2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

kızlar harç paralarının yazdığı listede 190 tl görünüyo bu bir dönem için mi yoksa 2 dönem için mi:26:

merhabalar öncelikle hayırlı olsun yerleşenlere :)
yerleşemeyenlerde inşallah birdahaki yıl istediği olur :)

istanbulda yada tekirdağa yerleşen oldumu aranızda kızlar?

günaydınlaaaar

ömrümüzü yedi şu üniversite
yaşlandım ya valla
asli sicili filan al da tatlım sıkışma ..
haftasonu da alışveriş yapacağım gerçi daha var ama
bunlar alınması gereken şeyler mi? :44:

Kolay gelsin canım benim
Geri ödenekli seçtin mi sen,bende alsamıydım diyorum bazen
keşke sende seçseydin canım ya.
zaten mezun olduktan 2 sene sonra ödeyeceksin birde 3 ayda bir ödeniyo.

503 tl diyor
ama diğer mühendislikler 252
bana da 578 diyor.
Laf ağızdan bi kere çıkar
Adam çıkıp şovunu yaparak kalkacak dedi,geri adım atmamalılar
aynen öyle.
biz ödedikten sonra kalksa bile ğarayı geri veriyorlarmış

kesinlikle öyle kızlar ..
ne oyuncak mı bu ..
hani parasız eğitimdi .. show yapmayı biliyorlar
ama oluşturdukları karizma çizilecek eğer bu döneme yetişmezse..
kanunlaştırmak kolay af bile 1 günde kanunlaştırıldı.
bakalım görücez.

off herkes kalcak yerini ayarlamış ben kayıt gunu yapmak zorundayım ya kızlar size bişey sorcam i.ö de bizim harç paraları daha yüksek ya bankaya yatırdıgımızda biz tamamınımı yatırcaz yoksa yarısını mı bi bilginiz varmı ?

iö genelde harç bedeli 1000 küsürdür. onun yarısını eylülde yarısını şubat başında ödüyosunuz.zaten okul için harç parası yatırma dönemi başlayınca bankaya gidip tc nizi veriyosunuz sistemde yarım dönemlik harç miktarını sölüyolar sistem 2 dönem almaya izin vermiyo onu yatırıyosunuz.2010 mezunuyum iö iktisat son ödediğim harç miktarı 450 civarıydı

bende 190 tl yazıo 95 tl mi öedyceğim :26:

benımkıde saglık yuksekokulu hemşirelık 190 yazıyo yarısını odıcem degılmı bırde bankaya kayıt parası 50 lıramı verıcez
bırde saglık raporu varmıs 120 cıvarı resımde cekılmem gerek kac tane yeter acaba

okul talep etmedikçe sadece bankaya harç miktarını ödiceksin sende 95 ilk kayıtta şubatta 95 daha ödiceksin.resim genelde 6 tane isteniyo isterden 12 li çektir yanında bulunsun
sağlık yüksek için sağlık raporunu bilmiyorum canım bişey diyemem.ama devlet yurdunda kalıcaklar için söliyim sağlık raporu isteniyo devletten alabilirsiniz ayrıca orasıda resim ikametgah istiyo.o yüzden belgelerden çifter çifter yapmanızda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…