- Konu Sahibi tatlicadi1
kaç derecenin altı ve üstü ne anlama geliyor?
canım genel seyire göre yorumlanıyor. zira ben 35,8 de yumurtlarken sen 36da yumurtlayabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç derecenin altı ve üstü ne anlama geliyor?
canım benimki baba olmak istemiyor ondan. yoksa giderde gitmemesinin sebebi bu
Hay allahimah su kocalar yokmu
o zaman söyle düsün tatlim, Allah koprusun diyelimki esinden kaynakli.. Allah hic bi sorun vermesin, hani örnek olsun diye diyorum.. erteledikce daha da kötü olmaz mi?? tamam gitsin dr'a muayene olsun yapmiyorsa yine yapmasin bebek felan... o ayri..
Selam kıslarrr...
ben 26 yasındayım ,sat'im 8 aralık ,Bat'ım 7 ocak diyelim sorun yok kısmett...
Selam kıslarrr...
canım genel seyire göre yorumlanıyor. zira ben 35,8 de yumurtlarken sen 36da yumurtlayabilirsin
Selam kıslarrr...
canım ben burdan ateşimi söylesem size hergün yardımcı olurmusunuz?![]()
tabiki canım. elbette yorumlarız. sen ölç bakalım. saatide olmak üzere işle. bi site var sonra orayı anlatırım ben sana yada azra ordan takibi daha kolay oluyor
Hosgeldin canim aramizaSelam kıslarrr...
Elbette oluruzzz yukardaki bilgileri senin icin kopyaladimcanım ben burdan ateşimi söylesem size hergün yardımcı olurmusunuz?![]()
tabiki canım. elbette yorumlarız. sen ölç bakalım. saatide olmak üzere işle. bi site var sonra orayı anlatırım ben sana yada azra ordan takibi daha kolay oluyor
kizlar bakim azra cok güzel bir sey paylasmis... bir de su var: yumurtlama günlerinde kendinizi daha güzel hissediyorsunuz.. bu bilimsel bir gercek.. national geographic'in bi belgeseli var orda anlatiyor.. gercekten cildim felan düzelir benim yum.günlerinde.. dikkat edin![]()
kizlar bakim azra cok güzel bir sey paylasmis... bir de su var: yumurtlama günlerinde kendinizi daha güzel hissediyorsunuz.. bu bilimsel bir gercek.. national geographic'in bi belgeseli var orda anlatiyor.. gercekten cildim felan düzelir benim yum.günlerinde.. dikkat edin![]()
Elbette oluruzzz yukardaki bilgileri senin icin kopyaladim
gerçekten mi?bu dediğini dikkate alacağım o zaman tatlım yaaa...
Evet evet benimde ole olur rengi bile daha farkli olur. O hormomnlarla ilgiliymis iste![]()
ateş ölçmeyi 10 -11 gıbı yapınca olmuyormu??