Bölüm seçecek olanlar yada seçmiş olanların dikkatine! Tercih edilmeyen Fizik Kimya ve Biyoloji bölümleri kapatılıyor. Bu habere bakmadan tercih yapmayın.
Üniversite adaylarının tercih etmediği 4 bölüm kapatılıyor - Dipnot.Tv
ben de öyleyim .. bu sene istediğim yer için bekleyeceğim.. aranızda bana da yer var mıı
dün bu açılıyodu ya neyse ösymnin sitesine girin yayınlamış orda kızlar duyurularda 3.süne tıklayınpuanlar çok düşmüş ya özlellikle hukuk sınıf öğretmenliği falan
Teşekür ederim baktım şimdi
Puanlar düşmüş evet benim istediğim bölümde 15 paunlık bi fark var
Ama ben ''Genel Kontenjan En Büyük Puanı'' nedir bilmiyorum ben
benimde pek bir bilgim yok ama en yüksek puanla yerleşen oluyo heralde yani o bölüme 1. yerleşen kişinin puanı oluyo
Yerleşenin en yüksek puanıyla genel kontenjan en yüksek puan arasında da çok fark var
Neyse illa bilen birileri çıkar
Yardımcı olur
Teşekür ederim baktım şimdi
Puanlar düşmüş evet benim istediğim bölümde 15 paunlık bi fark var
Ama ben ''Genel Kontenjan En Büyük Puanı'' nedir bilmiyorum ben
Yerleşenin en yüksek puanıyla genel kontenjan en yüksek puan arasında da çok fark var
Neyse illa bilen birileri çıkar
Yardımcı olur
bende sözel çıkışlı öğrenciyim size bir konuda danışmak isttiyorum. ben 2 yıllık işletme kazanmaıştım alttan derslerin var baya bi şimdi kaydımı sildirip öğretmenlik için üniversite sınavlarına hazırlanmak istiyorum bu yoldaki engellerim nedir acaba bana yardımcı olur musunuz ben şuanki sistem nedir bilmiyorum türkçe öğretmenliği kaç yapmam gerek
teşekkür ederim cevap için 4 sene oluyor kazandım okudum ama alttan ders bıraktım şimdi istediğim alan için okumak istiyorum evet sınav tarihlerine baktım türkçe için hangisine gircemi anlamadım benim zamanımda tek sınav vardıHangi sene kazandın?
Anladığım kadarıyla bikaç sene önce kazanmışsın eğer bu sene kazanmış olsaydın seneye gireceğin sınavda puanın düşerdi
Bikaç sene önce kazandıysan bi sorun teşkil etmez senin için
Kaydını aldırıp tekrar hazırlanırsın
Şuanki sistemde ilk önce nisanda bi sınava gireceksin bütün dersleri kapsayan,o sınavda barajı aşarsan haziranda sadece sözel sınavına gireceksin
Kaç yapman gerekir o konuda bi fikrim yok,bu seneki taban puanlara bak türkçe öğretmenliğinin
Ordan fikir edinebilirsin kaç puan yapman gerektiğine dair
teşekkür ederim cevap için 4 sene oluyor kazandım okudum ama alttan ders bıraktım şimdi istediğim alan için okumak istiyorum evet sınav tarihlerine baktım türkçe için hangisine gircemi anlamadım benim zamanımda tek sınav vardı
Senin gireceğin sınav lys4 Sosyal Bilimler sınavı olarak geçio
Lys4te 44 soru tarih,
16 soru coğrafya 2
30 soru da felsefe grubu soruları var
geç kalmış sayılmam inşallah nisandaki sınav benim için geç midir
Hemen başlarsan geç değil bence
Bian önce çalışmaya başla
Başarılar umarım istediğin yeri kazanırsın :)
bende sogopam gibi biliyorum
o bölüme giren ilk kişinin yani en yüksek kişinin puanı oluyor diğeride en son giren kişinin puanı.
[SUP][/SUP]
Hımm...Teşekür ama benım hala takıldığım bir konu var
Jeton hala düşmedi bende
Mesela ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİnde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümü iiçin;
Genel Kontenjan En Küçük Puanı:365.248
Genel Kontenjan En Büyük Puanı:424.755
Buraya kadar tamam biri taban diğeri tavan puanı oluyor sanırım
Bu durumda alttakiler ne oluyor
Okul Birincisi En Küçük Puanı:362.307
Okul Birincisi En Büyük Puanı:364.626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?