How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

ebru aynen benim hedefimde 95 ama çok eksiğim var hala :53: o kadar yorgunumki finaller kpss derken çok yoruldum ben yaaa mat konusunda yardım alacağım inşallah hazirandan itibaren sürekli deneme çözüyorum daha tam olarak oturup adam gibi tekrar yapamadım ve bu beni çok geriyor :18: yetişmeyecek diye üzülüyorum ama yetişmeli başka şansım yok yaaa offff çok bunaldım ben yaaa hangi konulara nasıl çalışıyorsunuz en azından taktik olur banada ????

2012 deki kpss son fırsatımız olabilir,iyi ve son bir puan almak için yeni kurs programlarını araştırmak lazım.izmir de yoğunlaştırılmış kpss kursu ya da hızlandırılmış kpss kursu araştıran arkadaşlar için radiakal akademi mayıs,haziran kpss grupları açıyor.Bilginiz olsun ,terlefonları 232 4258494 Radikal Akademi - zmir'de Akretim (AF), KPSS, DGS, SMMM Snavlarna Hazrlk Kurslar

cnm ben daha başlamadım bence hallederiz 3 ay az değil , sen eksiğin neyse ona yüklenirsin. bir de deneme çözmekle iyi ediyosun

Kızlar biz üniversite okuyoruz ya şimdi eğer kazanırsak sınavı inş , hem okul hem iş nasıl olacak ?????

cnm ben daha başlamadım bence hallederiz 3 ay az değil , sen eksiğin neyse ona yüklenirsin. bir de deneme çözmekle iyi ediyosun

Kızlar biz üniversite okuyoruz ya şimdi eğer kazanırsak sınavı inş , hem okul hem iş nasıl olacak ?????

gayet güzel olacak ebrucum yaaa :)) atanalımda orayı ayarlarız elbet yani ben çok istiyorum bugun anayasa ile başladım temel hukuk kavramlarını bitirdim ve tam 100 soru çözdüm :)) ve şu an final konularına bakıyorum ve resmen yürüyen ölü gibiyim uyumam gerek yarın okulu var kızımın tabi birde pazar günü bitmeyen işlerin günüydü her zamanki gibi herkese tatil bana işkence gibi pazarları çocuklar eşim derken anca bu kadar yapabildim yarın ki proğramımı da yaptım 2 konu final derslerinden bitirip anayasa turk anayasa tarihini bitirmeyi planlıyorum haydi bakalım hepimize kolay gelsin zor bir sürecteyiz ama hedefe giden bu yolda durmak yok aslaaa

Hangi kaynaktan çözüyon soruları ?

ihtiyaç pagem yediiklim var şu an elimde ve ben bu ara anayasada çalışıyorum aslında çokta zor değilmiş insan çalışınca rahatlıyor yaa birde mat çalışmaya başlayabilsem iyi olacak haziranda başlayabilirim ancak bu ayın sonunda finallerim var onlar geçsin daha rahat olucam inşallah

bazı şeyleri zamanında daha kolaymış bunu üzülerek ve canım babamın sözlerini hatırlayarak bugun daha iyi özümsemiş durumdayım:14: o kadar yoruluyorum ki bin parçaya bölünüyorum resmen psikolojim bozuluyor çocuklara gerektiği kadar vakit ayıramıyorum falan filannn :50: bugun ne kadar emek verdiğimi farkettim sol kolum tümüyle ağrıyor parmaklarım uyuşuyor ders çalışmaktan :43: yaaa lütfen yaa artık bitsin bu stres ne olur emeklerim karşılıksız kalmasın bu kezde
çok şeyi çok geç farkedenlerdenim ben üniversiteyi 3. sınıftan terk edip evlendim o zaman aşk sorhoşu olduğum için hiçç farkında değildim neleri teptiğimin ama şimdi bir kez daha ve çok yoğun bir şekilde anlamış durumdayımki ben hayatımın akışını kendi ellerimle değiştirmişim gerçi bunun yaşanması gerekmiş ve yaşadım şimdi yine kendi ellerimle kaybettiklerimi hayattan alma zamanı gerçekten çok emek veriyorum ve biliyorumki ilahi adalet bunu kaydediyor Rabbim vaadinden dönmez inancıyla O na ve kendime güvenerek çalışıyorum ve umuyorumki benim gibi emek verenlerle birlikte bu kez benim emeklerimde karşılığını bulacaktır
ve böyle arkadaşlar bugun çok yoğun ve yorgunum bir o kadarda duygusal....
hepimize kolay gelsin ve artık FİNALLER BİTSİN ÇOK YÜKSEK PUANLAR ALAYIM VEDE KPSS ÇOK YÜKSEK PUAN ALIP YERLEŞEYİM..... HAYDİ 2012 KPSS YAP KIYAĞINI BİZEE :34:

matematik çalışmaya başladım finallerime 2 gün kaldı ondan sonra çok sıkı kpss çalışmayı planlıyorum bu arada matematige hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz?

kızlar meraba biraz önce lisans sorularına baktım moralim yerine geldi 85 aldım :)) nasıl gidiyor çalışmalarınız benim son sürat devam ediyor bakalım sınava kadar hayırlısı artık kolay gelsin hepinize :ssz:

şimdi bu konu aklıma geldide ne günlerdi kpss katiplik derken 7 aylık memurum :)

Back