- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
canım çıkmam gerekiyor k.bakma iyi geceler görsrz yarın
Görüşürüz canım
Kendine iyi bak
Arkadaşım aradı onunla konuşuyodum geç oldu kusura bakma canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çıkmam gerekiyor k.bakma iyi geceler görsrz yarın
kızlarr ben bugün gidiyorum artık bir süre nete giremem hepinize şimdiden başarılar diliyorum umarım hepimiz için yeni okullarımız hayırlı olur başarılar getirir bize kendinize iyi bakın burda güzzel sohbetler ettik hoşçakalınn
Görüşürüz canım
Kendine iyi bak
Arkadaşım aradı onunla konuşuyodum geç oldu kusura bakma canım
Cannlarr yurtta bilgisayar vardı.İlk girdiğim site tabiki kk oldu
Canlar ne zormuş yurt hayatı bir patates yemeği yedimm tadını ne siz sorun ne ben söyleyeyim:2::2: Zaten zayıftım okul bitene kadar şeker gibi eririm heralde
Aa yerleştin mi yurduna canım ?
Bugün mü gittiniz ?
Nasıl,sevebildin mi ?
Ay ne çok soru sordum,devlet yurdunda mıydın ?
Evet canım yerleştim çok şükür.Hiç sevmedeim yurdu devlet yurdu çıkmadı zaten okula yürüyerek 5 dk gidebileceğim şekilde özel yurt bulduk.Dün sabah geldim çanakkaleyi çok sevdim ama yurdu sevmedim
Neden sevemedin ki :26:
Tek kişilik oda mı ?
Alışırsın zamanla canım ya
En azından okula çok yakınmış en azından bu sebepten sevmelisin
Neden sevemedin ki :26:
Tek kişilik oda mı ?
Alışırsın zamanla canım ya
En azından okula çok yakınmış en azından bu sebepten sevmelisin
Canım odam 6 kişilik çokta güzel boğaz manzaralı ama bilmiyorum yaa alışamadım yurttakilere ilk günden herkes kendini belli ediyo zaten canım.Kendini kullandırırsan,eşyalarını ortak kullanıma açarsan burada ağada sensin paşa da .Bende bazı eşyalarıma dokunulmasını bile istemedim ( havlu,terlik,tuvalet kağıdı,diş macunu) herkesle arama mesafe koydum canım.Saydığım eşyalar vb. ortak kullanıma nasıl açayım yahuu bir başkadının kullnadığı tuvalet kağıdını nasıl içlerine sindiriyorlar analamıyorum
Canım senin yurdun özel mi?
Tuvalet kağıdı,el sabunu, deterjan,yumuşatıcı vb şeyleri yurt kendi mi veriyor yoksa onlarıda mı sana aldırıyor? Hepsi farklı farklıymış yurtların biz kendimiz aldık arkadaşım almıyormuş ama:26:
Yagmurrr ne zaman gidiyosunn sen? Sagopamm yurtta kalmayacak diye hatırlıyorumm.Esmaylada neredeyse tüm yaz hiç rastlaşmadık
Cnm birinci sınıfta olan ben varım birde okul öncesi var diğerleri hep tecrübeli : ( 4. sınıf bile var aynı odada değil ama yan oda da yüksek lisans var benim ders programım çok hafifmiş öyle diyo üst sınıflar 3 gün hatta 2.5 gün okulda olacakmışım yalnız başıma ne yapıcam yurtta bilmiyorum diğer kızlar 5 gün de okulda olacakmış
Bizim 24'ünde dersler başlıyo canım
Pazar günü gideceğim bende
Sagopam evinden gidip gelecek
Esma'da özel yurt ayarlamış kendisine
O da bu hafta gelecekti Türkiye'ye
Vay canım bence çoook şanslısın
Tek kalırsın bol bol,kalabalık gürültü çekeceğine
Kendine daha rahat zaman ayırabilirsin
Evet canım bilgisayar odasındaki tüm bilgisyarlar bana kalmış olacak
Uykuyu çok seviyorum zaten öğlene kadar uyurum artık
Yaşadın canım
Normalde örgüsün değil mi,ders programı falan yayınlanmış mı ?
selam kızlaaar
gamzeda ne kazanmıştın sen? unuttum. :26: