2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

hazırlık sınıfıda var iyi ki fransızca bilmiyorum ve bu sene okulda kurs da varmış ona da katılıcam umarım dersler kolay olur yurt işi zaten canımı çok sıkıyo :KK14: ama hazırlıktan sonra eğer geçebilirsen 1.sınıfta gitmeyi çok istiyorum parise

canım önemli olan senin içindeki istek.bi kaç ay zorlanırsın sonrası çorap söküğü gibi gelir :KK34:

canım önemli olan senin içindeki istek.bi kaç ay zorlanırsın sonrası çorap söküğü gibi gelir :KK34:

çok istiyorum tabiki puanım rus diline yetiyodu kafkasa onu bile istemedim yani sırf fransızca istiyorum diye..çok korkuyorum inşallah hepimizin istediği gibi gider herşey

Son düzenleme:
canım geç tarihli kanunlaşsa bile mesela aralıkta 2012-2013 dönemi harcı alınmıcak denirse o zaman hesaplarınıza verdiğiniz harçlar yatırlır :KK34:
geçen sene fazla alının harçların hepsi iade edildi çünkü en en kötü ihtimal 1 sene ödersiniz harç.
bu arada kızlar bilginiz olsun lisans ta örgün okurken öğrenci belgenizle aö bürosuna başvurduğunuzda ikinci ünv okuma hakkınız oluyo.lisans okuyanlar için önlisans yada lisans,önlisans okuyanlar için sadece önlisans programı seçme hakkınız var.bu kayıtlar kasım sonu gibi başlıyo.

genelde iibf okuyanlar değerlendiriyo bunu.öğretmenlik kazananlar içinde felsefe veya sosyolojiyi tavsiye ederim sınavsız hak varsa.olduki kpss ile atanamadınız dershanelerde rehber öğr. olarak çalışabilirsiniz branş öğretmeni olmak dershanede çok zordur.

iibf okuyanla riçinde banka sigorta,maliye vb bölümleri tavbsiye edebilrim :KK19:

tesekkur ederım cnm

Son düzenleme:

Yok canım ya hiç öyle heveslerim yok :KK1:
Sen başladın mı ?

:KK1: bende hiç başlamadım canım zaten daha erken bi gidip kayıtlarımızı falan yaptıralım da yurt işide hal olsun yaparım artık zaten annemle babmda köye gidicek herşeyimi kendim halletmek zorunda kalıcam ama liste falan yaparım yavaş yavaş yoksa ben unuturda giderim heşeyi burda:KK1::KK1:

gideceğimize yakın başlar o telaşlar 2 ayağımız bi pabuça girer :KK9:

Beni hiç öyle bi telaş saracak gibi görünmüyo :KK1:
Stres falan sıfır :KK14:

:KK1: bende hiç başlamadım canım zaten daha erken bi gidip kayıtlarımızı falan yaptıralım da yurt işide hal olsun yaparım artık zaten annemle babmda köye gidicek herşeyimi kendim halletmek zorunda kalıcam ama liste falan yaparım yavaş yavaş yoksa ben unuturda giderim heşeyi burda:KK1::KK1:

Aynen yurt falan belli olsunda bi
Devlet mi olacak özel mi ona göre eşya götüreceğiz
Büyük eksikler olmazsa gittiğimiz yerlerde tamamlarız artık :KK31:

evet canım memnunum :) ben zaten başından beri bekliyodum.
Tek korktuğum tarafı ing hazırlık olması.
Bayramdan sonra ingilizce çalışmaya başlıycam.

olsun canım hazırlık iyi :)
zaten bölümümüzde dil de önemli :)
canım senin bu yıl sınava ikinci girişin miydi ?
ben gene unuttum da ?:26:

kızlarrrr sukurler olsun RABBIME kocaelı hemsırelıge yerlesmısım annemın esımın ve kardesımın ozellıkle sevıncını anlatamam:KK1:

:nazar::nazar::KK16::KK16:canım tebrik ederim seni :)
Allah gönlüne göre verdi :):KK16::KK16:

X