2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

gelmedi mi daha yaaa... el işi alıcam elime alamıyorum tatlıcadıdan haber almadan... ay nırde kaldı bu kızzz??:26::26:

tşk ederim canım benim ya kusura bakma böyle soru soru soru seninde canını sıkmamışımdır inşallah :26:
bu arada tatlıcadım gelmedi mi hala ya?gözümüz yollarda kaldı :34:

aaaaa olurmu canım ben belki bi faydam olur diye ara ara uğruyorum yanınıza inşallah yardımcı olabilirim ne zaman bişey sormak istersen sor tatlım :34:

bende yemek yapacam tatlıcadımı bekliyorum valla...o gelmeden yapamıyorum aklımada bişey gelmiyo zaten ne yapsam acaba?:1::1::1:

dun bırı patates otutrma yapmsıtı kımdı tatlıcadı mıydı ?? bende yapıcam canım cektı ama bugun ıcın yemegım var.. artık onlar bıtınce...

sende fırında tavuklu patates yemegı yap :1::1:

dun bırı patates otutrma yapmsıtı kımdı tatlıcadı mıydı ?? bende yapıcam canım cektı ama bugun ıcın yemegım var.. artık onlar bıtınce...

sende fırında tavuklu patates yemegı yap :1::1:

aslında fırında patatesli sulu köfte... of of canım çekti.hay aklınla bin yaşa kızzzz.öptüm seni alnından.bu ne ya hergün hergün ne yemek yapacam diye düşünmekten kafayı yiyecem :1::1::1:

iyidiri canım saol.. senden naber :1::1: sukur bugun gorebılıyoruz senı..

sızın konustugunuz benımde kactıgım muhabbet varya onun agırlıgından..sonra nasıl uyudunuz merak edıyorummmm..

hahahahahah ah canım benimmmmmm :7::7: seviyom kız seni :)
valla fosur fosur uyudum, düşünmüyor, aklıma takmıyorum ki.
bugün işleri dünden toparladık yoğunluk yok, düzene girdi depo ben gelince :)))))

selam çiçekciiiii, yemek menün güzellllll :)

aslında fırında patatesli sulu köfte... of of canım çekti.hay aklınla bin yaşa kızzzz.öptüm seni alnından.bu ne ya hergün hergün ne yemek yapacam diye düşünmekten kafayı yiyecem :1::1::1:

ayy ewvet fırında patates kofte süperr... esimede demıstım yapıcaktım.. ama bugun olmaz.. sana bır onerı.. patates kofte yemegı yaparken patlıcanlarıda halka halka dogra ve kızart yemegı fırına atmadan evvel patlıcanları üzerine diz.. bak bakalım tadı nasıl olucakk.. ben boyle daha cok sveıyorumm.. cok hos oluyor :)) tavsıye ederım yani..

hahahahahah ah canım benimmmmmm :7::7: seviyom kız seni :)
valla fosur fosur uyudum, düşünmüyor, aklıma takmıyorum ki.
bugün işleri dünden toparladık yoğunluk yok, düzene girdi depo ben gelince :)))))

selam çiçekciiiii, yemek menün güzellllll :)

bende senıııı kardaizcimmmmmm... ohh ben ıyı kı bakmadım sız yazısırken odaya gecemezdım gercekten korrkarım ben oyle seylerden.. ohh sevındım walla. gel boyle ıste. bızımle ol bırakma bizi kardaiz abla :1::1:

ayy ewvet fırında patates kofte süperr... esimede demıstım yapıcaktım.. ama bugun olmaz.. sana bır onerı.. patates kofte yemegı yaparken patlıcanlarıda halka halka dogra ve kızart yemegı fırına atmadan evvel patlıcanları üzerine diz.. bak bakalım tadı nasıl olucakk.. ben boyle daha cok sveıyorumm.. cok hos oluyor :)) tavsıye ederım yani..

:7:eyvallah canım teşşekkürler,sagolasın,varolasın iki gözüm benim.bi deneyim bakayım.güzel olursa bi tabakta sana gönderirim:7:

bende senıııı kardaizcimmmmmm... ohh ben ıyı kı bakmadım sız yazısırken odaya gecemezdım gercekten korrkarım ben oyle seylerden.. ohh sevındım walla. gel boyle ıste. bızımle ol bırakma bizi kardaiz abla :1::1:

bak yaaa abla diyo zilli bana :)))))
ablan kurban olsun sanaaaa yavriiimmmmmmm :1::1:

ayyy çiçek değilmiş yaaaaa yanlış oldu :1::1::1:
şekerciiii olcaktı nasılsın canımmm, hoşgeldin :)
topicde yeni arkidişler var oh oh maşallah hadi bakalım çıktık bi yola Allah sonumuzu hayr etsin. inşallah benden önce yine hamile kalırsınız amaaaaaa artık 2012 de ben sona kalmıcam inşallah :)

Son düzenleme:
:7:eyvallah canım teşşekkürler,sagolasın,varolasın iki gözüm benim.bi deneyim bakayım.güzel olursa bi tabakta sana gönderirim:7:

kızzzz güzel olursa ne demek güzel olacak tabi.. e yanı sen beceremezsen o baska:33::33: :9::9: benım verdıgım hangı tarıf cırkın cıkmıs heee diğeer topic toplanın buraya cabuk :16::9::9: ay kendi kendime gülüyorumm..

bak yaaa abla diyo zilli bana :)))))
ablan kurban olsun sanaaaa yavriiimmmmmmm :1::1:

ayyy çiçek değilmiş yaaaaa yanlış oldu :1::1::1:
şekerciiii olcaktı nasılsın canımmm, hoşgeldin :)
topicde yeni arkidişler var oh oh maşallah hadi bakalım çıktık bi yola Allah sonumuzu hayr etsin. inşallah benden önce yine hamile kalırsınız amaaaaaa artık 2012 de ben sona kalmıcam inşallah :)

hoşbulduuuuk canım benim.burda her zaman iyiyim.iyi olmamak mümkün mü sence?:9:
menbetada diğer topikleri toplayıp yemeği güzel yapmazsam eğer çıkışa çağıracak galiba:33:

Back