• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

kıtaplar kaç kg eder acaba :D şu hale bakın ösym bizi ne hale soktu sankı pazardan elma alıyorum kıtaplar kaç kg eder kaç para eder ah ösym ahh :D

ya şu 2011 lys puanları-sıralamalarıni araştırdım bulamadım yayınlasınlar bir an önce merak ediyorum yaaaa :))

ben de biyoloji bölümünü bıraktım bu yıl:13: çok doğru bir karar aldığıma inanıyorum ve çok huzurluyum:97: inş. istediğimiz yerleri kazanırız:13:

Çok çok iyi etmişsin diyebilirim.Yolun başında farketmişsin iyi ki. İlk senen miydi?

bu arada ben de fm den bu sene tm ye gectigim icin elimde hic tm kitabi yok dersanenin 1-2 soru bankasi disinda. baskasina soz verilmemis ve elden cikartmak istediginiz tm kitaplariniz varsa ben almak isterim. :)

Çok çok iyi etmişsin diyebilirim.Yolun başında farketmişsin iyi ki. İlk senen miydi?

hazırlık da okudum ben o yüzden 2. yılımdı ama 1. sınıftım. hazırlık okumasaydım geçen yıl bırakıp hazırlanırdım. ben de seviniyorum aklım başına geldiği için:13:

Bölüm seçecek olanlar yada seçmiş olanların dikkatine! Tercih edilmeyen Fizik Kimya ve Biyoloji bölümleri kapatılıyor. Bu habere bakmadan tercih yapmayın.

Back