• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

Bende aranıza geldim olur muuu. :69:

Bu sene girdim kazanamadım eşit agırlıkcıyım . okul öncesi istiyodum olmadı bu sene tekrar denicem ama calısmaya daha baslamadm çünkü annem ikinci tercihleri yapmam için ısrar ediyo ama ben hiçç istemiyorum çünkü ikinci terchlerde gidersem çok iyi bi bölüm olmaz ben bu sene sadece ygs ye girmek istiyorum hedef hacettepe okul öncesii :97::97::97::97::97::97:

Bu sene girdim kazanamadım eşit agırlıkcıyım . okul öncesi istiyodum olmadı bu sene tekrar denicem ama calısmaya daha baslamadm çünkü annem ikinci tercihleri yapmam için ısrar ediyo ama ben hiçç istemiyorum çünkü ikinci terchlerde gidersem çok iyi bi bölüm olmaz ben bu sene sadece ygs ye girmek istiyorum hedef hacettepe okul öncesii :97::97::97::97::97::97:

Hoşgeldin aramıza
Umarım seneye seni burada Hacettepeli olarak görürüz (:

İstemediğin bişey yapma bence canım
Anneni ikna et o okumayacak sonuçta sen okuyacaksın
İstemediğin biyerde okumak çok zor gelir sana
Ben de bu sene girdim ve Hacettepeli oldum,seneye beklerim seni de :)

İstemediğin bişey yapma bence canım
Anneni ikna et o okumayacak sonuçta sen okuyacaksın
İstemediğin biyerde okumak çok zor gelir sana
Ben de bu sene girdim ve Hacettepeli oldum,seneye beklerim seni de :)

Çok sevindim senin adına :69:
Evet evet kesinliklee gelmeliyim oraya bekle beni hacettepe :62::62:

ee nasıl gidiyo bakalım çalışmalar kızlar ne durumdasınız??? ben sözleeri bıraktım mat1 geo çalışıyorum

ee nasıl gidiyo bakalım çalışmalar kızlar ne durumdasınız??? ben sözleeri bıraktım mat1 geo çalışıyorum

ben de tam tersi bu ara sayısalı bıraktım sözel ağırlıklı çalışıyorum:1:
benim çalışmalarım iyi gidiyo şuanda:13:
dersane açılana kadar bitmez ama 2 ay içinde bütün konuları bitirmek istiyorum böylece dersane benim için tekrar olmuş olucak:13:

ben de tam tersi bu ara sayısalı bıraktım sözel ağırlıklı çalışıyorum:1:
benim çalışmalarım iyi gidiyo şuanda:13:
dersane açılana kadar bitmez ama 2 ay içinde bütün konuları bitirmek istiyorum böylece dersane benim için tekrar olmuş olucak:13:

süpermiş :) ben sözelleri unuturm diye çalışmıyorum kimi çalışın diyo kimi çalışmayın unutursunuz diyo ne bileyim şaştım bende benimde hedefm dersane başlayana kadar mat 1 ve geometriyi bitirmek dersane başladığındada lyslere başlamak bizim dersane 4 ekimde başlıyo ya :43:

Merhaba ben de anadolu lisesi 12. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim. Açı dersanesine yazıldım. Umarım hepimiz için hayırlısı olur :61:

süpermiş :) ben sözelleri unuturm diye çalışmıyorum kimi çalışın diyo kimi çalışmayın unutursunuz diyo ne bileyim şaştım bende benimde hedefm dersane başlayana kadar mat 1 ve geometriyi bitirmek dersane başladığındada lyslere başlamak bizim dersane 4 ekimde başlıyo ya :43:

Canım sen Sınava mı yazıldın
Bildiğim kadarıyla sınav 4 ekim de başlayacaktı
Bende hala karar veremedim
Evdekiler artık bir karar verde yazdıralım baskına başladı:59:

Canım sen Sınava mı yazıldın
Bildiğim kadarıyla sınav 4 ekim de başlayacaktı
Bende hala karar veremedim
Evdekiler artık bir karar verde yazdıralım baskına başladı:59:

yok canım ben malatyadayım yeni hamle dersanesine yazıldım 20 eylülde tanıtım dersleri var ama sordum 4 ekimde başlıyoruz dediler mezunların öyleymiş.Sen hangi dersaneye yazılmıyı düşünüyosun??

yok canım ben malatyadayım yeni hamle dersanesine yazıldım 20 eylülde tanıtım dersleri var ama sordum 4 ekimde başlıyoruz dediler mezunların öyleymiş.Sen hangi dersaneye yazılmıyı düşünüyosun??

Hala karar verebilmiş değilim ama
Oturduğum semte en yakın Sınav-Fem-Kültür var
Üçünden birine karar vericem artık

Uçak müh. istiyorum ama olacağına pek ihtimal vermiyorum
Olmadı mimar,iç mimar
Diğer mühendislikler diye gidiyor liste (:

inş. uçak mühendisliği olur :) ya ben bilseydim puanlar bu kadar düşcek geçen yıl çok çalışırdım ama imkansız diye bir şey yok tabi umutluyum bu yıldan bakalım artık :) :61:

Malatya deyince senı kendime yakın hissettim :D aslen malatyalıyım ama 3 yasımdan berı antalyada yasıyorum :)

Back