2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

Kocaeli-iktisat(ing) ceyda'nın
İyi dileklerin için saol

aa hadi hayırlı olsun :)
yoksa ceyda sen misin yazı stilin onu andırdı da sanki :))
izmit fena değildir
arkadaş ortamı yapınca daha güzel olur zamanla
istanbula da yakın
kartepe var sapanca var
grubu olana aktivite eğlence çok

aa hadi hayırlı olsun :)
yoksa ceyda sen misin yazı stilin onu andırdı da sanki :))
izmit fena değildir
arkadaş ortamı yapınca daha güzel olur zamanla
istanbula da yakın
kartepe var sapanca var
grubu olana aktivite eğlence çok

Ceyda değilim :KK1:
Ama hepimizin birbirinden haberi var artık:KK34:

kazanan herkesi tbrk ederim..asıl iş ve zorluklar şimdi başlıyor :)herkese kolay gelsin

umarım kanunlasır bnm gidecegim okulun sayfasında böyle bir bılgı yok:KK53:

canım geç tarihli kanunlaşsa bile mesela aralıkta 2012-2013 dönemi harcı alınmıcak denirse o zaman hesaplarınıza verdiğiniz harçlar yatırlır :KK34:
geçen sene fazla alının harçların hepsi iade edildi çünkü en en kötü ihtimal 1 sene ödersiniz harç.
bu arada kızlar bilginiz olsun lisans ta örgün okurken öğrenci belgenizle aö bürosuna başvurduğunuzda ikinci ünv okuma hakkınız oluyo.lisans okuyanlar için önlisans yada lisans,önlisans okuyanlar için sadece önlisans programı seçme hakkınız var.bu kayıtlar kasım sonu gibi başlıyo.

genelde iibf okuyanlar değerlendiriyo bunu.öğretmenlik kazananlar içinde felsefe veya sosyolojiyi tavsiye ederim sınavsız hak varsa.olduki kpss ile atanamadınız dershanelerde rehber öğr. olarak çalışabilirsiniz branş öğretmeni olmak dershanede çok zordur.

iibf okuyanla riçinde banka sigorta,maliye vb bölümleri tavbsiye edebilrim :KK19:

canım geç tarihli kanunlaşsa bile mesela aralıkta 2012-2013 dönemi harcı alınmıcak denirse o zaman hesaplarınıza verdiğiniz harçlar yatırlır :KK34:
geçen sene fazla alının harçların hepsi iade edildi çünkü en en kötü ihtimal 1 sene ödersiniz harç.
bu arada kızlar bilginiz olsun lisans ta örgün okurken öğrenci belgenizle aö bürosuna başvurduğunuzda ikinci ünv okuma hakkınız oluyo.lisans okuyanlar için önlisans yada lisans,önlisans okuyanlar için sadece önlisans programı seçme hakkınız var.bu kayıtlar kasım sonu gibi başlıyo.

genelde iibf okuyanlar değerlendiriyo bunu.öğretmenlik kazananlar içinde felsefe veya sosyolojiyi tavsiye ederim sınavsız hak varsa.olduki kpss ile atanamadınız dershanelerde rehber öğr. olarak çalışabilirsiniz branş öğretmeni olmak dershanede çok zordur.

iibf okuyanla riçinde banka sigorta,maliye vb bölümleri tavbsiye edebilrim :KK19:

Ben matematik okuyacağım aynı zamanda açıktan ekonomiyle ilgili bişey okusam bi yararı olur mu acaba :44:

Ben matematik okuyacağım aynı zamanda açıktan ekonomiyle ilgili bişey okusam bi yararı olur mu acaba :44:

tarihler erkene alınmış ekimdeymiş kızlar :KK34:
https://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/sinavsiz_ikinci_universite.aspx

sosyoloji ve felsefe ilk tercihlerin olsun mutlaka düşün.ben daha önce dershanede çalıştım felsefe mezunları rehber olabiliyo dershanede ve rahatlar en yoğun oldukları tercih dönemi.ama formasyon alamamış ve stajyerliği bitmemiş kpss ile atanamaamış arkadaşlarım varda mat mesela dershanede 1 gün izinli ve hergün 11 saat ders veriyodu.aşırı yoğun bi şekilde kendisine zaman ayıramıyodu.ilerisinide düüşn derim :KK34:
iibf alanı olarak iktisatı tavsiye ederim yada uluslararası ilişkiler yalnız aö okumk kolay değildir heleki örgünde başka bi bölümde okurken
önlisans olarakta
BANKACILIK VE SİGORTACILIK
DIŞ TİCARET
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
İŞLETME YÖNETİMi
LOJİSTİK
MENKUL KIYMETLER VE SERMAYE PİYASASI

tavsiye edebilceğim bölümler canım :KK19:

bu arada şunuda söliyim bu sınavsız ikinci üniveriste olanağı sadece okurken değil.mezun oldunuz seneler geçti diplomanızla aö e başvurduğunzuda sınava girmeden kayıt yaptırabiliyosunuz :KK8:
ben bu sene sosyolojiyi düşünüyorum bide :KK1:

tarihler erkene alınmış ekimdeymiş kızlar :KK34:
https://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/sinavsiz_ikinci_universite.aspx

sosyoloji ve felsefe ilk tercihlerin olsun mutlaka düşün.ben daha önce dershanede çalıştım felsefe mezunları rehber olabiliyo dershanede ve rahatlar en yoğun oldukları tercih dönemi.ama formasyon alamamış ve stajyerliği bitmemiş kpss ile atanamaamış arkadaşlarım varda mat mesela dershanede 1 gün izinli ve hergün 11 saat ders veriyodu.aşırı yoğun bi şekilde kendisine zaman ayıramıyodu.ilerisinide düüşn derim :KK34:
iibf alanı olarak iktisatı tavsiye ederim yada uluslararası ilişkiler yalnız aö okumk kolay değildir heleki örgünde başka bi bölümde okurken
önlisans olarakta
BANKACILIK VE SİGORTACILIK
DIŞ TİCARET
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
İŞLETME YÖNETİMi
LOJİSTİK
MENKUL KIYMETLER VE SERMAYE PİYASASI

tavsiye edebilceğim bölümler canım :KK19:

Benimkide eğitim fakültesi, 2. üniversite olayını bende düşüyordum..
Halkla lşkiler nasıl acaba :26:

X