2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

bizim okulun sitesinde 28 ağustosta ödenecek yazıo başka ücret ödemem gerekecek mi acaba :26:

canım zaten hangi bankamyala anlaşama varsa oraya gittiğinde tc den çıkıyo ne kadar ödicen.bölümüne göre ek para isteyebilirle sağlık ve besyo için vardı galba böle bişey ama emin değilim.sen yinede kendi öğrenci işlerini ara ayrıca bilgi al mutlaka
bunlar strese girilcek şeyler değil final zaman asıl stres ne görüeksiniz

teşekkr ederm bilgi verdğin için
aynen bakalım o zamanki stres nasıl olck

Canlarrr çoğunuzu öğrenemedim ama kazanan kazanmayan herkesi tebrik ederim bu bir yılı bile ruh sağlığımızı bozmadan atlatmak çok büyük başarıydı ,herkes için hayırlısı olmuştur umarım : )

teşekkür ederimm

senın sonuc nasıl canım ben yerlestım hemşirelıge cok sukur

Eskisehre gidiyorum.kyk sonucunu beklemedim cunku yapamazdim orda.esk.te ozel yurt nadir ama apart sistemi gelismis.yemekli bi aparta kapora yollayip yerimi ayirttim. 2.kat guney cephe .d.d.d.d

harikaa ne tarafta doktorlar caddesi -okula yakın mı??

Canım Esma'yı da Giresun'a gönderiyoruz
Ama Sagopam'da hala haberimiz yok
Bayram için memlekete gideceklerdi,dönmediler heralde daha

Canım Esma'yı da Giresun'a gönderiyoruz
Ama Sagopam'da hala haberimiz yok
Bayram için memlekete gideceklerdi,dönmediler heralde daha

Esma'ya çokk sevindim hayırlı olsun.Sagopamda kazanmıştır inş.
Esma'nın bölümü ne canım ,:26::26: tebrik ederim herkesi 2012 ygs topiği olarak hepten kazanmışız

Esma'ya çokk sevindim hayırlı olsun.Sagopamda kazanmıştır inş.
Esma'nın bölümü ne canım ,:26::26: tebrik ederim herkesi 2012 ygs topiği olarak hepten kazanmışız

Esma'nın bölümü iktisat
Sagopam kazanmıştır diye düşünüyorum,inşallah bi süprizle falan karşılaşmamıştır
En güzelini sen yaptın canım ya,pişmanım ben şimdi keşke tm'dende hazırlansaydım
Hatta sadece tm'den hazırlansaydım

Canım senin bölümünde çokk çok güzel hatta maşallah kk hatunları çok güzel bölümleri kazanmış
Benimki biraz şansla oldu, kaderimde bu varmış boşu boşuna sayısalın cefasını çekmişim diyorum :26::26:

Benim çok severek istediğim bi bölüm değil canım az çok biliyosun
Seneye tekrar girerim sınava tm'den
%50 psikoloji falan gelirse okumayı düşünüyorum
Senin örgün değil mi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…