How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

hoşgeldin hazalcım vede geçmiş olsun arkadaşlar dersaneye kardeşim gitmişti çok faydalı ama ist.daki dersaneler hakkında bir bilgim yok hazal bu arada duydunmu adalet bakanlığı bu ay eksikliklerini bildirecekmiş haziran gibi sınav olur diyorlar offf yaa gerildim ben daha hazır değilim yaa 90 110 arası yazıyorum ama daha olmadı bence çünkü en yüksek ben yazmak istiyorum torpilim yok yüksek yazmazsam almazlar beni yaa ellerimi kontrol edemiyorum bide yazdıklarıma bakmasam daha hızlı yazcam bakmadan yapamıyorum illa kontrol etmeye çalışıyorum hata yapınca da dönüp düzeltiyorum buda beni yavaşlatıyor off arkadaşim yaa napcaz bizzz :43:

Bu aralar hiç takip etmedim inşallah alırlar dedikleri gibi... Bende yeniden hızlanmam lazım boşladım nerdeyse 10 gündür ama öncelikle sakin olman lazım canım çünkü şimdiden böyle olursan sınavda ne yapıcaksın sınavda insan daha çok heyecanlanıyor o yüzden önce sakin olmalısın...

İstanbulda benim arkadaşlarım karacana gitmişti memnun kalmıştı ama başka daha iyi dersaneler varmı bilemem bir arkadaşım ilkumuta gitti hiç memnun kalmadı dersaneden ziyade hocalar önemli...

takıldım kaldım ya yükselmiyor klavyem hızlanamıyorum gerçi buna da şükür artık 90 ı geçtim ama yetmez ki heycanı falan katarsan 140 falan yapmalıyım ki orda heycanla falan kalmayayım yani çalışıyorum ama bakalım nasip yani arkadaşlar bu arada tarih konularını ezberledim artık takıldığınız konuları özet geçebilirim:))

evet 140 falan yapmalıki sınavda heyacanı katarsak bir 20 kelime eksik yazıyorsun o yüzden iyi çalışmak lazım klavyeye...sağol canım ben almim evde kocişin başının etini yiyorum zaten tarihle :52:

aa pardon unutmuşum senin konuşan tarih kitabın vardı dimi:)) offf hazal yaa bu ayın sonuna kadar 140 oldu oldu olmadı bırakıyom yaa çok yoruldum parmaklarıma hakim olamıyorum resmen yaa beni bırakıp kafalarına göre takılıyolar sinir olcam yakında taktım ben bu işe yaa buda sinir yapıyo bende:(((olacak olacak diye telkinler veriyorum ama nafile takıldım kaldım resmen:95:

pazartesi günü babam göz ameliyatı olacak çok stresliyim dua edin bana arkadaşlar glukom ameliyatı için yatıyor ve ben onu düşünmekten ders bile çalışamıyorum çok dua edin lütfen buna ihtiyacım var herkese kolay gelsin...:14:

aa pardon unutmuşum senin konuşan tarih kitabın vardı dimi:)) offf hazal yaa bu ayın sonuna kadar 140 oldu oldu olmadı bırakıyom yaa çok yoruldum parmaklarıma hakim olamıyorum resmen yaa beni bırakıp kafalarına göre takılıyolar sinir olcam yakında taktım ben bu işe yaa buda sinir yapıyo bende:(((olacak olacak diye telkinler veriyorum ama nafile takıldım kaldım resmen:95:

Aslında ders çalışarak değilde sürekli internette bişeyler yazsan ne bilim arkadaşın yokmu msnden falan yazışsan hızlı bir şekilde ama onun çok etkisi oluyor ben çalışırken Q kullanıyordum ve yavaştım hızlandırmam lazımdı o zamanlar hep yazdım msnden falan arkadaşlarımla çok hızlanmasında faydalı oldu öyle bir imkanın varsa dene ders gibi olunca sanki olduğu yerde duruyor ama böyle takmayınca daha fazla hızlanıyor

pazartesi günü babam göz ameliyatı olacak çok stresliyim dua edin bana arkadaşlar glukom ameliyatı için yatıyor ve ben onu düşünmekten ders bile çalışamıyorum çok dua edin lütfen buna ihtiyacım var herkese kolay gelsin...:14:

Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmadan atlatır dualarım seninle...

çok saol hazalcım buda geçecek inş. önümüzdeki hafta biraz stresli geçecek ders falan çalışamam sanıyorum Allah herkesin sevdiklerini korusun...msn de yazışma fikrini bi arkadaşım daha söylemişti orda gayet iyi yazıyorum stres olmuyor ama ben sonuç görmek istededigim den sürekli merak edip hız testi yapıyorum bu da beni gerriyo bakalım olacak inş.

haziran ayı adliye alım yapar mı gerçekten?seçim var diye ösym bile alımları erteledi ama:(lys ye mi hazırlanayım klavyemi çalışayım bilemedim..ben hala 80 lerdeyim off ki offfff

ben ygs ile tercih yapacağım için lys ye hazırlanmıyorum ama sen eğer ygs ye gireceksen çalış tabiki o daha yakın tarihte olacak 1 saat klavye çalış gerisini lys ye ayır malum lys tamamen bilgi istiyor ama klavyede acele etme bence insan sinir oluyor ama zamanla ilerliyor çalışmayı bırakmadığı sürece..sana tavsiyem uçan parmaklar diye bir site var ordan çalış klavyeye harf harf konu işlemiş oluyorsun hemde kendini hız testleriyle denemiş olursun ben ordan çalışıyorum bende çok zor ilerliyorum ama en azından ilerliyorum hedef 140 daha az olursa heycanla falan yapamam sınavda başarılar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben ygs ile tercih yapacağım için lys ye hazırlanmıyorum ama sen eğer ygs ye gireceksen çalış tabiki o daha yakın tarihte olacak 1 saat klavye çalış gerisini lys ye ayır malum lys tamamen bilgi istiyor ama klavyede acele etme bence insan sinir oluyor ama zamanla ilerliyor çalışmayı bırakmadığı sürece..sana tavsiyem uçan parmaklar diye bir site var ordan çalış klavyeye harf harf konu işlemiş oluyorsun hemde kendini hız testleriyle denemiş olursun ben ordan çalışıyorum bende çok zor ilerliyorum ama en azından ilerliyorum hedef 140 daha az olursa heycanla falan yapamam sınavda başarılar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşaallah.memur olursam bende ygs ile tercih yapacağım:)ama olamazsam diye işte:(uçan parmaklardada çalıştım ama beni geçtikleri için moral sıfırlandı:)şimdi katipler netten kendi halinde devam:)

katipler netle bende çalışıyorum ama bence uçan parmaklar daha verimli çünkü sınavda kağıda bakarak yazacağın için bu format daha yakın sınavdakine bence hem katipler netle kıyaslarsan uçan parmaklar daha az net çıkarabiliyorsun çünkü gözünü metinden ayırmadan yazıyorsun sen bilirsin ama bence ikisini bir arada götür istersen başarılar canım azimle devam edersen yapabilirsin eminim ben

Canım benim tekrar geçmiş olsun baban nasıl oldu ?? iyidir umarım bende tam gaz çalışmaya devam hem spk,hem kpss,hemde klavye hemde ev işleri allahtan çocuk yok sıyırırdım heralde :52:

hazalcım ameliyat yarın ama 2 gündür kontrol altında hastanede kalıyor çok gerginim ve 2 gündür hiçbirşeye konsantre olamıyorum yemek bile yiyemiyorum çok gerginim Allah daha kötüsüne vermesin göz ameliyatı işte Allahın izniyle iyi geçer inş. Babam işte ya onu öyle hastane odasında düşündükçe bile kötü oluyorum dua et olurmu bana ve babama :(
Bu arada sana da bir alkış göndererek başlıyorum :81: ve azimle inş.. olacak diyorum asla bırakmak yok çocukla hakkaten çok zor oluyor gece çalışıyorum ve düşün halimi her an yorgunum bazen gözlerim kan kırmızı oluyor ama çıktık bir kere bu yola zafere ulaşana kadar sabırla devam..klavyede nasıl gidiyorsun hızlanabildinmi?eğer cvbın evetse formül istiyorum ben hala aynı yerde saymaktan yoruldum gerçi bu ara çalışamıyorum da stresten ama başlıycam yarın hayırlısıyla babam ameliyattan çıksın sağlıklı bir şekilde eve dönsün her zamankinin 2 katı çalışıp şu 140 hedefime ulaşacam Allahın izniyle ...hadi bakalım hazalcım bu sene bizim senemiz olacak biliyorum azimle çalışmaya devam...:65:

hazalcım ameliyat yarın ama 2 gündür kontrol altında hastanede kalıyor çok gerginim ve 2 gündür hiçbirşeye konsantre olamıyorum yemek bile yiyemiyorum çok gerginim Allah daha kötüsüne vermesin göz ameliyatı işte Allahın izniyle iyi geçer inş. Babam işte ya onu öyle hastane odasında düşündükçe bile kötü oluyorum dua et olurmu bana ve babama :(
Bu arada sana da bir alkış göndererek başlıyorum :81: ve azimle inş.. olacak diyorum asla bırakmak yok çocukla hakkaten çok zor oluyor gece çalışıyorum ve düşün halimi her an yorgunum bazen gözlerim kan kırmızı oluyor ama çıktık bir kere bu yola zafere ulaşana kadar sabırla devam..klavyede nasıl gidiyorsun hızlanabildinmi?eğer cvbın evetse formül istiyorum ben hala aynı yerde saymaktan yoruldum gerçi bu ara çalışamıyorum da stresten ama başlıycam yarın hayırlısıyla babam ameliyattan çıksın sağlıklı bir şekilde eve dönsün her zamankinin 2 katı çalışıp şu 140 hedefime ulaşacam Allahın izniyle ...hadi bakalım hazalcım bu sene bizim senemiz olacak biliyorum azim çalışmaya devam...:65:

İnşallah geçer zaman bir an önce aileden birine bişey olunca gerçekten kötü oluyor insan... Klavyede en az 110 yazıyorum ama bazen değişiyor 118e falan çıkıyorum ruh halime göre değişiyor yani... Ha bu arada yarından itibaren yeni çalışacağım birşey daha oldu azdı ya çoğalttım ingilizceye başlıyorum daha çok ilerletmem lazım ingilizceyi ona taktım şimdi... İnşallah hepsini birden yapabiliriz.... Proglamlama yaptım hergün 1 saat ingilizce, 2 saat spk, 1 saat kpss' den bir ders,
1 saatte klavye düşünüyorum inşallah beynimi çok yormam :52:

adliye alımlarına perukla girmek istiyorum bu elenmem için sebep olabilir mi?

babam ameliyattan çıktı:)) canım babam benim ne çok seviyorum seni ilk aradığımda hemen oğlumu sordu canım ne zor bir 3 gündü ve anladımki ben ne kadar çok seviyorum seni herşey anlamsızdı senin yokluğunda Allah bizi ayırmasın sen hep yanı başımızda kal ve dahha kötüsü olmasın geçmiş olsun ve geçsin gitsin hiç gelmesin .... mutluyum çok ama hala kaskatı ellerim stresten ...
yorgun
peruk kapalı olduğun içinmi takacaksın? bence direk eşarpla gir sorarlarsada nasılsa işe başladığında açacaksın kurallara uyacağının sinyallerini ver ne bileyim aslında kritik bir durum komisyondakilerin siyasi görüşünü bilemezsin sırf bu yüzden bile takabilirler sana kafalarını offf yaa ne adeletsiz bir ülke burası yaa bence bulunduğun ildeki siyasi görüşlerini ögrenmeye çalış Allah yardımcın olsun..
hazalcımmmm
canım çok mutluyum yaa gergin bekleyiş sona erdi Allah hepimizi ve sevdiklerimizi korusun bu arada klavyede iyisin ve daha iyi olacak inş. bu arada memurlar nette bir ilan var bankacılara bak istersen uyarsa sana ilgilenebilirsin..ingilizceye gelince ben anadolu meslek lisesi okudum lisede mat. fen gibi dersleri ing. gördük ingilizcem iyidir gerçi unutmuşum biraz ama ing. şimdilik ihtiyacım yok ama bence sen ilgilen işine yarayacaktır bbir gün ama istersen önce klavyeyi ihmal etme önceliklerini belirlersen ona göre yoğunlaşırsın daha verimli olur kolay gelsin canım hedefe giden yolda hepimize kolay gelsin delirmeden ulaşalım artık zafeereeee;)):68:

Canım ona baktım ama giremiyorum şuan lisans diploması istiyor bende daha aftan girip derslerimi vermediğim için giremiyorum. İki yıl banka ve sigorta okudum ben açıköğretimden ama oda şuan yeteli değil yani vermiş olsaydım iktisatan girebiliyordum keşke bu dönem girip sınavlarımızı verebilseydik önümüzde bir engel daha işte...Benim ing. vardı kursa gitmiştim ama çok ileri değildi ilerletmek istiyorum bankaya girişte uzmanlık sınavlarında falan ing. istiyorlar kpds, tofel sınavlarına girmiş olmak gerekiyor onun içinde daha ilerletmem lazım

Back