- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bizimkilere aksamki muhabbetten sonra bır agırlık cokmus herhalde.. gelememısler bu saate kadarr...
çok haklısın yaww ne bu miskinlik canıımmmmm
Selam kızlar ... :79:
Tatlıcadı test yaptımı yaaaaamerak ettim haberi olan varmı :26:
inşallah hamiledir ne gülerim varya hem sevinçten hemde dünki olaylar yüzünden
kan testı yaptıracaktı. ins hamiledir...
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bizimkilere aksamki muhabbetten sonra bır agırlık cokmus herhalde.. gelememısler bu saate kadarr...
bizde menbetayla oturduk onu bekliyoruz canımböyle gelecek inşallahhhh
kan testı yaptıracaktı. ins hamiledir...
İnşallah kızlar yaa valla işim var bi türlü başlayamadım cadıyı bekliyorum inşallah bi melek haberi daha alırız
inşallahhhh.canım sana bişey soracam bazal vücut ısısından hberin var mı?ben bu sabah ölçtüm. saat 7:15 te 36,5 çıktı yani ne anlama geliyor?
canım onu en iyi tatlıcadı ve azra bilir ben hiç ateş ölçmedim ovulasyon testleri kullanmıştım
ilk sabah günaydını benden ama canımmmm naberrrrrrrrrrrrrr
şit ne olduki akşam hangi ağırlıktan bahsediyosun bakim :))))))
ovulasyon test nasıl yapılıyo?ya bitürlü zamanını tutturamıyoruz?bu ay iyicene üstüne düşüp zaman ayarlamasını iyi yapmam lazım yaaaa:26:
ovulasyon testi aynı gebelik testi gibi olanlar da var çubuk şeklinde olanlar da var ben kaset olanlardan almıştım mesela benim reglim hep düzenlidir 28 günde bir olurdu 12.gününde testi yapmaya başlıyordum ve 14.gün pozitifi görüyordum .regli döngü sürene göre hangi günlerde yapman gerektiğini testin içinde yazıyor zaten . Ben hergün ateş ölçemem yada unuturum diye bunlardan almıştım
pozitifi gördüğünde 36 saat içinde yumurtlayacağın anlamına geliyorozaman pozitifi gördüğünde yumurtlama başlamış demek oluyor?
kız mehmetsym ne işin var burdaaaaaaaaburası hamile kalmaya uğraşanların yeri sen becermişsin o işi daha ne arıyon buralardaaaaa sen gel temmuz anneleri topiğine bakemm hadi
kuppecimmmmmmm canımmm arabanız hayırlı uğurlu olsunnn Allah ım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşalalhhhhh
ne aldınız gı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?