2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

Benim çok severek istediğim bi bölüm değil canım az çok biliyosun
Seneye tekrar girerim sınava tm'den
%50 psikoloji falan gelirse okumayı düşünüyorum
Senin örgün değil mi canım ?

Evet benim ki örgün.Sayısaldan kazandığımı duyanlar ünide çok zorlanırsın diyorlar ama yapacak birşey yok tmden kazananlar 1 saat çalışıyorsa ben 2 saat çalışıcam biş şekilde bitircem okulu:KK25::KK25: Psikolojide çok güzel bölüm hazırlık okuyacak mısın ,hazırlık kolay geçiliyo deniliyo sınava daha rahat hazırlanırsın ?:26:

Evet benim ki örgün.Sayısaldan kazandığımı duyanlar ünide çok zorlanırsın diyorlar ama yapacak birşey yok tmden kazananlar 1 saat çalışıyorsa ben 2 saat çalışıcam biş şekilde bitircem okulu:KK25::KK25: Psikolojide çok güzel bölüm hazırlık okuyacak mısın ,hazırlık kolay geçiliyo deniliyo sınava daha rahat hazırlanırsın ?:26:

Hazırlık yok canım
Benim için okul derslerinden daha öncelikli olacak sınav
Yapmaya çalışacağım artık bişeyler :KK31:

hayırlı olsun bende çanakkale nin ilçesinde önlisans okumustum canakkale cok modern rahat güzel bir şehirrdir insanları doğası falan ama lodos çoktur :)

hayırlı olsun bende çanakkale nin ilçesinde önlisans okumustum canakkale cok modern rahat güzel bir şehirrdir insanları doğası falan ama lodos çoktur :)

teşekkür ederim bende bigada okucam inş. evet ya herkes öyle söylüyo benim gibi zayıf bi insan o lodoslarda uçmazsa iyidir :KK1:

tşkler ,insanlarının öğrenciye karşı tutumu nasıldır acep:26: Ben belki ev da kalabilirim ama çekincelerim var :18:

kızlar harç paralarını cumaya kadar ödemeyin hala kesinlik yok diyolar yaa bende anlamadım :KK76::KK76::KK76:

X