• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

zaman yok :D sıkı çalışmak lazım ama ben henüz istediğim gibi çalışmıyorum düşndüğüm gibi millet ygs yi bitirmeyi planlamış çalışıyo neyse acaip stres oldum ya :1:

Bunları okuyunca kapa bilgisayarı aç kitabı diyorum
Ama sonra kendimi kk'da gezinirken buluyorum (:

Bu sene puanların düşmesinin sebebi ygs ama en azından sayısalcılar için öyle

hımm. benim arkadaşlarım sözelci, ygsden 300 civarı puanlar aldılar lysden ise 370 civarı. okul puanıyla birlikte 420 civarı oldu. anlamadım ben ikisinin ortalaması alınmıyor mu???

Selam kızlar
Bi bakayım dedim neler yapıosunuz nasıl gidio çalışmalar?

herkes bayram dolayısıyla yeni başlıyor çalışmaya.:1:
ben de dün başladım :31:

hımm. benim arkadaşlarım sözelci, ygsden 300 civarı puanlar aldılar lysden ise 370 civarı. okul puanıyla birlikte 420 civarı oldu. anlamadım ben ikisinin ortalaması alınmıyor mu???

herkes bayram dolayısıyla yeni başlıyor çalışmaya.:1:
ben de dün başladım :31:

Başlayın artık :)
İyi çalışmalar hepinize

Ygs'nin yüzde 40'ı lys'nin yüzde 60'ı alınıyor
Şu okul puanını da kaldırsalar artık:47:

Son düzenleme:
sen hangi bölüm istiyosun canımm???

Ben sayısalım asıl hedefim eczacılık ama diyetisyenlık fizik tedavi hemşirelık diye uzanıp gidiyor listem :):)
Buarada matematıkten hangı konuları bitirdin nasıl çalşıyorsun ben bıraktım ayy iyice çalşmayı off.:/:/:/

Bende burayı okuyorum şevke gelıyorum kapıyorumda bilgisayarımı ama kalkınca uğraşıcak bişeyler buluyorum evin içinde yine koptum ben bu sefer dağıldım bakalım nasıl toparlayablceksem . . . :(:(:(

kızlar hepinize başarılar öncelikle =) hiç stres yapmayın ..bende tam sistemin değiştiği yıl girdim .. öss 'den ygs ve lys ye geçiş ... affalladım tabii. ama inannın üniversiteye başlayınca tüm sıkıntılar gidio stresle alınmış kilolarda öyle =D ... öncelikle bi kitap belirleyin kendinize ve o kitabın düzenine göre gidin ( karekök yayınları gibi ) kimseyi kafanıza takmayın ama şunu söyleyim arkdaşlarla yarış çok işe yarıo mesela çalışkan birini gizli hedefiniz olarak tutun ve ben onu geçicem diyin =) ben öyle yapmıştım .. ve şuan ege ulus.ta okuyorum şimdi daha büyük sorunum var nerdeyse tüm derslerimin ingilizce olması :50: .... gaza gelip ders çalışıp 2 dk sonra kendinizi pc başında bulmanız ... normalde hiç yapmadığınız halde resim yapmak , forumlara üye olmak oyun oynamak isteyebilir canınız =D bu sınava gircek öğrencilerin ortak yanıdır ... bunlara olabildiğince karşı koyun hiç yapmayın demiyorum tabikide bende yaptım çünkü ... bi konuya kafanız hiç basmıyorsa örneğin ( işçi problemleri ) diğer problem türlerine çalışın yani canınızı hiç sıkmaya gerek yok ben ygsde problemleri atlamıştım örneğin 9 soru çıktıysa 4ünü yada 5ini yapabilmiştim sallayarak oda ...:69: sevgili olayından uzak durun =D kafayı dağıtmakla kalmayıp uçuran bir etkendir .. aman diim 1 kaç ay sabredin .. bu sınavlar bitince ah bee çok zevkliymiş çalışmak diceksiniz ..:68: alın kahvenizi oturun testin başına ... olayı zevkli hale getirin öncelikle odanız derli toplu olsn temz koksun yeter =) boooooo...l şans :52::52::52:

önceleri pek uğramazdım kk ya ama şimdi çıkmaz oldum :60: herşeyin hayırlısı dersane başlayınca girmeye fırsatım olmıycak diye düşünüyorum o yüzden rahat takılıyorum ama vicdanım rahat bırakmıyor beni :60:

:53::53: ayy kalbim sıkıştı. ancak az gün değil aslında da.
ayrıca bence ygs çok da önemli değil asıl işi lysler belirliyor.

208 oldu :( az gün değil evet ama sadece ygs ye çalışsak az değil hem ygs hem lys birlikte yürütmemiz lazım lys daha önemli evet 360 alan bile hukuk a girmiş tabii o sınavın zorluğuyla ilgili ama lys nin %60 etkisi var yani daha önemli bencede :34:

Ben sayısalım asıl hedefim eczacılık ama diyetisyenlık fizik tedavi hemşirelık diye uzanıp gidiyor listem :):)
Buarada matematıkten hangı konuları bitirdin nasıl çalşıyorsun ben bıraktım ayy iyice çalşmayı off.:/:/:/

ben fem simetri setinden başladım çalışmaya matematik 1 çalışıyorum basit eşitsizliklere geçtim kitap çok uzun anlatıyo sağlam temel oluşturmak için aldım ama bitmiyo mübarek 3 kitap birde :1: bugün yeni bir program yaptım dersane 4 ekimde başlıyo o zaman kadar günde 4 derse çalışıcam bu dersler matematik geometri tarih coğrafya biraz ilerlesem çok iyi olcak gün içinde bir sözel bir sayısal böyle gidiyo

ben fem simetri setinden başladım çalışmaya matematik 1 çalışıyorum basit eşitsizliklere geçtim kitap çok uzun anlatıyo sağlam temel oluşturmak için aldım ama bitmiyo mübarek 3 kitap birde :1: bugün yeni bir program yaptım dersane 4 ekimde başlıyo o zaman kadar günde 4 derse çalışıcam bu dersler matematik geometri tarih coğrafya biraz ilerlesem çok iyi olcak gün içinde bir sözel bir sayısal böyle gidiyo

Bende de fem set var önce güvenderden sonra ondan bitirmeyi düşünüyorum
Fem setde konunun sonlarına doğru olan formüller biraz fazla abartı oluyor (:

off ben çok sallaıyorum bu 4 5 gündür fizikten 5 konu filan bitirdm geometrıden 2 3 konu bitirdm bende ama bu ara hiç çalışamıyorum offffff :S:S

kızlar hepinize başarılar öncelikle =) hiç stres yapmayın ..bende tam sistemin değiştiği yıl girdim .. öss 'den ygs ve lys ye geçiş ... affalladım tabii. ama inannın üniversiteye başlayınca tüm sıkıntılar gidio stresle alınmış kilolarda öyle =D ... öncelikle bi kitap belirleyin kendinize ve o kitabın düzenine göre gidin ( karekök yayınları gibi ) kimseyi kafanıza takmayın ama şunu söyleyim arkdaşlarla yarış çok işe yarıo mesela çalışkan birini gizli hedefiniz olarak tutun ve ben onu geçicem diyin =) ben öyle yapmıştım .. ve şuan ege ulus.ta okuyorum şimdi daha büyük sorunum var nerdeyse tüm derslerimin ingilizce olması :50: .... gaza gelip ders çalışıp 2 dk sonra kendinizi pc başında bulmanız ... normalde hiç yapmadığınız halde resim yapmak , forumlara üye olmak oyun oynamak isteyebilir canınız =D bu sınava gircek öğrencilerin ortak yanıdır ... bunlara olabildiğince karşı koyun hiç yapmayın demiyorum tabikide bende yaptım çünkü ... bi konuya kafanız hiç basmıyorsa örneğin ( işçi problemleri ) diğer problem türlerine çalışın yani canınızı hiç sıkmaya gerek yok ben ygsde problemleri atlamıştım örneğin 9 soru çıktıysa 4ünü yada 5ini yapabilmiştim sallayarak oda ...:69: sevgili olayından uzak durun =D kafayı dağıtmakla kalmayıp uçuran bir etkendir .. aman diim 1 kaç ay sabredin .. bu sınavlar bitince ah bee çok zevkliymiş çalışmak diceksiniz ..:68: alın kahvenizi oturun testin başına ... olayı zevkli hale getirin öncelikle odanız derli toplu olsn temz koksun yeter =) boooooo...l şans :52::52::52:

Çok teşekkür ederiz tavsiyelern için bende kendime 3 kural koydum :P
Madde 1
face dondurulcak :D
Madde 2
Telefon anneye verilcek :P
Madde 3
Erkek arkadas kesinlikle yok :D
Bunlardan tavızvermessem eğer birde düzenlı çalşrsam kazanırım inşaallah :D

Çok teşekkür ederiz tavsiyelern için bende kendime 3 kural koydum :P
Madde 1
face dondurulcak :D
Madde 2
Telefon anneye verilcek :P
Madde 3
Erkek arkadas kesinlikle yok :D
Bunlardan tavızvermessem eğer birde düzenlı çalşrsam kazanırım inşaallah :D

Bende kendime pc ya da kk yasağı koymayı planlıyorum
Şükür facem yok da bide başıma o çıkmıyor (:

Bende de fem set var önce güvenderden sonra ondan bitirmeyi düşünüyorum
Fem setde konunun sonlarına doğru olan formüller biraz fazla abartı oluyor (:

ya konu çalışıyorum bir türlü sonu gelmiyo :D :D ama güzel kitap geometriyi o kitap sayesinde öğrendim :)

Back