2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

aranıza bende girdm :KK1:
bende yazılıyorum okula tekrar bi diploma daha olsa fena olmaz hani :KK1:
kızlar açık harçları kalktığı için ikinci ünv olarak mutlaka değerlendirin :KK8:
tabi sınavsızlar kapsam içiyse :KK31:

amaç harçları kaldırdık diyebilmek!:KK47:
90 lira verenin harcını kaldırıyosun ben 515 veriyorum :KK43: en azından bizimki 90 a düşürülmeli:KK45:
bunların yapacağı iş bukadar olur anca:KK47:

bende mesela 1.öğretimim en son 318 tl harç parası vermiştim. valla bu harcın kaldırılması çokta güzel olduu. twitterda falan okudum ikinci öğretimleri niye kaldırmamışlar falan diye de hiçte düşünmeden yazıyolar valla. kaldırması zor hatta imkansız. ama birinci öğretim parasına çekselerdi keşkeee. şimdi yazık olur valla öyle olursa. ben 1.500 tl harç parası yatıran bi arkadaşımı tanıyorum da biz hiç ödemezken onun o kadar ödemesi olmaz yani gerçekten.

benim arkadaşımda 980 ödeyecek ya bende ona üzüldüm i.ö. kaldırmazlar ki çok para alıyolar normalden gelen para az diye kaldralım işte millet iyi desin diye kesşe i.ö azaltsalar ya :KK43:

benim arkadaşımda 980 ödeyecek ya bende ona üzüldüm i.ö. kaldırmazlar ki çok para alıyolar normalden gelen para az diye kaldralım işte millet iyi desin diye kesşe i.ö azaltsalar ya :KK43:

facebookta hocam yazmış aynen şunu "gecenin karanlığında başka işimiz mi yok sizinle uğraşacaz :)" işte sırf bu yüzden kaldıramazlar 2.öğretimlerin paralarını.

günaydın kızlar pek bi günaydın olmadı ama harçlar kaldırılmış ama benim gibi i.ö arkadaşlar ödeyecek ne kadar mantıksız işler yapıyolar ya madem birinci ögretimleri kaldırıyosun bizimkiede bi çözüm düşünsene gerçi ben tahmin ediyodum kaldırmızaklarını yoksa para nerden gelicek onlar off keşke bizimkileride makul bi ücrete alsana ne kadar adaletsiz bi şey ya :KK47:

bakın kızlar size sitede gördügüm yorumu atim ''ya siz ne saçmalıyorsunuz. tabikide 2. öğretimler bu parayı vericek. hem az puanla benim okudugum bölüme girecek hem de aynı diplomayı alıcak. üstelik erken kalkmayacak. ee bi de akşam akşam koskoca profesörü derse getircek ve bunlar için bi de indirim isteyecek. son derece dogru bir karar ,hükümeti tebrik ederim.'' böyle insanlar oldukdan sonra bu ülkede adaletsizlik devam eder bu ne ya resmen insanları aşagılıyo nekadar içinden fesat insanlarla dolu bi dünyadayız yazık gerçekten yazık gerçekten üzüldüm şuan

bakın kızlar size sitede gördügüm yorumu atim ''ya siz ne saçmalıyorsunuz. tabikide 2. öğretimler bu parayı vericek. hem az puanla benim okudugum bölüme girecek hem de aynı diplomayı alıcak. üstelik erken kalkmayacak. ee bi de akşam akşam koskoca profesörü derse getircek ve bunlar için bi de indirim isteyecek. son derece dogru bir karar ,hükümeti tebrik ederim.'' böyle insanlar oldukdan sonra bu ülkede adaletsizlik devam eder bu ne ya resmen insanları aşagılıyo nekadar içinden fesat insanlarla dolu bi dünyadayız yazık gerçekten yazık gerçekten üzüldüm şuan

canım insanlar bencil işte sen sakin ol bunada bir çözüm getirrler çok tepki alcaklar zaten kaldırmasalarda azaltrlar ücreti :KK43: :KK43:

valla bencede hiç iyi olmadı biz para ödemiycez iö ödeyecek :KK43:

canım insanlar bencil işte sen sakin ol bunada bir çözüm getirrler çok tepki alcaklar zaten kaldırmasalarda azaltrlar ücreti :KK43: :KK43:

valla bencede hiç iyi olmadı biz para ödemiycez iö ödeyecek :KK43:

ya benim anlamadığım sanki i.ö o sınav stresini çekmemiş çalışmadan kazanmış gibi davranıyorlar tbikide parasız egitim olması iyi oldu zaten kimse demiyoki onlara i.ö parasız yapın diye ozaman parasızlaştıryolarsa egitimi i.ö makul bi ücrete düşürsünler ben devletin harçı kaldırmamasından çok bu yorumlara üzüldüm sanki i.ö olarak bi suç işlemişiz gibiolmuş :KK31:

kızlr yorumları okudum bu şeyleri söleyen hocalar dönemin başında açık açık arkadaşlar şimdiden haberiniz olsun ben evimin eşyalarını değiştiricem yada yeni araba,ev aldım paraya ihtiyacım var sınıfını yarısı yaz okulunda dönemde bırakıcam bilginiz olsun diyenler.çünkü yaz okulunda 1 kredi başına 30 tl alınıyodu ve devlet bunun çok çok azını alıyo hatta bazı okullarda sınav kağıdı parasınıda siz ödüyosusun klan para hocanın cebine giriyo en temizinde.
hiç moralinizi bozmayın eğer o okulda hoca olduysa şartları biliyo mecbur gelmeye derslere.ayrıca aklınızda olsun bir dersten sınıfın yarısından fazlası kalıyosa sınıfça dilekçe veip hoca hakkında ve sınav hakkında araştırma isteyebiliyosunuz.böle bi hakkınız var:KK24:
iö keyfe gitmedi.hem düşük puan al demiş birisi benim normalle iö arasında 1 puan fark vardı iö e yazıldım.saat 1 den sonra evde oturan o lafı söleyenler akşam keyfi yaparken biz akşam yemeğimizi bile okulda yedik.bazılarımız çalıştı okula öle gitti bunları düşünen yok.

kızlr yorumları okudum bu şeyleri söleyen hocalar dönemin başında açık açık arkadaşlar şimdiden haberiniz olsun ben evimin eşyalarını değiştiricem yada yeni araba,ev aldım paraya ihtiyacım var sınıfını yarısı yaz okulunda dönemde bırakıcam bilginiz olsun diyenler.çünkü yaz okulunda 1 kredi başına 30 tl alınıyodu ve devlet bunun çok çok azını alıyo hatta bazı okullarda sınav kağıdı parasınıda siz ödüyosusun klan para hocanın cebine giriyo en temizinde.
hiç moralinizi bozmayın eğer o okulda hoca olduysa şartları biliyo mecbur gelmeye derslere.ayrıca aklınızda olsun bir dersten sınıfın yarısından fazlası kalıyosa sınıfça dilekçe veip hoca hakkında ve sınav hakkında araştırma isteyebiliyosunuz.böle bi hakkınız var:KK24:
iö keyfe gitmedi.hem düşük puan al demiş birisi benim normalle iö arasında 1 puan fark vardı iö e yazıldım.saat 1 den sonra evde oturan o lafı söleyenler akşam keyfi yaparken biz akşam yemeğimizi bile okulda yedik.bazılarımız çalıştı okula öle gitti bunları düşünen yok.

ya aslın bende harç konusunu okadar çok takmamıştım zaten kaldırmıcaklarını i.ö tahmin ediyodum ama öyle yorumlar okudumki insan ister istemez kendini kötü hissediyo ben sırf istedgm bölüm diye bölümün i.ö lerinide yazmıştım yok gayette birinci ögretimde yerleşiyodum yani ama insanlar i.ö farklı sezebiliyomuş demekki ben hiç böyle düşünüldügünü tahmin bile etmezdim ama yine ben mutluyum i.ö olmaktan

ya aslın bende harç konusunu okadar çok takmamıştım zaten kaldırmıcaklarını i.ö tahmin ediyodum ama öyle yorumlar okudumki insan ister istemez kendini kötü hissediyo ben sırf istedgm bölüm diye bölümün i.ö lerinide yazmıştım yok gayette birinci ögretimde yerleşiyodum yani ama insanlar i.ö farklı sezebiliyomuş demekki ben hiç böyle düşünüldügünü tahmin bile etmezdim ama yine ben mutluyum i.ö olmaktan

iö okuluna göre değişiyo yalnız.mesela benim okulumda 2 kredilik ders için bi prof istanbuldan geliyodu bi günlüğüne sadece iö iiçn.okuduğum yer küçüktü başka alternatif yok.mesela benim okulun kampüsünde de iibf vardı orda ders gelen bi hocanın kitabını biz okuyoduk.o hocanını öğrencisi söledi.bu hocayı ziyarete gttim birlikte derse girdik.baktı sınıf susmuyo ilgilenen yok.hadi çıkalım asistanı yolarım yarım saat durur bırakırlar gel biz çay içelim demiş.ve adam doç.dr böle yapanda var.tamamen karakter meselesi.onunda maaşını bizim harçlarla ödüyolar bahsettiğim profunda :KK31:

X