2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tamam canım yarın ben ölçecem sabah 7-8 arası dimi.saatide işle derken yani saat kaçta ölçtüğümü mü?

evet canım mesela 7:35 gibi onuda kaydet

Hanimalr benim simdi cikmam gerek herkese iyi geceler yarin aksam gorusmek uzere

canım boşlama burayı.. bekliyorum seni hergün atlama. 5 dk olsada gel

ateş ölçmeyi 10 -11 gıbı yapınca olmuyormu??

yok canım olmuyor. 7-8 olması gerek. ve en az 4 saaat uyku ile ölçülmeli

Tamam tatlim elimdn geldiginc kacirmamaya calisicam burayi opuyorum seniii

ben yapamam ozaman bu işi biz hep geç yatarız ve 10 dan aşagıda kalkmıyorm,,evde bı kagıt hazırlayıp hergun yazmak ıstıyordm aslında ben ama vazgeçtım ozaman.

ooohhh oohhhh... herkesler burda masallahhh..

hayirlii uullluu olsun kizlarr... tek dilegim.. sorunsuz,guzellikler icinde ve hemence hamile olacaginiz bereketli topiclerdirr...

hadi bakalim rastgeleee................

yari gorusuruzzz...

Slm arkaslar bu takibi Dr istedi sizden ben 1 yıllık evliyim pco çıktı miyomda varmış evlenip cocuk istemeye başlayınca ortaya çıktı ama doktor hiç bı tedavi vermedi cocuk için sadece kilo vermemi istedi diyetisyene yolladı ama hiç kilo veremedim sadece almadım aynı kaldım ama bebek çok istiyorum hemde çok ama ne yapicam bilmiyorum sizce notıma rağmen anne olabilirliğim hiç duydunuzmu 49:

hayirlii uullluu olsun kizlarr... tek dilegim.. sorunsuz,guzellikler icinde ve hemence hamile olacaginiz bereketli topiclerdirr...

yari gorusuruzzz...

sılacımmmmmm nasılsın hayatım, nasıl gidiyo????

yari gorusuruzzz...

ooo silacim gelmis.. hosgelmis.. sefalar getirmis...

hoşbuldummm kıslar henüz ilk deneme bu ay :)))
bir tane oğlum var 4.5 yasında ..
Hepinize yeni yılda bebişli günler olur inşallah...

inşallah canım tek temennimiz bu zaten..
hiç beklemeden kavuşursun inşallah

ben yapamam ozaman bu işi biz hep geç yatarız ve 10 dan aşagıda kalkmıyorm,,evde bı kagıt hazırlayıp hergun yazmak ıstıyordm aslında ben ama vazgeçtım ozaman.

canım bende sen gibiyim ama işte ateş ölçmek için kalkıyorum

iyi geceler canım. yarın görüşürüzzz...

yari gorusuruzzz...

teşekkürler geldiğin için ayrıca sağol. hoşgeldin.

canım bende pcoluyum ama kilo açısından bilmiyorum hiç... inşallah bilen biri vardırda bilgiverir sana.
Allahım bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallahhh

sılacımmmmmm nasılsın hayatım, nasıl gidiyo????
iyilik canimcimm... bulantilar azaliyor insallah...... cuma randevumuz var.. oyle iste... bunun disinda yaramzlik yok canim ev iside hala ayni...

sende iisin insalah..
ooo silacim gelmis.. hosgelmis.. sefalar getirmis...

hosgorduk ikizcann..... sefalari getirebbilmisimdir insallah... ilk baslangiciniz sanirim istediginiz gibi...

canim elbette geldim.. nasil dururum sizlersiz.. cabalarim bunun icindi ya... elimden geldigince takip etmeye calisacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…