hazalcım haklı olabilirsin ama burada torpilsiz girenlerde oldu benim umudum ondan hala var buda olmasa hayatta umut edecek bişeyim yok olmasada umutla azimle çalışmak bile beni uzaklaştırıyor günün yorgunluğundan geçmişi düşünmekten inan bana bu bile yetiyor bana sürekli evde olmak işi bana göre değilmiş anladım ben bunu evde bişeyler yapıyorum zaten elden satış yapıyorum para için falan da değil hee sadece meşgul olmak için 2 çocuk çok yoruyor insanı ve insan kendine vakit ayırmak ihtiyacı duyuyor zaman zaman kişisel gelişim kurslarına falan gittim oda bitti ben artık çocuklarının annesi ev hanımı olmak istemiyorum sadece bir statüm olsun istiyorum para aklımda bile yok kadınlar sadece ev hanımıysa ismi bile olmuyor şunun eşi bunun annesi sadece buda o kadar yorgunluğun ardından ev işi çocuklar falan derken kendine saygın kayboluyor zamanla ve öz güven sorunu yaşamaya başlıyorsun ben azimle yola devam etmeye kararlıyım ha şimdi ha sonra ama bir gün mutlaka...
yorgun canım aloe verayı kullanmaya başladım ben kardeşim bunun ürünlerini satıyor bende başladım bakalım ama 2 gündür daha iyiyim diyebilirim yine de sen bilirsin tabi kesinlikle torpil meselesi hakkında aynı fikirdeyiz bende o torpilsizlerdenim ve yüksek yaparım kendime torpil yapmak istiyorum olacak biz çalışalım da olmazsa nasip değilmiş deriz bence çalışmayı asla bırakma insan bir bırakınca zor toparlanıyor devam azimle bu arada kpss için çalışmaların varmı olsun bence özelliklede matematik çalışmaya çalış sözel dersleri son 5 ay da toparlarsın ama sayısal biraz emek istiyor
hazal bugün bu saate kadar temizlikle uğraştım az bişey daha kaldı oda yarına artık bu arada ikinizinde bayramı kutlu olsun bizde genciz bu bayram bizim değilmi:))) hepimize kolay gelsin
hazalcım canım eğer branştan girersen çok daha fazla çalışman gerek ama çalışırsan ve brraşına göre girersen sınava şansın çok daha fazla malum bir çok kişi yi baştan elemiş oluyorsun ama genelden girersen önünde bir ordu olacak seçim senin ama ben senin yerinde olsam kesin braştan girerim çalışırm ve öyle girerim
yorgun eğer kağıttan çalışmak istiyorsun bir iki metnin çıktısını al yazıcıdan ve öyle bir dene ama çok bir değişiklik olmuyor ben denedim ama zaten uçan parmaklarda sadece metne bakarak yazıyorsun ordan çalışşabilirsin gerçi ben hala ilerleyemedim benim sorunum metne konsantre olamamak vede parmaklarım benden önce gidiyorneyse sınava kadar bu sorunu halletmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı artık
tebrik ederim.darısı tüm hayatı boyunca başarılara ve ödüllere olsun.bu gün hayatımın en güzel günlerinden biriydi kızım ödül aldıve ben o sahnedeyken o kadar duygulandımki anlatamam neyi anladım biliyormusunuz insan emeklerinin karşılığını alınca tüm yorgunluğunu unutuveriyor... Hayatımı adadığım çocuklarımın beni gururlandırmaları her şeye değer bir duygu canım kızım bugün hayatımda alabileceğim en güzel ödüllerden birini verdi bana...zaman ne çabuk akıyor daha dün gibi doğumu ne çabuk büyümüş benim prensesim canım hayat sana hep güzel baksın başarılı ol hep annesinin prensesi...
vvveee anladımki insan başarınca o kadar güzel duygular yaşıyorki umarım ki arkadaşlar bizde emeklerimizin karşılığını alırız bu gün çok güzeldi umarım sınavlarda bu gün kadar güzel sonuçlar getirir birde eklemeden edemeyeceğim [I]en güzel yatırım insana yatırımmış....AFFERİN BENİM KIZIMAAA...[/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?