• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

yorgun
peruk konusunda ne desem boş istersen siyasi görüşlerini öğrenmeye çalış bulunduğun ilin adliyesini araştır tanıdıkların falan varsa sor onlara ama önce istersen klavyeni ilerletmek için çalış önemli olan iyi yazmak bence şu anda yorma kendini bunlarla klavyeni yeterince ilerlettiğin zaman araştırmanı yaparsın bu arada çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için başarılar canım Allah yardımcın olsun

hazal
evet yaa bende tek dersten diplomamı alamadım 2012ye kaldı artık evet bankacılık sınavlarında çok işine yarayacaktır ing. canım yaa biraz daha ilerlemem gerek klavyede ve ben bu ara hiç çalışamadım tekrar dönüyorum sahalara bakalım 140 yapana kadar devam ve o zamana kadar rahat edemiycem hadi bakalım yapalım şu 140 kolay gelsin hepimizede:9:

insan yazmayı unuturmu ya resmen bir haftada klavyeye yabancılaşmışım netlerim düşmüş çok bozuk moralim yaaa :((

üzülme yaa bir kaç günde toparlarsın.
bende bayadır ara vermiştim bugün tekrar başladım.3 dakikada 80 yazıyorum ama hedef 150 inşaallah.siz hangi klavyede yazıyorsunuz.ben F Klavye 10 parmak.daha kolay oluyor.

senelerce q klavye kullandıktan sonra son 4 aydır bende f kullanıyorum evet daha kolay alışmak çok zor oldu ama oldu ilk başladığımda 20 kelime ancak yazabiliyordum çok zorlandım uykusuz geceler geçirdim f e alışmak için oldu ama şimdide hızlanamıyorum 90 110 arasında çakıldım kaldım resmen anlamıyorum yaa silme tuşunu ççok kullanıyorum ondan sanırım ama hatayı düzeltmeden bir sonraki kelimeye konsantre olamıyorum bende 140 koydum hedefi ama olmuyor ya babamın ameliyatı falan 1 hafta ayrı kaldım klavyeden ve sonuç resmen berbaattt offf yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun çocuklardan fırsat buldukça zor oluyor ama olmak zorunda yaa bu sene başka bir şansım yok evde oturmaktan çok sıkıldım ve artık kendim içinde birşeyler yapmak istiyorum..hadi bakalım azimle devam hedefe kim daha çabuk ulaşacak...:65:

mecburen ara veriyoruz ama o da maalesef klavyeyi olumsuz etkiliyor.ben ilk defa dün 99 u gördüm.hem sevindim hem şaşırdım.bende 5-6 aydır F klavye kullanıyorum.ondan önce Q kullanıyordum.10 parmak F klavyede daha kolay.bendede 2 çocuk.vakit buldukça çalışıyorum işte.hayırlısı.inşaallah çalışan herkes hedefe ulaşır:65:

canım çok sevindim gerçekten bende 110 lardıyım hala konsantre olamıyorum metne ve parmaklarımı kontrol edemiyorum edebilsem bulurum 140 ları ama olmuyor bide kendimi sürekli yorgun hissediyorum deprosyondamıym yoksa:( off şu ruh halinden çıkmam şart sürekli uyumak istiyorum hiç bir şeyden mutlu olamıyorum yorgunum hep neyse buda geçecek umarım insan bu hale neden gelir anlamadım biraz araştırayım netten dua edin bana olurmu başarına çok sevindim canım hadi bakalım hedef 140 unutma :nazar: bu arada nazar değmesin diye sana bir nazar boncuğu:))

çok teşekkür ederim.cesaret geldi yapabildiğimi görünce.
memurlar nette okumuştum yanlış yazdığınız zaman geriye dönmeyin,zaman kaybedersiniz yazıyordu.
maalesef benimde uykum var:)öğlenleri oğlumu uyutma bahanesiyle bende uyuyorum işte:1:
Dualarım seninle inşaallah.

o uyku bendede var arkadaşlar hiç üzülmeyin havalardan olsa gerek ama artık işe girmek istiyorum çalışmayı özledim en sonunda dayanamayacağım valla bankaya giricem :((

o uyku bendede var arkadaşlar hiç üzülmeyin havalardan olsa gerek ama artık işe girmek istiyorum çalışmayı özledim en sonunda dayanamayacağım valla bankaya giricem :((
böyle bir imkanın var ise gir.benim hiç iş tecrübem olmadı ama evde oturmaktan iyidir diye düşünüyorum.özel sektör diyemi kararsızsın?

böyle bir imkanın var ise gir.benim hiç iş tecrübem olmadı ama evde oturmaktan iyidir diye düşünüyorum.özel sektör diyemi kararsızsın?

ben zaten bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyordum eşimin tayini dolayısıyla 7 ay önce ayrıldım hazır evde oturuyorken kpss halledim memur olayım dedim çünkü özel sektörde eşim tayinci olduğu için benim tayin işim zor oluyor isteseler yaparlar ama benimkini yapmadılar bende her seferinde aynı sorunu yaşamak istemiyorum o yüzden memurluk olsun istiyorum oda bakalım kısmet artık olmazsa tekrar başvurucam sıkılmaya başladım evde oturmaktan birde spk sınavına hazırlanıyorum bankayla ilgili zor bir sınav onu verdikten sonra düşünüyorum bankalara başvurmayı daha iyi konumda ve şartlarde girerim o zaman...

anladım.her tayin zamanı aynı sıkıntıyı yaşayacaksın.gerçi sigortan ödenecek o açıdan iyi olur ama bir kaç senede bir iş kaybetmek seni yorar.bu açıdan devlet memurluğu daha garanti.en azından eş durumundan tayin isteyebilirsin.hakkında hayırlısı inşaallah.emeğinin karşılığını alırsın.

bu uyku olayını atlatmam gerek kızlar artık bulduğum her yeri yatak olarak görmeye başladım bide bu aralar oğlum grip oldu:( mesela dün gece sadece 2 saat uyuyabildim çok yorgunummm çook :( bu gün çıktım ne bulduysam aldım alışveriş yaparsam açılırım dedim ama orda bile uyuyacak yer aradım kendime resmen biraz kilo aldım bu aralar spora falanmı gitsem acaba kendime güvenim kaçtı bunu yerine getirmem gerek coğrafya çalışayım dedim 1 saatte bitirebildiğim konuları 3 saattir tek sayfa ilerleyemeden sadece izliyorum resmen boş boş bakıyorum neyse bu hale bir çözüm arıyorum bulunca onuda yazarım eşim saolsun biyerlere gidelim falan diyo ama olmaz bu ara bide benim eşim esnaf işi bırakıp biyerlere gitmemiz bize pahalıya malolabilir neyse bulucaz bişey aklınıza bişeyler gelirse sizde yazın zaman daralıyor benim klavyemi hızlandırmam şart dua edin bana hepimize kolay gelsin kızlar:28:

sendemi esnaf eşisin:1:inan durum bizdede karışık.dersler klavye ev işi yemek çoluk çocuk birbirine girmiş durumda.ama alımlara kadar sabır diyorum.Allah yardımcımız olsun.

yoksa sendemi? inanmıyorum sana yaa nerdensin yorgun sen ne kadar birbirine benziyor hayatımız :) esnaf olduğu için eşim bulunduğum ilde adliyede klavyeden geçersem burda çlışmak benim için kolay olur bu nedenle adliye sınavı benim için önemli inş. olur..aynı memleketten çıkarsak düşüp bayılcam:))) bu arada aloe vera yı hiç duydunuzmu? kullanmaya başlayacam enerji için hazalcım senden hiç ses çıkmıyo sen nerelerdesin bu aralar???neler yaptın nasıl gidiyor çlaşmalar ?

sen nerdensin bilmiyorum ama ben hatay.yaa ben çok çalıştım o yüzden neresi olursa giderim yeterki emeğimin karşılığını alayım.1 yıl sonra eş durumundan tayin istenebiliyormuş.aloe verayı duymadım ama vitaminde alabilirsin.çok faydası varsa yazarsan bizde alırız:1:
bu arada daha önce klavye sınavına girdinmi?ben ilk defa gireceğim.tamamen yabancıyım bu konuya aslında.

yoksa sendemi? inanmıyorum sana yaa nerdensin yorgun sen ne kadar birbirine benziyor hayatımız :) esnaf olduğu için eşim bulunduğum ilde adliyede klavyeden geçersem burda çlışmak benim için kolay olur bu nedenle adliye sınavı benim için önemli inş. olur..aynı memleketten çıkarsak düşüp bayılcam:))) bu arada aloe vera yı hiç duydunuzmu? kullanmaya başlayacam enerji için hazalcım senden hiç ses çıkmıyo sen nerelerdesin bu aralar???neler yaptın nasıl gidiyor çlaşmalar ?

Ben burdayım canım uğraşıyorum valla spk,klavye,kpss derken zaman geçiyor birde genel temizliğe giriştim ee bahar geldi... Yorgunluktan düştüğüm yerde uyuyorum :52: Bence senin acilen bir tatile gitmen ve kendini iyi bir şekilde toplaman lazım. Bak ben gittim geldim bir hafta bile çok iyi geldi... İnşallah istediğim tüm şeyler gerçekleşir ama benim adliye için inan pek umudum yok o yüzden çokta kasmıyorum kendimi torpili olan girdiği için....

yorgun kardeşim ben aloe veranın vitamin takviyesini kullanmayı düşünüyorum bakalım sipariş verdim gelince kullanıp bilgi veririm ben amasyadayım canım ayrı şehirlerde benzer hayatları yaşıyoruz umarım bu kez emeklerimizin karşılığını alırız
hazalcım yaa aslında bende düşünüyorum tatili ama kızımın kreşi var onu ayarlayamıyorum:( tatil için biraz daha beklemem gerek en azından okullar tatil olana kadar torpil varsa bizde çok çalışıp yüksek alıp onları bizi almaya mecbur bırakabiliriz bence hiç öyle düşünme nasip bazı şeyler bakarsın olur çalış bence hedefe bu kadar yaklaşmışken umudunu kaybetme Allah bizim torpilimiz ondan güçlü torpilmi var çalış lütfen bak bu önümüzdeki sene bizim senemiz olacak eminim ben... bende yarın başlıycam temizliğe oğlum hastaydı bugun biraz daha iyi yarın başlayıp yavaş yavaş bitiririm inş. hergün bir oda temizlesem yine yeter hadi hayırlısı...

Bende hergün bir oda temizledim öyle daha rahat oluyor hem çok yorulmuyorsun hemde derslerede vakit kalıyor... Evet ben tecrübeliyim geçen yapılana girmiştim. Başvururken klavye seçiminizi kesinlikle yazmayı unutmayın en sona kalırsınız yoksa çok bekliyorsunuz. Liste yapıyorlar listedeki sıranız gelene kadar bekliyorsunuz. Beklerken sanki zaman çok uzunmuş geçmiyormuş gibi geliyor am sınava girince sanki 3. dkdan daha azmış gibi. 3 dk.da hatasız 90 kelime yazmanız lazım ben 92 yazmıştım 1 yanlışım vardı 91 di ama başka yanlışım olduğunu görmedim ya gözümden kaçtı çünkü geçemedim zaten ilk girenlerden değilseniz sınavdan çıkanlar size hangi metni sorduklarını söylüyorlar bende ona göre nereye kadar 90 kelime yazıldığını hesaplayıp öyle girmiştim sınavda heyecanlanıyorsunuz ona göre işte daha yüksek yazmayı hedeflemeliyiz...

herkese aynı metni veriyorlarsa sıramız gelene kadar çalışırız iyi olur.bazı yerlerde metin kağıdı veriyorlarmış bazı yerlerde bilgisayar ekranının yan kısmında metin oluyormuş.hangisi kolay olur acaba?birde noktalama ve büyük küçük harflere bakıyorlar mı?
torpil olayını çok duyuyorum ama 200 e yakın yazarsam şansım artar diye düşünüyorum.gerçi henüz 100 rakamını göremedim ama 20 den 90 a yükseldiğime göre o da olur:1:
vitamine benimde ihtiyacım var kendimi çok yorgun hissediyorum bazen hiç ders çalışamadığım günler oluyor.bu seferde moralim bozuluyor derslerden geri kaldım diye.
bu arada tapu kadastro sözleşmeli personel alıyor.şartları size uyabilir bir bakın isterseniz.

Back