2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

aahh burası türkiye diyesim geldi valla hakkımızda hayırlısı

canım boşver ya azaltırlar inş. ücretleri üzülme sen okulunu oku söylenenlere kulak asma

merhaba bayanlar :)
biraz konudışıyım ama umarım hepiniz emeklerinizin karşılığını almışsınızdır. hakkınızda hayırlısı olsun, yolunuz önünüz hep açık aydınlık olsun
hayallerinize kavuşamadıysanız da asla pes etmeyin, umarım hepiniz hayallerinize ulaşırsınız.

Harçlar kesin olarak kalktı değil mi ?
Katkı kredisi bişeyler söyleniyo,anlamadım pek
Para yatırmayıp ortada kalmayalım sonra

off off
birinci öğretimlerin adına sevindim ama keşke aynı sevinci bizde yaşayabilsedik..

sağol canım

konu dışıda olsan farketmez gel sohbete katıl konuşalım nolcek

sağol canım

konu dışıda olsan farketmez gel sohbete katıl konuşalım nolcek

sizler de sağolun
zaten sanırım sadece sınav okul değil her konu konuşuluyor topiğinizde, beni de davet ettiğiniz için teşekkürler
sınav maratonunda yerimi iki yıl önce aldım, fazla da uzak değilim bu konulara, 2010da girmiştim
zamanında çok yazardım ygs lys topiklerinde, hala gördüğümde bakmadan duramıyorum

evet canım her konu konuşluyo yani sen okuyomusun?? :)

evet okuyorum
hazırlık ve birinci sınıf bitti ikiye başlayacağım kısmetse
uluslararası ilişkiler bölümündeyim
sizlerde ne var ne yok?

bu yıl çok istediğim ve geleceğinden emin olduğum bir bölümdü ama olmadı kısmet degilmiş hayırlı degilmiş diyorum

sosyoloji geldi

çok tanıdık geldi yazdıkların bende 2004 te hazırlandım hala bu topiclere bakmadan duramıyorum

bu yıl çok istediğim ve geleceğinden emin olduğum bir bölümdü ama olmadı kısmet degilmiş hayırlı degilmiş diyorum

sosyoloji geldi

aynen öyle, kısmetin nasibin sosyolojiden gelecek demekki, hayırlı olsun
şimdiden başarılar dilerim bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…