhaba menbetacım..ben zaten hayranlarıyım kuşum ama bu üç şarkısı beni bitiriyo..çok seviyorum..ne yazik ki bu grubun varlığından haberdar olmayan çok insan var..

anladım canım.. evet haklısınn. cogu ınsan bılmıyor.. aslında tv de bazı programlara cıktılar ama yeterli olmadı tabii..

bu arada sana yazdıgım cumleyı tekrar okudumda sacmalamısım resmenn. ama sen benı anladın :))

kuvvet derken??? :9::9::9::9: ay dün izledigim filmde, kadin yoga sayesinde ''farkli'' kaslarini kesfedirdu ve kocasini cezalandiriyordu puhahahaaaaha:9::9::9::9::9:

anladın sen :69: ayy canım nasıl fılmler ızlıyorsun oyleee.. tecrube mı edınıyorsun nedır anlamadımm :9:

anladım canım.. evet haklısınn. cogu ınsan bılmıyor.. aslında tv de bazı programlara cıktılar ama yeterli olmadı tabii..

bu arada sana yazdıgım cumleyı tekrar okudumda sacmalamısım resmenn. ama sen benı anladın :))

anladın sen :69: ayy canım nasıl fılmler ızlıyorsun oyleee.. tecrube mı edınıyorsun nedır anlamadımm :9:

yok yavrum ya... öyle bir sey degildi ama yabanci filmlerde dogal yani bazi seyler :17::17::17:

İyi aksamlar hanimlar kuppemde burdaymis cok sevindimmm:16: ama gecmisten hic haberim yok bi kosu okuyayimda geleyim

kuzuuu seni ben anlamayacağım da kim anlayacakk hemşeriyiz bizzzzzzzzz :9::54::54:
kuppem canım evet hevesim geldi inşallah gitmeden dr işini aradan çıkaracağım. sonra ne olur bilemem ama şimdi azimliyim baya gerçekten. inşallah hamile kalmadan bıkmam yine.. ayrıcana ara mesajlar malesefki 30dk sonra değişmiyor canım mecbur öyle kalıyor..

hamile olmadan bırakırsann uçarım sana burdan..başlandı mı bitecek..bak bana..örnek teşkil edeyim biraz..nası üstüne gittim sorunun..Allahın izniyle doğurana kadar da peşini bırakmıycam :21::21:

kuzuuu seni ben anlamayacağım da kim anlayacakk hemşeriyiz bizzzzzzzzz :9::54::54:

hamile olmadan bırakırsann uçarım sana burdan..başlandı mı bitecek..bak bana..örnek teşkil edeyim biraz..nası üstüne gittim sorunun..Allahın izniyle doğurana kadar da peşini bırakmıycam :21::21:

dimiiii yaaaaa :29::29:

tatlicadi üzülme :) bu topic uğurlu gelicek sana hissediyorum ben :) hepimize uğurlu gelicek benide eklemişin listeye teşekkür ederim :))) bakalım neler olucak dertleşelim paylaşalım :)))
ama hep pozitiffffffffffffffff olalım kızlar :))) ben çalışmalara yarın başlıyorum Ocak için :)))) hayırlısı bakalım :)))

canım benim merhaba şu bazal vücut ısısı?ben bugün ölçtüm 7:15 te 36,5 çıktı.7:30 da ölçtüm 36,3 çıktı.yani?:69:

canım ilkini baz alacaksın..:34:

tatlicadi üzülme :) bu topic uğurlu gelicek sana hissediyorum ben :) hepimize uğurlu gelicek benide eklemişin listeye teşekkür ederim :))) bakalım neler olucak dertleşelim paylaşalım :)))
ama hep pozitiffffffffffffffff olalım kızlar :))) ben çalışmalara yarın başlıyorum Ocak için :)))) hayırlısı bakalım :)))

canım çok sağolasın destek için. üzülmüyorum fazla alıştım zaten artık negatif görmeye.. :1:
ama işte o an gelip buraya yazarken keşke hamileyim yazabilseydim diye geçince içimden kötü oldum...
inşallah dediğin gibi olur bu topic herkeze uğur getirir...:16::16:

öle öleee fıstikooooooooooooooooom:16::16::16:
İyi aksamlar hanimlar kuppemde burdaymis cok sevindimmm:16: ama gecmisten hic haberim yok bi kosu okuyayimda geleyim
canımmmmmmmmmm azrammmmmm hoşgeldin..ben seni çoook özledimm yaaa..oku da gel bakalım sohbete:16::16:

evet canım hepimize uğurlu gelecek inşallah..dertleşeceğiz paylaşacağız, acılara ortak olacağız..çalışmalarında başarılar kuzu..sen başla biz de arkadan gelicez inşallah :9: hayırlısı olsun:nazar::nazar::nazar:

öle öleee fıstikooooooooooooooooom:16::16::16:

canımmmmmmmmmm azrammmmmm hoşgeldin..ben seni çoook özledimm yaaa..oku da gel bakalım sohbete:16::16:

evet canım hepimize uğurlu gelecek inşallah..dertleşeceğiz paylaşacağız, acılara ortak olacağız..çalışmalarında başarılar kuzu..sen başla biz de arkadan gelicez inşallah :9: hayırlısı olsun:nazar::nazar::nazar:

evvet gelin arkamdan çalışmalara devam :) boş durmak yok valla :)) olana kadar :))))) :51:

tamam ok.ilkini baz aldım diyelim canım hergünde ölçtüm peki yumurtladığımı nasıl anlayacağım?:69:

canım yanlış hatırlamıyorsam, yumurtlamana yakın derecen düşecek bayağı belirgin bi düşüş olacak o sıra yumurtlamış olcaksın..ondan sonra da derecen yükselmeye başlayacak..birdaha çok yüksek bi düşüş olmazsa eğer derecen hep yükselmeye devam ederse hamile olduğun anlamına geliyo..ben bu şekilde hamile kaldım ilk denememde, bir kaç mesaj önce de yazdım sana okudun mu bilmiyorum ama..istersen tablomu bulup yolliim sana fikir sahibi olursun..

Back