2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

Canım kimseler uğramaz oldu
Kaldık biz bize
Herkesin telaşı var tabi hak vermek lazım
Sen bu hafta gidiyodun değil mi

ee tabi okullar açılıyor artık herkes gitmeye başladı evet cumartesi gecesi gidiyorum ama hafta sonu tekrar geri gelcem kpss için ama sonra bayrama kadar yokum

kızlar ya bende ek yerleştirmeyle byere grerm inş. ama çok korkuyorm
yani gttğim zaman onlar başlamış brbrni tanımış olcaklar. o ortama grememekten ısınamamaktan trsıyorm..ss

merhaba kızlar yeni üyeyim ve tam bana gereken konuyu buldum :) inş hepiniz için en güzeli olmuştur ve olur :)

Herkese merhaba :) kazananlara şimdiden başarılar diliyorum :) ben bu yıl tercih yapmadım seneye inşallah :) çok zor durumlar yaşadım da çalışmaya pek vaktim olmamıştı. Seneye daha iyisi olur ya :)

Herkese merhaba :) kazananlara şimdiden başarılar diliyorum :) ben bu yıl tercih yapmadım seneye inşallah :) çok zor durumlar yaşadım da çalışmaya pek vaktim olmamıştı. Seneye daha iyisi olur ya :)

merhaba canım hoşgeldin =) hangi bölüm düşünüyorsun??

kızlar ya bende ek yerleştirmeyle byere grerm inş. ama çok korkuyorm
yani gttğim zaman onlar başlamış brbrni tanımış olcaklar. o ortama grememekten ısınamamaktan trsıyorm..ss

yok canım okadar sürede kimse kolay kolay birbiriyle kaynaşamaz ya hem kaynaşsalarda bir şey olmaz sende zamanla alışırsın onlara nolcak onların sadece bi kaç ay ki hallerini yaşıcaksın sen korkma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…