kızlar hepinize başarılar öncelikle =) hiç stres yapmayın ..bende tam sistemin değiştiği yıl girdim .. öss 'den ygs ve lys ye geçiş ... affalladım tabii. ama inannın üniversiteye başlayınca tüm sıkıntılar gidio stresle alınmış kilolarda öyle =D ... öncelikle bi kitap belirleyin kendinize ve o kitabın düzenine göre gidin ( karekök yayınları gibi ) kimseyi kafanıza takmayın ama şunu söyleyim arkdaşlarla yarış çok işe yarıo mesela çalışkan birini gizli hedefiniz olarak tutun ve ben onu geçicem diyin =) ben öyle yapmıştım .. ve şuan ege ulus.ta okuyorum şimdi daha büyük sorunum var nerdeyse tüm derslerimin ingilizce olması
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
.... gaza gelip ders çalışıp 2 dk sonra kendinizi pc başında bulmanız ... normalde hiç yapmadığınız halde resim yapmak , forumlara üye olmak oyun oynamak isteyebilir canınız =D bu sınava gircek öğrencilerin ortak yanıdır ... bunlara olabildiğince karşı koyun hiç yapmayın demiyorum tabikide bende yaptım çünkü ... bi konuya kafanız hiç basmıyorsa örneğin ( işçi problemleri ) diğer problem türlerine çalışın yani canınızı hiç sıkmaya gerek yok ben ygsde problemleri atlamıştım örneğin 9 soru çıktıysa 4ünü yada 5ini yapabilmiştim sallayarak oda ...
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
sevgili olayından uzak durun =D kafayı dağıtmakla kalmayıp uçuran bir etkendir .. aman diim 1 kaç ay sabredin .. bu sınavlar bitince ah bee çok zevkliymiş çalışmak diceksiniz ..
![KK68 :68: :68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
alın kahvenizi oturun testin başına ... olayı zevkli hale getirin öncelikle odanız derli toplu olsn temz koksun yeter =) boooooo...l şans
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)