bizim okulun sitesinde 28 ağustosta ödenecek yazıo başka ücret ödemem gerekecek mi acaba :26:
canım zaten hangi bankamyala anlaşama varsa oraya gittiğinde tc den çıkıyo ne kadar ödicen.bölümüne göre ek para isteyebilirle sağlık ve besyo için vardı galba böle bişey ama emin değilim.sen yinede kendi öğrenci işlerini ara ayrıca bilgi al mutlaka
bunlar strese girilcek şeyler değil final zaman asıl stres ne görüeksiniz
teşekkr ederm bilgi verdğin için
aynen bakalım o zamanki stres nasıl olck
Harçlar kesin olarak kalkmadı mı şimdi kızlar ?
daha kalkmadı herkes 2. döneme yetişir dio
iö genelde harç bedeli 1000 küsürdür. onun yarısını eylülde yarısını şubat başında ödüyosunuz.zaten okul için harç parası yatırma dönemi başlayınca bankaya gidip tc nizi veriyosunuz sistemde yarım dönemlik harç miktarını sölüyolar sistem 2 dönem almaya izin vermiyo onu yatırıyosunuz.2010 mezunuyum iö iktisat son ödediğim harç miktarı 450 civarıydı
Canlarrr çoğunuzu öğrenemedim ama kazanan kazanmayan herkesi tebrik ederim bu bir yılı bile ruh sağlığımızı bozmadan atlatmak çok büyük başarıydı ,herkes için hayırlısı olmuştur umarım : )
Bizim okul ne kadar ödeyeceğimizi falan yayınlamamış
Diyelim 284 ben onu 2 taksit şeklinde mi yatıracağım :44:
evet cnm öyleymiş bende az önce öğrendim
2.öğretim için geçerli bişiy değil mi o ???
Eskisehre gidiyorum.kyk sonucunu beklemedim cunku yapamazdim orda.esk.te ozel yurt nadir ama apart sistemi gelismis.yemekli bi aparta kapora yollayip yerimi ayirttim. 2.kat guney cephe .d.d.d.d
paranın yarısı eylülde yarısıda şubatta yatrlıomuş yani tam bilmyrm 1.öğretmde de gecerli oldgunu
senın sonuc nasıl canım ben yerlestım hemşirelıge cok sukur
Canlarrr çoğunuzu öğrenemedim ama kazanan kazanmayan herkesi tebrik ederim bu bir yılı bile ruh sağlığımızı bozmadan atlatmak çok büyük başarıydı ,herkes için hayırlısı olmuştur umarım : )
Canım Esma'yı da Giresun'a gönderiyoruz
Ama Sagopam'da hala haberimiz yok
Bayram için memlekete gideceklerdi,dönmediler heralde daha
Esma'ya çokk sevindim hayırlı olsun.Sagopamda kazanmıştır inş.
Esma'nın bölümü ne canım ,:26::26: tebrik ederim herkesi 2012 ygs topiği olarak hepten kazanmışız
Canım senin bölümünde çokk çok güzel hatta maşallah kk hatunları çok güzel bölümleri kazanmışEsma'nın bölümü iktisat
Sagopam kazanmıştır diye düşünüyorum,inşallah bi süprizle falan karşılaşmamıştır
En güzelini sen yaptın canım ya,pişmanım ben şimdi keşke tm'dende hazırlansaydım
Hatta sadece tm'den hazırlansaydım
Canım senin bölümünde çokk çok güzel hatta maşallah kk hatunları çok güzel bölümleri kazanmış
Benimki biraz şansla oldu, kaderimde bu varmış boşu boşuna sayısalın cefasını çekmişim diyorum :26::26: