2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

Nasıl oluyo öyleki canım ?

Canımm hemşireyim ben o yüzden zaten çalışsam 8-5 mesai değil nöbetli sistem. Şöyle oluyo okula gittiğin günler izinli oluyosun 24 nöbeti tutup tamamlayabiliyosun yani haftada 3 gün çalışıp falan ya da sabah okul bazı geceler nöbet o şeklde. Derse girme zorunluluğum da olmazsa çok sıkıntı olmaz bazı derslere gitmeyedebilirim. :KK61:

Son düzenleme:
Canımm hemşireyim ben o yüzden zate çalışsam 8-5 mesai değil nöbetli sistem. Şöyle oluyo okula gittiğin günler izinli oluyosun 24 nöbeti tutup tamamlayabiliyosun yani haftada 3 gün çalışıp falan ya da sabah okul bazı geceler nöbet o şeklde. Derse girme zorunluluğum da olmazsa çok sıkıntı olmaz bazı derslere gitmeyedebilirim. :KK61:

Sml avantajları :KK1:
Düz lise okuduğuma bin pişmanım zaten:KK1:

Sml avantajları :KK1:
Düz lise okuduğuma bin pişmanım zaten:KK1:

Öyle deme ya içinde bulunduğun duruma göre değişiyo bende çok dedim keşke düz lise okusaydım diye ama böylesi daha iyi benim için severek yaptığım bi iş :KK61: Umarım olur kpss hayalim Eskişehir umarım olur :KK31:

Cesaretine hayranım canım :KK9:
Bravo,ben üni.ye giderken bile çekiniyorum :KK1:

Öyle olmalıyım diye düşünüyorum tek başıma kalıp neler yapabileceğimi görmek istiyorum belkide :KK61: Hayatla yüzleşmek lazım sanırım. Mesleğinin elinde olması ve para kazanabilmek gerçekten çok güzel bi duygu :KK61: Bunları yaparken tek başıma çok şey öğreneceğim gibi geliyo bakalım hayırlısı :KK61:

Yarın okulu açılacak arkadaşlara başarılar ve şans diliyorum
Hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah

Heyecan hala mı yok sende canım ya :KK1:
Ben şimdiden ağlamaya başladım bile :KK14:
Nasıl gideceğim hiç bilemiyorum :KK14:

yok canım valla liseye giderken bile heycanlanmıştım ama hiç heyecan yok gitmekte istemiyorum açıkcası zaten bu hafta ders olmıycakmış ilk gün giderim bir sınıfımı bulurum

2 fen edebiyat fakultesi var çünkü sonra gitmem daha haftaya giderim :KK1::KK1:

yok canım valla liseye giderken bile heycanlanmıştım ama hiç heyecan yok gitmekte istemiyorum açıkcası zaten bu hafta ders olmıycakmış ilk gün giderim bir sınıfımı bulurum

2 fen edebiyat fakultesi var çünkü sonra gitmem daha haftaya giderim :KK1::KK1:

Ders programı falan açıklanmış mı canım ?
Nereden öğreniyoruz onu ?

Ders programı falan açıklanmış mı canım ?
Nereden öğreniyoruz onu ?

ya bilmiyorum ama ben şifremi unuttum :KK1::KK1: öğrenci işlerinden onu değiştiririm yani bizim üni kendi sayfamıza yüklemiyrmus program falan

bir program buldum ama bişey anlamadım çizelgeden yani yine okuldan öğrenirz :26:

ya bilmiyorum ama ben şifremi unuttum :KK1::KK1: öğrenci işlerinden onu değiştiririm yani bizim üni kendi sayfamıza yüklemiyrmus program falan

bir program buldum ama bişey anlamadım çizelgeden yani yine okuldan öğrenirz :26:

Bende dün ilk defa obs'ye girdim sonunda tc noymuş şifre :KK1:
Bende bi liste buldum obs'de ama anlamadım pek
Yayınlasar ne olur sanki :KK4:
Yarın kaçta gitmeyi düşünüyosun okula ?

X