- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
bende burdayım siz yoksunuz hiç karşılaşamıyoruz yoksa ben burdayım ama gidiyorum ya cumartesi günü
canım hayırlı yolculuklar sana eğitim hayatnda başarılar ya fırsat buldukça gel kk ya küserim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende burdayım siz yoksunuz hiç karşılaşamıyoruz yoksa ben burdayım ama gidiyorum ya cumartesi günü
Sen de çanakkale yolcususun sanırım Bende cuma günü gidiyorum .Kızlar kendinize çok çok iyi bakın ünide nete girebileceğimi zannetmiyorum .Hoşçakalın
canım hayırlı yolculuklar sana eğitim hayatnda başarılar ya fırsat buldukça gel kk ya küserim
Sen de çanakkale yolcususun sanırım Bende cuma günü gidiyorum .Kızlar kendinize çok çok iyi bakın ünide nete girebileceğimi zannetmiyorum .Hoşçakalın
Sagopam canım hepimiz teker teker ayrılıyoruz sohbetten
Tek kalıcan
evet
bende gelmem heralde ders çalışırm
Duy da inanma
kızlar bende cuma gidiyorum herkesin yolu açık olsun herkese başarılar diliyorum
sanada başarılar Allah yolunu açık etsin
valla lisedeki hatayı yapmycam canım son yıla bıraktm temel otrmadı bir türlü ünidede çalışmalıyım ki evde oturmayaym 4 yıl sonra
kızlar ben çok korkuyorum hazır değilim
kızlar ben çok korkuyorum hazır değilim
Bende ilköğretimden sonra ilk defa ünide çalışmayı düşünüyorum canım
Pc yok,tv yok
Çalışmayalım da ne yapalım
korkacak bişey yok arkadaşımın 4.yılıydı bu yıl yine kazanamamış bir yer yine kazandgına şükret bence hazırsın
ailemi ve en yakın arkadaşımı bırakmak istemiyoruuuum