hazalll canım benim çok sevindim yaa gerçekten oh bee birileri güzel birşeyler yazsın artık diye beklerken yorgunda sende süper haberler verdiniz yeni işinde başarılar diliyorum canım yaa Allah kolaylık versin
slenzio 120 hee süpersin bence biraz daha çalış 180 bile yazarsın bence bende 100 ün altına inmiyorum genelde ama ben hızlanamıyorum bir türlü gerçi bu ara hız testi yapmıyorum bir de öğrendiğim yeni bir şeyi yazayım hemen asla silme tuşunu kullanmayın dedi hoca silmek için harcadığınız zaman da en az 4 kelime yazarsınız
gülgülmez bende aynı durumda sayılırım senle benimde 2 tane çocuğum ev işleri bide evde çalışıyorum ben satış falan da yapıyorum ama ona rağmen asla çalışmayı bırakmıyorum bence sende vazgeçme daha sınavın ne zaman yapılacağı bile belli değilken bunu yapma bence vede vazgeçmek başarısızlığı getirirmiş bırakma bence ve emin ol hepimiz senin gibiydik bundan bir iki ay önce ama şimdi yorgun 99 yaazıyor ben 100 hazal zaten hep iyiydi
100 ün altına düşmüyor hazalda bence bırakma bak burdan ilk 140 a kim ulaşacak onun yarışını yapıyoruz aramızda sende bize katıl bakalım ne olacak her gün en az 40 dk çalış mutlaka 15 gün sonra ilerlemiş olursun mutlaka hız biraz da sana bağlı insan alıştıkça hızlanıyor hadi kolay gelsin:82: