- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayramda çalışmaya ara verdiniz sanırım kızlar
Kimse topiğe uğramıyor
Malatya deyince senı kendime yakın hissettimaslen malatyalıyım ama 3 yasımdan berı antalyada yasıyorum :)
Bayramda çalışmaya ara verdiniz sanırım kızlar
Kimse topiğe uğramıyor
offf! coğrafya 9. sınıf konularından hatta genel olarak coğrafyadan nefret ediyorum.:84::84:
arkadaşlar bir şey soracağım. dersaneye ygsden sonra gideceğim ben ve şimdi evde kendim hazırlanıyorum.
sizce 1 ay coğrafya o bitince 1 ay tarih o bitince felsefe edebiyat gibi bir programla çalışmak daha faydalı yoksa bir gün coğrafyanın bir konusunu bitirip ertesi gün tarihin bir konusunu vs.vs. diye mi çalışmak daha faydalı olur????
bir ay ona diğer ay öbürüne böyle çalışırsan verim alcağını düşünmüyorum unutursun sürekli tekrar etmen lazım kaldıki sözel dersler yani bol bol tekrar yapman lazım canım ikinci dediğin daha mantıklı daha iyi olur :):)
sağol canım. bu şekildede karman çorman olmaz inşallah![]()
normal olanı bu zaten tatlım :) öyle mümkün değil olmaz bende geçen yıl tekrar etmedim sosyal netim çok düşük geldihayırlısı artık :)
aynen hayırlısı canım.inş kazanırız=D=D=D
aynen hayırlısı canım.inş kazanırız=D=D=D
inş. :) ygs ye 209 gün kaldıçalışma zamanı gelmiş geçiyo bile
Şimdi güne vurunca bi garip oldum
7ay var denilince çok zaman var gibi geliyor insana
Sagopam yapma bunu![]()
zaman yoksıkı çalışmak lazım ama ben henüz istediğim gibi çalışmıyorum düşndüğüm gibi millet ygs yi bitirmeyi planlamış çalışıyo neyse acaip stres oldum ya
![]()
Günlerdir kıtap yuzu açmıyorum suan bunları okuyunca ter basti vallahi sen hangı bölümsün sagopa :)