- 20 Mart 2011
- 568
- 0
iö okuluna göre değişiyo yalnız.mesela benim okulumda 2 kredilik ders için bi prof istanbuldan geliyodu bi günlüğüne sadece iö iiçn.okuduğum yer küçüktü başka alternatif yok.mesela benim okulun kampüsünde de iibf vardı orda ders gelen bi hocanın kitabını biz okuyoduk.o hocanını öğrencisi söledi.bu hocayı ziyarete gttim birlikte derse girdik.baktı sınıf susmuyo ilgilenen yok.hadi çıkalım asistanı yolarım yarım saat durur bırakırlar gel biz çay içelim demiş.ve adam doç.dr böle yapanda var.tamamen karakter meselesi.onunda maaşını bizim harçlarla ödüyolar bahsettiğim profunda
ya benim anlamadığım sanki i.ö o sınav stresini çekmemiş çalışmadan kazanmış gibi davranıyorlar tbikide parasız egitim olması iyi oldu zaten kimse demiyoki onlara i.ö parasız yapın diye ozaman parasızlaştıryolarsa egitimi i.ö makul bi ücrete düşürsünler ben devletin harçı kaldırmamasından çok bu yorumlara üzüldüm sanki i.ö olarak bi suç işlemişiz gibiolmuş
canım boşver ya azaltırlar inş. ücretleri üzülme sen okulunu oku söylenenlere kulak asma
off off
birinci öğretimlerin adına sevindim ama keşke aynı sevinci bizde yaşayabilsedik..
uzulme canım ınsallah sızın ıcınde bır guzellık yaparlar
sagopam nasılsın oncekı sayfalara donemedım senın sonuçlar nasıl canım yerlestın degıl mı?
merhaba bayanlar :)
biraz konudışıyım ama umarım hepiniz emeklerinizin karşılığını almışsınızdır. hakkınızda hayırlısı olsun, yolunuz önünüz hep açık aydınlık olsun
hayallerinize kavuşamadıysanız da asla pes etmeyin, umarım hepiniz hayallerinize ulaşırsınız.
çok şükür iyiym canım sen nasılsın hayırlı olsun istediğin yer gelmiş banada inönü sosyoloji geldi canım
tebrık ederım canım senın adınada cooook sevındım hepımızın hakkında hayırlısı olsun ALLAH yuzumuzu kara cıkartmasın ınsallah
Ben geldimm tatilden dönüp evime kavuştum bugün
sağol canım
konu dışıda olsan farketmez gel sohbete katıl konuşalım nolcek
sizler de sağolun
zaten sanırım sadece sınav okul değil her konu konuşuluyor topiğinizde, beni de davet ettiğiniz için teşekkürler
sınav maratonunda yerimi iki yıl önce aldım, fazla da uzak değilim bu konulara, 2010da girmiştim
zamanında çok yazardım ygs lys topiklerinde, hala gördüğümde bakmadan duramıyorum
evet canım her konu konuşluyo yani sen okuyomusun?? :)
evet okuyorum
hazırlık ve birinci sınıf bitti ikiye başlayacağım kısmetse
uluslararası ilişkiler bölümündeyim
sizlerde ne var ne yok?
sizler de sağolun
zaten sanırım sadece sınav okul değil her konu konuşuluyor topiğinizde, beni de davet ettiğiniz için teşekkürler
sınav maratonunda yerimi iki yıl önce aldım, fazla da uzak değilim bu konulara, 2010da girmiştim
zamanında çok yazardım ygs lys topiklerinde, hala gördüğümde bakmadan duramıyorum
bu yıl çok istediğim ve geleceğinden emin olduğum bir bölümdü ama olmadı kısmet degilmiş hayırlı degilmiş diyorum
sosyoloji geldi