- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
önemli olan iö harçlarıydı zaten. başbakan o kadarını akıl edememiş demek ki.
İ.ö'leri tam olarak kaldırmıyolarsa en azından örgüne kadar çekmeleri lazımdı
Herkes bu haberlere güvendi,2.öğretim yazdı
amaç harçları kaldırdık diyebilmek!
90 lira verenin harcını kaldırıyosun ben 515 veriyorumen azından bizimki 90 a düşürülmeli
bunların yapacağı iş bukadar olur anca
90 lira harç mı vardı
benim arkadaşımda 980 ödeyecek ya bende ona üzüldüm i.ö. kaldırmazlar ki çok para alıyolar normalden gelen para az diye kaldralım işte millet iyi desin diye kesşe i.ö azaltsalar ya
tşkler ,insanlarının öğrenciye karşı tutumu nasıldır acep:26: Ben belki ev da kalabilirim ama çekincelerim var :18:
tşkler ,insanlarının öğrenciye karşı tutumu nasıldır acep:26: Ben belki ev da kalabilirim ama çekincelerim var :18:
facebookta hocam yazmış aynen şunu "gecenin karanlığında başka işimiz mi yok sizinle uğraşacaz :)" işte sırf bu yüzden kaldıramazlar 2.öğretimlerin paralarını.
bakın kızlar size sitede gördügüm yorumu atim ''ya siz ne saçmalıyorsunuz. tabikide 2. öğretimler bu parayı vericek. hem az puanla benim okudugum bölüme girecek hem de aynı diplomayı alıcak. üstelik erken kalkmayacak. ee bi de akşam akşam koskoca profesörü derse getircek ve bunlar için bi de indirim isteyecek. son derece dogru bir karar ,hükümeti tebrik ederim.'' böyle insanlar oldukdan sonra bu ülkede adaletsizlik devam eder bu ne ya resmen insanları aşagılıyo nekadar içinden fesat insanlarla dolu bi dünyadayız yazık gerçekten yazık gerçekten üzüldüm şuan
canım insanlar bencil işte sen sakin ol bunada bir çözüm getirrler çok tepki alcaklar zaten kaldırmasalarda azaltrlar ücreti
valla bencede hiç iyi olmadı biz para ödemiycez iö ödeyecek
kızlr yorumları okudum bu şeyleri söleyen hocalar dönemin başında açık açık arkadaşlar şimdiden haberiniz olsun ben evimin eşyalarını değiştiricem yada yeni araba,ev aldım paraya ihtiyacım var sınıfını yarısı yaz okulunda dönemde bırakıcam bilginiz olsun diyenler.çünkü yaz okulunda 1 kredi başına 30 tl alınıyodu ve devlet bunun çok çok azını alıyo hatta bazı okullarda sınav kağıdı parasınıda siz ödüyosusun klan para hocanın cebine giriyo en temizinde.
hiç moralinizi bozmayın eğer o okulda hoca olduysa şartları biliyo mecbur gelmeye derslere.ayrıca aklınızda olsun bir dersten sınıfın yarısından fazlası kalıyosa sınıfça dilekçe veip hoca hakkında ve sınav hakkında araştırma isteyebiliyosunuz.böle bi hakkınız var
iö keyfe gitmedi.hem düşük puan al demiş birisi benim normalle iö arasında 1 puan fark vardı iö e yazıldım.saat 1 den sonra evde oturan o lafı söleyenler akşam keyfi yaparken biz akşam yemeğimizi bile okulda yedik.bazılarımız çalıştı okula öle gitti bunları düşünen yok.
ya aslın bende harç konusunu okadar çok takmamıştım zaten kaldırmıcaklarını i.ö tahmin ediyodum ama öyle yorumlar okudumki insan ister istemez kendini kötü hissediyo ben sırf istedgm bölüm diye bölümün i.ö lerinide yazmıştım yok gayette birinci ögretimde yerleşiyodum yani ama insanlar i.ö farklı sezebiliyomuş demekki ben hiç böyle düşünüldügünü tahmin bile etmezdim ama yine ben mutluyum i.ö olmaktan