2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

tarihler erkene alınmış ekimdeymiş kızlar :KK34:
https://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/sinavsiz_ikinci_universite.aspx

sosyoloji ve felsefe ilk tercihlerin olsun mutlaka düşün.ben daha önce dershanede çalıştım felsefe mezunları rehber olabiliyo dershanede ve rahatlar en yoğun oldukları tercih dönemi.ama formasyon alamamış ve stajyerliği bitmemiş kpss ile atanamaamış arkadaşlarım varda mat mesela dershanede 1 gün izinli ve hergün 11 saat ders veriyodu.aşırı yoğun bi şekilde kendisine zaman ayıramıyodu.ilerisinide düüşn derim :KK34:
iibf alanı olarak iktisatı tavsiye ederim yada uluslararası ilişkiler yalnız aö okumk kolay değildir heleki örgünde başka bi bölümde okurken
önlisans olarakta
BANKACILIK VE SİGORTACILIK
DIŞ TİCARET
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
İŞLETME YÖNETİMi
LOJİSTİK
MENKUL KIYMETLER VE SERMAYE PİYASASI

tavsiye edebilceğim bölümler canım :KK19:

Çok saol,gayet güzel açıklamışsın :KK9:
İnanır mısın ben aö'de iktisat,maliye,kamu,sosyoloji,edebiyat var sanıyodum :KK17:
Dış ticaret,lojistik yada menkul kıymetler ve sermaye piyasası nasıl olur acaba benim için
Bunlar 2 yıllık mı ?
Öğretmenlik düşünmüyorum zaten,acaba ekonomiyle ilgili bi iş bulabilir miyim ?

Benimkide eğitim fakültesi, 2. üniversite olayını bende düşüyordum..
Halkla lşkiler nasıl acaba :26:

yeni kazandınız içinizi karartmak istemem ama bölüme bağlı devlette çalışmak için 4 sene sonra yine sınav için çabalıcaksınız.kpss için.atanma durumu garanti olmuyo.eğer mezun olduktan sonra ben 2-3 sene beklerim yada stajyerliğimi yaparım dershanede çalışırım yda özel okulda dersen istediğin bölümü okuyabilrisin.ama muhtemelen sınava dershaneye giderek hazırlandınız ve hocalarınızı düşünün bi de ehberlerinizi düşünün devlete geçene kadar rahat edicem ayrıca özel ders veririm diyosan o zman sosyoloji yada felsefe oku başka bişey okuma canım :KK34:
halkla ilişkileri tavsiye etmem çünkü sertifikasını alarakta aynı yetkinliğe ulaşabilceğin bi bölüm :KK34:

Çok saol,gayet güzel açıklamışsın :KK9:
İnanır mısın ben aö'de iktisat,maliye,kamu,sosyoloji,edebiyat var sanıyodum :KK17:
Dış ticaret,lojistik yada menkul kıymetler ve sermaye piyasası nasıl olur acaba benim için
Bunlar 2 yıllık mı ?
Öğretmenlik düşünmüyorum zaten,acaba ekonomiyle ilgili bi iş bulabilir miyim ?

yok caım verdiğim linktekilerin hepsi sınavsız 2. üniversite :KK34:
evet 2 yıllık.ben mesela iktisat okudum bide banka sigorta okudum açıktan çünkü hep hayalim buydu şimdi hayal ettiğim yerdeyim şükür :KK34:
artık hayatnızı siz yönlendiriceksinz kızlar çoğunuz ailenizden ayrı yerde okucak kendi işinizi kendiniz görüceksinzi :KK34:

yeni kazandınız içinizi karartmak istemem ama bölüme bağlı devlette çalışmak için 4 sene sonra yine sınav için çabalıcaksınız.kpss için.atanma durumu garanti olmuyo.eğer mezun olduktan sonra ben 2-3 sene beklerim yada stajyerliğimi yaparım dershanede çalışırım yda özel okulda dersen istediğin bölümü okuyabilrisin.ama muhtemelen sınava dershaneye giderek hazırlandınız ve hocalarınızı düşünün bi de ehberlerinizi düşünün devlete geçene kadar rahat edicem ayrıca özel ders veririm diyosan o zman sosyoloji yada felsefe oku başka bişey okuma canım :KK34:
halkla ilişkileri tavsiye etmem çünkü sertifikasını alarakta aynı yetkinliğe ulaşabilceğin bi bölüm :KK34:

yok caım verdiğim linktekilerin hepsi sınavsız 2. üniversite :KK34:
evet 2 yıllık.ben mesela iktisat okudum bide banka sigorta okudum açıktan çünkü hep hayalim buydu şimdi hayal ettiğim yerdeyim şükür :KK34:
artık hayatnızı siz yönlendiriceksinz kızlar çoğunuz ailenizden ayrı yerde okucak kendi işinizi kendiniz görüceksinzi :KK34:

Açık öğretiminde ayrı harçları oluyor mu peki ? :26:

tabi oluyo canım.ama 2 alternatif var öğrenim kredisi yada öğrenci harçlarını kaldırılacağı haberi :KK34:
Sınavsız İkinci üniversite – Tüm Üniversite Öğrencilerine ve Mezunlarına | Açıköğretim I Aöf I Anadolu Üniversitesi Destek Sitesi

haberin sonunda hangi aö bölümü ne kadar harç isteniyo yazıyo canım ist ve atatürk ünv aö leride var :KK34:

Çok teşekkürler benim şimdiki gideceğim yerde erzurum olduğu için o daha uygun olur bana,
çok sağolun :KK16:

bizim ilk sene bunlardan haberimiz yoktu 2. sene haberimiz oldu erkenden sizi uyarıyım dedim :13:

Teşekkürler aslında ilk 2 yıl daha iyi olurdu bnim içn aamaa..
İlk yıl %10'luk kısıma girmeye ve yatay geçiş için çalışacağım hep,başaramam gibi geliyor ikisini birden :KK17:

Teşekkürler aslında ilk 2 yıl daha iyi olurdu bnim içn aamaa..
İlk yıl %10'luk kısıma girmeye ve yatay geçiş için çalışacağım hep,başaramam gibi geliyor ikisini birden :KK17:

ünv. ilk senesi herkesin derdi o oluyo ama 2. sınıfta bi serme durumuna geçiyo herkes :KK1:
inşallah girersin canım yüzdelik dilime yatayda yapabilrsin :nazar:

canım kendini odaklamanla alakalı bi durum:emir_bebek:

ünv. ilk senesi herkesin derdi o oluyo ama 2. sınıfta bi serme durumuna geçiyo herkes :KK1:
inşallah girersin canım yüzdelik dilime yatayda yapabilrsin :nazar:

canım kendini odaklamanla alakalı bi durum:emir_bebek:

İnşallah canım ya hiç değil şu %10luku yapabilsem o bile yeter aslında :KK30:

kızlar yarı özel devlet yurtları nasıldır??

Canım ilden ile değişiyormuş ama ben iyi şeyler duyuyorum genelde..
Odalarda 3-4 kişilik odaya ait banyo-wc-sıcak su-tv-kişiye özel komidin.. bu tarz şeyler duydum :26:

Son düzenleme:
ama içinde yemek yok ki ben yemeğim yapılsın istiyorum

netten gidiceniz yerlerin devlet yurtlarına bkın.özel yurdu tavsiye etmem herşeyinize karışıyolar.ayrıca yemek yapılsın istiyosanız her okulun yemek hanesi var 5 çeşit yemek 1.25 ti 2010 da günde 2 defa çıkıyo bi normale bi iö e zaten 1 sene sonra eve çıkıcak çoğunuz :KK9:

ama içinde yemek yok ki ben yemeğim yapılsın istiyorum

Sadece sabah yemeği ve akşam yemeği var,,
Onada fiş veriyorlar onunla alıyormuşsun..
Özele gitsende ilk yıl yemeklerin hazır oluyormuş ama sonra kendin alıp kenin pişiriyormuşsun..

netten gidiceniz yerlerin devlet yurtlarına bkın.özel yurdu tavsiye etmem herşeyinize karışıyolar.ayrıca yemek yapılsın istiyosanız her okulun yemek hanesi var 5 çeşit yemek 1.25 ti 2010 da günde 2 defa çıkıyo bi normale bi iö e zaten 1 sene sonra eve çıkıcak çoğunuz :KK9:

yani apartta kalıp okulun yemekhanesini kullanabiliyoruz mu???

X