2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

Evet cnm benim ki normal öğretim sanırım yurtta ikinci öğretimden kimse yok en azından bizim dairede yok :26:
Ders programını pazartesi danışman hocadan alacakmışız.Üst sınıftaki kızlar dediki ders programını alırken üsttende ders alamak sitiyorum dersen 2. sınıfında dersini alırsın dediler ama kkda okumuştum üstten ders almak için güz dönemi notlarının cc'nin üstünde olması gerekiyor diye iyice kafam bulandı :KK30: bakalım p.tesi hocaya sorarım yapabilirsem erken bitirmek istiyorum:KK31:

Obs'de bi program buldum ama doğru mu bilemiyorum
O programa göre hafta 2-3 gün ders var :KK52:
Umarım öyledir :KK31:

Canım ben şimdi kaçıyorum malum bilgisyarlar ortak kullanım grşürüz cnm kendine çok iyi bak:KK16:

Kızlar bende sizdenim..Bu yıl başlıyorum üniversiteye.. Hepimize hayırlı olsun. Sınav döneminde aranızda yoktum ama çokta geç kalmadım umarım :)

Sanada selam cnm :KK3::KK3:
Benim ki ç.kale pdr cnm:KK31:
ahh hayalimdi pdr :26: :KK69:
Obs'de bi program buldum ama doğru mu bilemiyorum
O programa göre hafta 2-3 gün ders var :KK52:
Umarım öyledir :KK31:
aaa süpermiş sizinki. :KK52::KK52:
Kızlar bende sizdenim..Bu yıl başlıyorum üniversiteye.. Hepimize hayırlı olsun. Sınav döneminde aranızda yoktum ama çokta geç kalmadım umarım :)

nereyi kazandın?
bölümün ne?

Kızlar aramızda Ankara Üniversitesi'nin hazırlığını bilen var mı? İlk yıl hazırlık olacak, günde kaç saat biliyor musunuz?

Kızlaar bir haftam kaldı sınava yerlerde açıklanınca iyiden iyiye strese girdim ben üniverste sınavına girerken böyle stres yapmamştm ben :18:
Aslında yapacağıma inanıyorum en azından denelerde yaptıklarıma bakarak dershanede soru çözümleri falan tarih hariç güveniyorum gibi kendime ama içte bilmiyorm niye stresliyim.
O kadar hayal kurdum boşa çıkarsa çok üzülürüm yıkılırm :26:

Kızlaar bir haftam kaldı sınava yerlerde açıklanınca iyiden iyiye strese girdim ben üniverste sınavına girerken böyle stres yapmamştm ben :18:
Aslında yapacağıma inanıyorum en azından denelerde yaptıklarıma bakarak dershanede soru çözümleri falan tarih hariç güveniyorum gibi kendime ama içte bilmiyorm niye stresliyim.
O kadar hayal kurdum boşa çıkarsa çok üzülürüm yıkılırm :26:

Kpss için derahaneye mi gidiyosun ?
Sen üniversiteden tamamiyle vazgeçtin heralde :26:

Kpss için derahaneye mi gidiyosun ?
Sen üniversiteden tamamiyle vazgeçtin heralde :26:

Gittim tabi kii. Çok önemli canım bu sınav benim için üniden de vazgeçmedim bi sene sonraya erteledim sadece :KK61: Düşünsene iyi olmaz mı kendi paramı kazanırken sonra yine kendi bölümümü okumak..

Son düzenleme:
Gittim tabi kii. Çok önemli canım bu sınav benim için üniden de vazgeçmedim bi sene sonraya erteledim sadece :KK61: Düşünsene iyi olmaz mı kendi paramı kazanırken sonra yine kendi bölümümü okumak..

Güzel olur tabi ama 2.öğretim olmak lazım :KK31:
Ben kazansam dahi yapamayacağım :KK1:

X