2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

çok istemiştim lisede yabancı dil bölümüne geçmeyi ama okulda yoktu o bölüm bende alışmıştım başka bir okulada gitmedim kaldı öyle :)

çok istemiştim lisede yabancı dil bölümüne geçmeyi ama okulda yoktu o bölüm bende alışmıştım başka bir okulada gitmedim kaldı öyle :)

bizimde yoktu dil bölümü okulda ben sözelim ama dili çokk seviyorum :) hep hayalimdi ingilizce öğretmeni olmak. Bu yıl da olmayınca dersaneye yazıldım ve inşallah hayallerimi gerçekleştireceğim :KK1::KK1:

inönü canım malatyadan başka bir yere gitmek istemedim başka üni düşünmedim :)

Ne güzel :) bende eskişehiri düşünüyorum ya burdan pek gitmek istemiyorum annemde burası olacak diyor :KK1: ama bakalım ya bende açıkçası pek istemiyorum burayı izmir yada ankara istiyorum :)

Ne güzel :) bende eskişehiri düşünüyorum ya burdan pek gitmek istemiyorum annemde burası olacak diyor :KK1: ama bakalım ya bende açıkçası pek istemiyorum burayı izmir yada ankara istiyorum :)

anladım canım inş. istediğin yer olur mezunmusun dershaneye gidecekmisin

bizimde yoktu dil bölümü okulda ben sözelim ama dili çokk seviyorum :) hep hayalimdi ingilizce öğretmeni olmak. Bu yıl da olmayınca dersaneye yazıldım ve inşallah hayallerimi gerçekleştireceğim :KK1::KK1:

hoşgeldinn :) inş. hakkında bu sene en hayırlısı olur istediğin bölümü kazanırsın bende ing. okumak istemiştim lisedeyken ama sonradan ne olduysa beni soğutmuşlardı o bölümden ama hala aklımın bir köşesindedir ingilizce :)

sagopam sen neler yapıyosun senin okulun ne zaman açılıyodu

napayım canım arkadaşlarım gidecez son günler çıkıp geziyoruz üzülüyorum tek kalacagım için :KK43:

17 sine açılıyor ama ilk hafta ders olmuyormuş ilk gün giderim sonra yine gezer dolaşırım son zamanlar

artık sınavdı dersti onlarla uğraşcaz :KK1::KK1:

napayım canım arkadaşlarım gidecez son günler çıkıp geziyoruz üzülüyorum tek kalacagım için :KK43:

17 sine açılıyor ama ilk hafta ders olmuyormuş ilk gün giderim sonra yine gezer dolaşırım son zamanlar

artık sınavdı dersti onlarla uğraşcaz :KK1::KK1:
evet ilk hafta ders olmaz diyolar ama yoklama için gidiyorum bende zaten bizde devam zorunlulugu varmış mecburen gitmek zorundayım yani

bende gribim valla herkes grip kardeşimde :KK1::KK1::KK1: geçmiş olsun canım ilaç falan iç dikkat et kendine geçer inş.

saol canım sanada geçmiş olsun sormaa ya virüsler esir aldı vücudumuzu

X