• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

Ben istanbulda girmiştim sınava metin kağıdını verdiler ordan bakarak yazdık. Başta diyorlar sınava girerken noktalama işaretleri önemli değil ama mülakatta noktalama işaretlerine dikkat edenler şanslıdır demişlerdi. Ama her yere göre değişebilir. Benim iki kuzenim vardı kardeş hatta biriyle aynı yerde girmiştik sınava biri çok yazmış biri daha az yazmış az yazanın bir yerden torpili olduğu için girdi adliyeye diğer çok yazanda girmedi hatta ist'e gittiğimde söylediler bu alımlarda o giren kuzenim giremeyen kardeşinide aynı torpille aldırıcakmış bunları duyunca üzülüyorum ne kadar yazarsan yaz istersen 3 dk.da 300 yaz torpil yoksa biraz zor.Ama yinede denicem şansımı bende

hazalcım haklı olabilirsin ama burada torpilsiz girenlerde oldu benim umudum ondan hala var buda olmasa hayatta umut edecek bişeyim yok olmasada umutla azimle çalışmak bile beni uzaklaştırıyor günün yorgunluğundan geçmişi düşünmekten inan bana bu bile yetiyor bana sürekli evde olmak işi bana göre değilmiş anladım ben bunu evde bişeyler yapıyorum zaten elden satış yapıyorum para için falan da değil hee sadece meşgul olmak için 2 çocuk çok yoruyor insanı ve insan kendine vakit ayırmak ihtiyacı duyuyor zaman zaman kişisel gelişim kurslarına falan gittim oda bitti ben artık çocuklarının annesi ev hanımı olmak istemiyorum sadece bir statüm olsun istiyorum para aklımda bile yok kadınlar sadece ev hanımıysa ismi bile olmuyor şunun eşi bunun annesi sadece buda o kadar yorgunluğun ardından ev işi çocuklar falan derken kendine saygın kayboluyor zamanla ve öz güven sorunu yaşamaya başlıyorsun ben azimle yola devam etmeye kararlıyım ha şimdi ha sonra ama bir gün mutlaka...:65:

hazalcım haklı olabilirsin ama burada torpilsiz girenlerde oldu benim umudum ondan hala var buda olmasa hayatta umut edecek bişeyim yok olmasada umutla azimle çalışmak bile beni uzaklaştırıyor günün yorgunluğundan geçmişi düşünmekten inan bana bu bile yetiyor bana sürekli evde olmak işi bana göre değilmiş anladım ben bunu evde bişeyler yapıyorum zaten elden satış yapıyorum para için falan da değil hee sadece meşgul olmak için 2 çocuk çok yoruyor insanı ve insan kendine vakit ayırmak ihtiyacı duyuyor zaman zaman kişisel gelişim kurslarına falan gittim oda bitti ben artık çocuklarının annesi ev hanımı olmak istemiyorum sadece bir statüm olsun istiyorum para aklımda bile yok kadınlar sadece ev hanımıysa ismi bile olmuyor şunun eşi bunun annesi sadece buda o kadar yorgunluğun ardından ev işi çocuklar falan derken kendine saygın kayboluyor zamanla ve öz güven sorunu yaşamaya başlıyorsun ben azimle yola devam etmeye kararlıyım ha şimdi ha sonra ama bir gün mutlaka...:65:

Canım bende umudumu kesmedim ve inan bende çok sıkıldım bana görede değil evde oturmak inşallah en kısa zamanda isteğimize göre birşey olur... Artık burdan yazarız akşam işten çıkınca ne yemek yapsak falan filan diye değil mi ama ne güzel olur :52:

offf hazal yaa naptın sen böyle beni derin hayallerin tam ortasına ittin ne güzel olur düşünsene bir kere akşam eve gelmişiz yoğun bir iş günün ardın dan kahvelerimizi yudumlarken yazışırız eve temizlikçi alırız o zaman uğraşmayız böyle her gün temizlikle falan her gün temizlik yapmaktan kurtulmak için bile uğraşmaya değer oyyy ağıt yakasım geldi şimdi ama olacak şimdi bu gazla 3 saat çalışırm ben:):90:

benimde aslında vitamine ihtiyacım var uyandığımda dahi daha yorgun olarak kalkıyorum.
torpil meselesindede bende umutsuzdum ilk başta.çevremde tanıdığım çok insan torpil ile girdi.bu da beni hem üzdü hem de çalışma azmimi kırdı.o yüzden klavye çalışmayı bıraktım.ama daha sonra torpilsiz girenlerle karşılaştım.bizde hep torpil var sanıyorduk ama torpilsiz girdik,umudunu kaybetme dediler.hatta birtanesi mülakatta soru soran heyetle tartışmış.kesin elendim derken işe alınmış.birkaç torpilsiz giren varsa ben de o bir kaç kişiden biri olmak istiyorum.inşaallah gerçekleşir bu da hakkımda hayırlı olur.

yorgun canım aloe verayı kullanmaya başladım ben kardeşim bunun ürünlerini satıyor bende başladım bakalım ama 2 gündür daha iyiyim diyebilirim yine de sen bilirsin tabi kesinlikle torpil meselesi hakkında aynı fikirdeyiz bende o torpilsizlerdenim ve yüksek yaparım kendime torpil yapmak istiyorum olacak biz çalışalım da olmazsa nasip değilmiş deriz bence çalışmayı asla bırakma insan bir bırakınca zor toparlanıyor devam azimle bu arada kpss için çalışmaların varmı olsun bence özelliklede matematik çalışmaya çalış sözel dersleri son 5 ay da toparlarsın ama sayısal biraz emek istiyor
hazal bugün bu saate kadar temizlikle uğraştım az bişey daha kaldı oda yarına artık bu arada ikinizinde bayramı kutlu olsun bizde genciz bu bayram bizim değilmi:))) hepimize kolay gelsin

yorgun canım aloe verayı kullanmaya başladım ben kardeşim bunun ürünlerini satıyor bende başladım bakalım ama 2 gündür daha iyiyim diyebilirim yine de sen bilirsin tabi kesinlikle torpil meselesi hakkında aynı fikirdeyiz bende o torpilsizlerdenim ve yüksek yaparım kendime torpil yapmak istiyorum olacak biz çalışalım da olmazsa nasip değilmiş deriz bence çalışmayı asla bırakma insan bir bırakınca zor toparlanıyor devam azimle bu arada kpss için çalışmaların varmı olsun bence özelliklede matematik çalışmaya çalış sözel dersleri son 5 ay da toparlarsın ama sayısal biraz emek istiyor
hazal bugün bu saate kadar temizlikle uğraştım az bişey daha kaldı oda yarına artık bu arada ikinizinde bayramı kutlu olsun bizde genciz bu bayram bizim değilmi:))) hepimize kolay gelsin

Sağol canım hepimizin bayramı kutlu olsun... Genciz güzeliz daha ne olsun :52::52:

evet genciz daha ne olsun bu bayram bizimde bayramımız:1:faydasını görürsen bende başlarım vitamine .çalışmayı hiç bırakmıyorum ki bugün inkılap tarihi bitti.1 sene içinde 3.bitirişim ama.yaladım yuttum gibi bir şey oldu:1:daha önümüzde çok kpss var hiç bırakırmıyım:1:daha lisanstan sonrada gireceğiz ya çok çalışmamız lazım çokkkk:1:matematiğe gelince 11 yıl aradan sonra hiç çalışmadan 15 net çıkarıyordum geçen sene dersaneye gittim özel ders aldım ayıptır söylemesi yine 15 net:1:bende sözelleri fullemeyi tercih ediyorum:1:

evet yorgun yaa al bendende o kadar sözel dersleri onuncu tekrarım nerdeyse o nedenle ben biraz sözele ara verdim sayısal çalışıyorum konuları ekol hoca var nette ondan dinle istersen birde çok faydalı gerçekten benim temelimi o attı diyebilirim ben ilk mat çalışmaya başladığımda 5 tane bile yapamıyordum şimdi ygs de 22 mat yaptım düşün yani o kadar ben kesinlikle ekol hocayı tavsiye ediyorum sayısal dan iyi yaparsan standart sapmayla daha yüksek alabilirsin bence çalış
hazal yaaa genciz ama çalışmaktan kendime bakamaz oldum hala güzelmiyim emin değilim:(((

Ya ben şimdi düşünüyorum da aklıma bişey takıldı şimdi ben aftan bi dahaki dönem iki dersimi verip mezun olursam acaba uzmanlık alanından mı girsem yoksa düz memurluk için mi girsem şimdi bu takıldı aklıma hangisinden memur olma şansım yüksek. Ama uzmanlık için ekstra bölüm dersleride var daha zor yani.. Eylülde kpss için kursa gitmeyi düşünüyorum sizde düşünüyormusununuz kursa gitmeyi ??

evet ben gideceğim kursa sen lisans olarak mı gireceksin 2012 de eğer öyleyse evet biraz daha zor branş soruları falan var onlarda ben önlisans mezunu olarak gireceğim için kolay biraz daha gerçi kursta da pek birşey yapmıyorlar ama neyse gitcem yinede en azından çalışmak zorunda kalırım kurs sayesinde birde hazal merak ettiğim bişey var klavye testleri ile ilgili oda şu sınavda metni verip direk başlayın mı diyorlar haazırlanmak için zaman tanıyorlarmı? bide geri tuşuna kullanma yani yazdığını silme falan diyorlar ama ben silmeden yapamıyorum nasıl yapsam yaa hatayı düzeltmeden devam edemiyorum?

Benim girdiğimde benden önce sınava girenler olmuştu o yüzden kağıtlar masanın üstündeydi ters çevriliydi biraz zaman oluyor kağıdı ayarlıyorsun yani benim ayarlama imkanım oldu. Geri silme tuşuna basıyorsun bende basmıştım ama önemli olan ne kadar kelime yazarsan yaz hatasız 90 nın üstünde kelime olması yani yanlış olsa bile metnin içinde onlar onu çıkarttıktan sonraki kısmını hesaplıyorlar canım. Eğer aftan derslerimi verip geçersem lisans olarak giricem yoksa önlisans giricem ama geçersem ki büyük ihtimalle geçerim düz memurluk var bide branş var kararsız kaldım

birde klavye çalışırken metinlere nasıl çalışıyorsunuz?ben kitabı çok aradım ama bulamadım.kağıda bakarak yazmak istiyorum.yazıcıdan çıkarayım desem 130 küsur.napsam bilemedim.

hazalcım canım eğer branştan girersen çok daha fazla çalışman gerek ama çalışırsan ve brraşına göre girersen sınava şansın çok daha fazla malum bir çok kişi yi baştan elemiş oluyorsun ama genelden girersen önünde bir ordu olacak seçim senin ama ben senin yerinde olsam kesin braştan girerim çalışırm ve öyle girerim
yorgun eğer kağıttan çalışmak istiyorsun bir iki metnin çıktısını al yazıcıdan ve öyle bir dene ama çok bir değişiklik olmuyor ben denedim ama zaten uçan parmaklarda sadece metne bakarak yazıyorsun ordan çalışşabilirsin gerçi ben hala ilerleyemedim benim sorunum metne konsantre olamamak vede parmaklarım benden önce gidiyor :( neyse sınava kadar bu sorunu halletmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı artık

hazalcım canım eğer branştan girersen çok daha fazla çalışman gerek ama çalışırsan ve brraşına göre girersen sınava şansın çok daha fazla malum bir çok kişi yi baştan elemiş oluyorsun ama genelden girersen önünde bir ordu olacak seçim senin ama ben senin yerinde olsam kesin braştan girerim çalışırm ve öyle girerim
yorgun eğer kağıttan çalışmak istiyorsun bir iki metnin çıktısını al yazıcıdan ve öyle bir dene ama çok bir değişiklik olmuyor ben denedim ama zaten uçan parmaklarda sadece metne bakarak yazıyorsun ordan çalışşabilirsin gerçi ben hala ilerleyemedim benim sorunum metne konsantre olamamak vede parmaklarım benden önce gidiyor :( neyse sınava kadar bu sorunu halletmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı artık

Henüz karar vermedim bakalım önce bir dersleri vereyimde sonrasına bakarım artık canım bu sene zor bir sene olacak hepimiz için inşallah iyi geçer :52:

bu gün hayatımın en güzel günlerinden biriydi kızım ödül aldı:nazar: ve ben o sahnedeyken o kadar duygulandımki anlatamam neyi anladım biliyormusunuz insan emeklerinin karşılığını alınca tüm yorgunluğunu unutuveriyor... Hayatımı adadığım çocuklarımın beni gururlandırmaları her şeye değer bir duygu canım kızım bugün hayatımda alabileceğim en güzel ödüllerden birini verdi bana...zaman ne çabuk akıyor daha dün gibi doğumu ne çabuk büyümüş benim prensesim canım hayat sana hep güzel baksın başarılı ol hep annesinin prensesi...
vvveee anladımki insan başarınca o kadar güzel duygular yaşıyorki umarım ki arkadaşlar bizde emeklerimizin karşılığını alırız bu gün çok güzeldi umarım sınavlarda bu gün kadar güzel sonuçlar getirir birde eklemeden edemeyeceğim [I]en güzel yatırım insana yatırımmış....AFFERİN BENİM KIZIMAAA...[/I]

bu gün hayatımın en güzel günlerinden biriydi kızım ödül aldı:nazar: ve ben o sahnedeyken o kadar duygulandımki anlatamam neyi anladım biliyormusunuz insan emeklerinin karşılığını alınca tüm yorgunluğunu unutuveriyor... Hayatımı adadığım çocuklarımın beni gururlandırmaları her şeye değer bir duygu canım kızım bugün hayatımda alabileceğim en güzel ödüllerden birini verdi bana...zaman ne çabuk akıyor daha dün gibi doğumu ne çabuk büyümüş benim prensesim canım hayat sana hep güzel baksın başarılı ol hep annesinin prensesi...
vvveee anladımki insan başarınca o kadar güzel duygular yaşıyorki umarım ki arkadaşlar bizde emeklerimizin karşılığını alırız bu gün çok güzeldi umarım sınavlarda bu gün kadar güzel sonuçlar getirir birde eklemeden edemeyeceğim [I]en güzel yatırım insana yatırımmış....AFFERİN BENİM KIZIMAAA...[/I]
tebrik ederim.darısı tüm hayatı boyunca başarılara ve ödüllere olsun.

Back