- 19 Ağustos 2011
- 809
- 52
Ay çok teşekkür ederim canım :) sen hangi bölüm okuyosun :)inş. canım =) hakkında hayırlısı neyse o olsun =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok teşekkür ederim canım :) sen hangi bölüm okuyosun :)inş. canım =) hakkında hayırlısı neyse o olsun =)
Ay çok teşekkür ederim canım :) sen hangi bölüm okuyosun :)
sosyoloji okuycam kısmet olursa nerde oturuyosun canım
çok istemiştim lisede yabancı dil bölümüne geçmeyi ama okulda yoktu o bölüm bende alışmıştım başka bir okulada gitmedim kaldı öyle :)
çok güzel hayırlı olsun canım :) ben eskişehirde oturuyorum sen
teşkkrler canım =) bende malatyada oturuyorum
Hangi ünv. kazandın canım :)
inönü canım malatyadan başka bir yere gitmek istemedim başka üni düşünmedim :)
Ne güzel :) bende eskişehiri düşünüyorum ya burdan pek gitmek istemiyorum annemde burası olacak diyor ama bakalım ya bende açıkçası pek istemiyorum burayı izmir yada ankara istiyorum :)
bizimde yoktu dil bölümü okulda ben sözelim ama dili çokk seviyorum :) hep hayalimdi ingilizce öğretmeni olmak. Bu yıl da olmayınca dersaneye yazıldım ve inşallah hayallerimi gerçekleştireceğim
twentyy nasılsın balım :)
sagopam sen neler yapıyosun senin okulun ne zaman açılıyodu
anladım canım inş. istediğin yer olur mezunmusun dershaneye gidecekmisin
ahh nasıl olim canım ya gider ayak hasta oldum grip kötüyüm biraz gitme zamanı olcak işmiydi sanki bu
evet ben mezun oldum pazartesi de dersane başlıyor :)
evet ilk hafta ders olmaz diyolar ama yoklama için gidiyorum bende zaten bizde devam zorunlulugu varmış mecburen gitmek zorundayım yaninapayım canım arkadaşlarım gidecez son günler çıkıp geziyoruz üzülüyorum tek kalacagım için
17 sine açılıyor ama ilk hafta ders olmuyormuş ilk gün giderim sonra yine gezer dolaşırım son zamanlar
artık sınavdı dersti onlarla uğraşcaz
bende gribim valla herkes grip kardeşimde geçmiş olsun canım ilaç falan iç dikkat et kendine geçer inş.
evet ilk hafta ders olmaz diyolar ama yoklama için gidiyorum bende zaten bizde devam zorunlulugu varmış mecburen gitmek zorundayım yani
saol canım sanada geçmiş olsun sormaa ya virüsler esir aldı vücudumuzu