- Konu Sahibi tatlicadi1
-
tamam canım yarın ben ölçecem sabah 7-8 arası dimi.saatide işle derken yani saat kaçta ölçtüğümü mü?
Hanimalr benim simdi cikmam gerek herkese iyi geceler yarin aksam gorusmek uzere
ateş ölçmeyi 10 -11 gıbı yapınca olmuyormu??
Tamam tatlim elimdn geldiginc kacirmamaya calisicam burayi opuyorum seniiievet canım mesela 7:35 gibi onuda kaydet
canım boşlama burayı.. bekliyorum seni hergün atlama. 5 dk olsada gel
yok canım olmuyor. 7-8 olması gerek. ve en az 4 saaat uyku ile ölçülmeli
hoşgeldin canım.. ne zmandır deniyorsunuz. alıyorum listeye senide
evet canım mesela 7:35 gibi onuda kaydet
canım boşlama burayı.. bekliyorum seni hergün atlama. 5 dk olsada gel
yok canım olmuyor. 7-8 olması gerek. ve en az 4 saaat uyku ile ölçülmeli
evet canım mesela 7:35 gibi onuda kaydet
hoşbuldummm kıslar henüz ilk deneme bu ay :)))
bir tane oğlum var 4.5 yasında ..
Hepinize yeni yılda bebişli günler olur inşallah...
ooohhh oohhhh... herkesler burda masallahhh..
hayirlii uullluu olsun kizlarr... tek dilegim.. sorunsuz,guzellikler icinde ve hemence hamile olacaginiz bereketli topiclerdirr...
hadi bakalim rastgeleee................
yari gorusuruzzz...
hayirlii uullluu olsun kizlarr... tek dilegim.. sorunsuz,guzellikler icinde ve hemence hamile olacaginiz bereketli topiclerdirr...
yari gorusuruzzz...
benımde buay ilktii adet oldum bugunbu 2.deneme olcak inşallah bı bıtsındee:) bı kızım var benımde 2008 dogumlu
hoşbuldummm kıslar henüz ilk deneme bu ay :)))
bir tane oğlum var 4.5 yasında ..
Hepinize yeni yılda bebişli günler olur inşallah...
ben yapamam ozaman bu işi biz hep geç yatarız ve 10 dan aşagıda kalkmıyorm,,evde bı kagıt hazırlayıp hergun yazmak ıstıyordm aslında ben ama vazgeçtım ozaman.
tamam canım benim çok teşşekkür ederim yardımlarınız için...benim çıkmam lazım benimki söylenmeye başladı uykusu gelmiş beyefendinin
yarın sabah güzel haberin için burdayız seni bekliyoruz..öpüldünüzzz.iyi gecelerrr...
yari gorusuruzzz...
Slm arkaslar bu takibi Dr istedi sizden ben 1 yıllık evliyim pco çıktı miyomda varmış evlenip cocuk istemeye başlayınca ortaya çıktı ama doktor hiç bı tedavi vermedi cocuk için sadece kilo vermemi istedi diyetisyene yolladı ama hiç kilo veremedim sadece almadım aynı kaldım ama bebek çok istiyorum hemde çok ama ne yapicam bilmiyorum sizce notıma rağmen anne olabilirliğim hiç duydunuzmu49:
sabah namazında ölçsek??
canım erken oluyor. ramazanda denedik biz. ama sen bilirsin bi başla belki olur... bi ay dene bakalım işine yarayacakmı. ama 4 saat uyu öncesinde muhakkak
ama şimdi kış olduğu için sabah namazı geç oluyor zaten(....ramazanda erkendi.....
dene canım bi ay bakalım oluyormu hepbirlikte
tamam bıtsın bakalım bu hastalık..7 ye dogru hava aydınlanıyo artık..
iyilik canimcimm... bulantilar azaliyor insallah...... cuma randevumuz var.. oyle iste... bunun disinda yaramzlik yok canim ev iside hala ayni...sılacımmmmmm nasılsın hayatım, nasıl gidiyo????
ooo silacim gelmis.. hosgelmis.. sefalar getirmis...
inşallah canım tek temennimiz bu zaten..
hiç beklemeden kavuşursun inşallah
canım bende sen gibiyim ama işte ateş ölçmek için kalkıyorum
iyi geceler canım. yarın görüşürüzzz...
teşekkürler geldiğin için ayrıca sağol. hoşgeldin.
canım bende pcoluyum ama kilo açısından bilmiyorum hiç... inşallah bilen biri vardırda bilgiverir sana.
Allahım bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallahhh
hemen başla canım. hasta olduğun ateşide görmüş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?