2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

1 yıl hazırlık okuyacağım canım. Muaf olunuyor aslında ama sonrasında dersler %30 ingilizce ve geçme notu 65. O yüzden okumak istiyorum hazırlığı. Hem ingilizcem gelişir belki bu sayede.

4 yıldansa 1 yıl daha mantıklı tabi
En rahat yıl hazırlıktadır derler
Nefes almış olursun

kızlarrrr sukurler olsun RABBIME kocaelı hemsırelıge yerlesmısım annemın esımın ve kardesımın ozellıkle sevıncını anlatamam:KK1:

kızlarrrr sukurler olsun RABBIME kocaelı hemsırelıge yerlesmısım annemın esımın ve kardesımın ozellıkle sevıncını anlatamam:KK1:
Tebrik ederim..benim de eşim dalga geçiyo benle .. 250 lik puanınla 500 lük yerleri yazarsan böyle olur diyo :KK43:ama puanım 348di..nebiliyim şansımı denedim işte..vardır her işte bizim göremediğimiz bir hayır..Açık öğretimle başlayalımda gerisi gelir inşallah..:KK51::KK51:

Son düzenleme:
Tebrik ederim..benim de eşim dalga geçiyo benle .. 250 lik puanınla 500 lük yerleri yazarsan böyle olur diyo :KK43:ama puanım 348di..nebiliyim şansımı denedim işte..vardır her işte bizim göremediğimiz bir hayır..Açık öğretimle başlayalımda gerisi gelir inşallah..:KK51::KK51:

evet canım hakkımızda hayırlısı bız bıyerden cabalayalım yuce yaradan kapı acıyor

kızlaarrr ben geldimm size iyi haberlerler geldim:KK3: Çanakkale Onsekiz mart üniv. Çalışma ekonomisi İ.Ö kazanmışımmm:KK52::KK52:

merhaba topic hayrlı olsun ben bıraz gec kaldım ama :KK50:
bende bulundgm sehırde tekırdagda kaldım kızlar :KK43:

X