Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum geçen yıl sınava girdim lakin pek buyuk birbaşarı göstermedim çünkü çalışmadım.s anadolu lisesi sayısal meznuyum bende fizik ve geometriden başladım çalışmaya sanırım biraz geciktim ama : )
bu yorumun içimi rahatlattı :)ben fen bilimlerine gidiyorum hizlandirma bu pzt basladi hatta 10 dk sonra evden cikicam dersaneye gitmek icinkesinlikle cok cok kaliteli bir dersane butun ogretmenler cok profesyonel. gecen sene finale gittim bu kadar rezalet bir yer olamaz koyun surusu gibi davraniyorlar ogrencilere, merkez sube bir de...fen iblimlerinden sasmamak gerekmis keske hep oraya gitseydim
kızlar sonuçlar açıklandı, kazanmak istemiyordum kazanamadım mutluyum
en yakın zamanda dersaneye yazılıcam ama hangisine?:44:
izmirde dersane önerilerinizi bekliyorum
final, uğur, fen bilimleri... bunlar var aklımda ama emin değilim. önerilere açığım:13:
merabalar sayısal için kitap önerebilir miisniz lys ygs
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum geçen yıl sınava girdim lakin pek buyuk birbaşarı göstermedim çünkü çalışmadım.s anadolu lisesi sayısal meznuyum bende fizik ve geometriden başladım çalışmaya sanırım biraz geciktim ama : )
Ben Biyoloji Bölümü mezunuyum. Lafta okuduk işte.Şimdiki aklım olsa yazmazdım kesinlikle. 2012 de sınava giricem. Hedefim Psikoloji bölümü hadi bakalım:)
Kızlar ben de bu sene girdim biliosunuzdur,benim maratonum burada sona ermiş oldu :)
Hiç kapağını bile açmadığım soru bankalarım var,matematik,geometri vs.
Eğer isteyen olursa verebilirim İzmir'deyim aklınızda bulunsun :)
Hepinize şimdiden başarılar
Kızlar ben de bu sene girdim biliosunuzdur,benim maratonum burada sona ermiş oldu :)
Hiç kapağını bile açmadığım soru bankalarım var,matematik,geometri vs.
Eğer isteyen olursa verebilirim İzmir'deyim aklınızda bulunsun :)
Hepinize şimdiden başarılar
Eğer mümkünse ben kıtaplarınıza talıbimama yenı uye olduğumdan sanırım mesaj yazamıyorum :S:S sizinle iletişime geçmek isterim :)
bu yorumun içimi rahatlattı :)
uğur iyidir bence.geçen yıl uğura gittim izmirdeym bende.ama bu yıl fen bilimlerine gidicem
Canım olur tabi ki,şimdi bi ayırıp bakacağım kaç tane boş kitabım var,hangileri olduğunu da söylerim sana bi şekilde iletişime geçeriz.
Yalnız İzmir'deyim ben sen neredesin?
ben antalya manavgattayım bilgilendirirsen KITAPLARIN yayınevlerını falan birde fiyatını çok sevınırım canım : )
Ben Biyoloji Bölümü mezunuyum. Lafta okuduk işte.Şimdiki aklım olsa yazmazdım kesinlikle. 2012 de sınava giricem. Hedefim Psikoloji bölümü hadi bakalım:)
Canım ne fiyatı olur mu öyle şey ben ücretsiz vermek istedim sizler faydalanın diye
Yalnız kargoyla yollarsam kargo ücreti ödersin keşke yakın olsaydın özellikle izmir diye belirttim o yüzden :/
Karacan yayınlarının mat2 soru bankası var hiç kullanmadığım,3-4tane kadar pianalitik mat ve geo kitapları var
Esen yayınları konu özetli soru bankası 12.sınıf ve çözüm yayınları yaprak testleri...
Eğer kargoyla bana yollarsan kargo ucretı ne kadara mal olur acaba :) kargoyla daha önce hiç işlem yapmadım o yuzden hiçbir fikrim yokta kıtaplardan daha pahalıya gelmesinde : )