• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

fem derim canım ama değişik kaynaklar kullan pi analitik birey karakök gibi mesela matematikten temeli olmayanlar karakök yayınlarından kullandı arkadaşlarım memnun kalmışlardı türkçeden fem güzel tarihde öyle coğrafyadan ben formül yayınlarından çalışmıştım çok güzeldi geometrim berbattı güvender kolay geometri kitabı sıfırdan alıyo güzeldi

Teşekkür ederim Cnm en yakın zamanda başlamalıyım sen kazandın mı ?

İnş canım Allah gonlune gore versın sen napıyorsun evde mı çalısıcaksın yoksa dershaneye mı gıtmeyı dusunuyorsun bırde ek cd felan aldın mı boyle konu anlatan

canım ben girdim sınava sonuçları bekliyorum kısmetse bu yıl üniversiteliyim diyorum yani :)

hakkında hayırlsı olsun canım ygs ile riske girme bence her ihtimale karşı lys yede çalış

haklısın ama ben meslek cıkıslıyım sadece matematıgı 9.sınıfta gordum bu yuzden de lys gırsem cok yuksek yapcagımı dusunmuyorum malesef:((

kullanıcı kontrol paneline gir canım bak yukarıda var orada sol köşede özel mesaj gönder yazıyor ona tıkla sonra da alıcı ekle yazıyo kime yollayacaksan adını yaz o kişinin sonra mesajını oluştur ve göndere tıkla :34:

ÖSYM, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) başvuran adayların sınava giriş belgesine saat 14.00’ten itibaren internet sitesinden erişebileceklerini bildirildi.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, daha önce 16.00 olarak duyurulan YGS’ye giriş belgelerine erişim saatinin öne alındığı belirtildi.

Açıklamada, YGS’ye başvuran adayların sınava giriş belgesini, TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin internet sitesinden alabileceği kaydedildi.

2013-YGS, 24 Mart Pazar günü yapılacak.

Back