• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

bu arad slenzio sınav için haziran sonu kasım yada şubatta olur diye yorumlar var ama bu yorumlar neye dayanıyor diye sorarsan şehir efsanesi diyebiliriz her sene olduğu gibi yorumlar işte sen çalışmaya devam et sınav mutlaka olacak sınava kadar ne kadar ilerlersen o kadar iyi

hazalll canım benim çok sevindim yaa gerçekten oh bee birileri güzel birşeyler yazsın artık diye beklerken yorgunda sende süper haberler verdiniz yeni işinde başarılar diliyorum canım yaa Allah kolaylık versin :46:
slenzio 120 hee süpersin bence biraz daha çalış 180 bile yazarsın bence bende 100 ün altına inmiyorum genelde ama ben hızlanamıyorum bir türlü gerçi bu ara hız testi yapmıyorum bir de öğrendiğim yeni bir şeyi yazayım hemen asla silme tuşunu kullanmayın dedi hoca silmek için harcadığınız zaman da en az 4 kelime yazarsınız
gülgülmez bende aynı durumda sayılırım senle benimde 2 tane çocuğum ev işleri bide evde çalışıyorum ben satış falan da yapıyorum ama ona rağmen asla çalışmayı bırakmıyorum bence sende vazgeçme daha sınavın ne zaman yapılacağı bile belli değilken bunu yapma bence vede vazgeçmek başarısızlığı getirirmiş bırakma bence ve emin ol hepimiz senin gibiydik bundan bir iki ay önce ama şimdi yorgun 99 yaazıyor ben 100 hazal zaten hep iyiydi:60: 100 ün altına düşmüyor hazalda bence bırakma bak burdan ilk 140 a kim ulaşacak onun yarışını yapıyoruz aramızda sende bize katıl bakalım ne olacak her gün en az 40 dk çalış mutlaka 15 gün sonra ilerlemiş olursun mutlaka hız biraz da sana bağlı insan alıştıkça hızlanıyor hadi kolay gelsin:82:

Tşk ederim canım inşallah benim için hayırlı olur. Bakalım en çabuk kim geçicek 140 ı hadi bakalım :52: inşallah daha iyi haberleri yakında sizlerden alırız...

bu arad slenzio sınav için haziran sonu kasım yada şubatta olur diye yorumlar var ama bu yorumlar neye dayanıyor diye sorarsan şehir efsanesi diyebiliriz her sene olduğu gibi yorumlar işte sen çalışmaya devam et sınav mutlaka olacak sınava kadar ne kadar ilerlersen o kadar iyi

çok teşekkür ederim canım yapılsa da şu sınav bi kurtulsak artık yaaaaaaaaaaa:18:

hazalll canım benim çok sevindim yaa gerçekten oh bee birileri güzel birşeyler yazsın artık diye beklerken yorgunda sende süper haberler verdiniz yeni işinde başarılar diliyorum canım yaa Allah kolaylık versin :46:
slenzio 120 hee süpersin bence biraz daha çalış 180 bile yazarsın bence bende 100 ün altına inmiyorum genelde ama ben hızlanamıyorum bir türlü gerçi bu ara hız testi yapmıyorum bir de öğrendiğim yeni bir şeyi yazayım hemen asla silme tuşunu kullanmayın dedi hoca silmek için harcadığınız zaman da en az 4 kelime yazarsınız
gülgülmez bende aynı durumda sayılırım senle benimde 2 tane çocuğum ev işleri bide evde çalışıyorum ben satış falan da yapıyorum ama ona rağmen asla çalışmayı bırakmıyorum bence sende vazgeçme daha sınavın ne zaman yapılacağı bile belli değilken bunu yapma bence vede vazgeçmek başarısızlığı getirirmiş bırakma bence ve emin ol hepimiz senin gibiydik bundan bir iki ay önce ama şimdi yorgun 99 yaazıyor ben 100 hazal zaten hep iyiydi:60: 100 ün altına düşmüyor hazalda bence bırakma bak burdan ilk 140 a kim ulaşacak onun yarışını yapıyoruz aramızda sende bize katıl bakalım ne olacak her gün en az 40 dk çalış mutlaka 15 gün sonra ilerlemiş olursun mutlaka hız biraz da sana bağlı insan alıştıkça hızlanıyor hadi kolay gelsin:82:

ay canım bide bu ara da mi-de-ki lerde sayılıyormuş ben bunu yeni öğrendim..
hala hedefime ulaşamadım bakalım 140 hedefine bende katılıyım geçersem yazarım kızlarrr
inşallah istedğimiz yere geliriz yaa:10:

çok teşekkür ederim..sınavdA panik yapıp 90ı bile geçemezsem diye çok korkuyorum ama..
.ben bide haziranın 5inde bilgiisayar sertifikamı alıcam bakalım..belge elime geçmeden olmaz sınav inşllah..
hepimiz için hayırlısı artık..
evet sertifika önemli.başvuru sırasında elinizde olması gerekiyor.sertifikası olmayanlar varsa almalı biran önce.

Canım kusura bakma giremedim kaç gündür heyecanlı günler yaşadım ve sizinlede paylaşim burda bankaya girdim pzt. işe başlıyorum çok sevindim ama klavyeden vazgeçmiş değilim çalışırken daha fazla ilerletirim yine f klavye kullanıcam çünkü işlerde yoğun olacağı için çok ilerler klavyem adliyenin sınavına giricem yine ama bankaya tekrar girdiğime çok sevindim iyi bir banka ve iyi bir pozisyondaa girdim çok çok mutlu oldum canım yaa inşallah darısı sizlerin başına buraya fırsat buldukça yazıcam hedeflerimden vazgeçmedim hepsine çalışıcam çok heyecanlıyım sanki ilk kez işe başlıyorum halbuki sadece 7 ay ara verdim :52::52:
tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim.f klavyeyi bırakmayın.daha çok ilerletirsiniz bu sayede.ne mezunu olarak girdiniz?şu an ziraat bankasına alımlar var.lisans mezunlarını alıyorlar.1984 ve sonrası doğumlu olma şartı var.tekrar hayırlı olsun.darısıda bizlere olsun.

kızlar bu arada klavye ve ders çalışırken aman ha sağlığınıza dikkat edin.benim 2 yıldır hem ders hem klavye çalışmaktan boynum ağrıyordu.dün doktora gittim.boyun fıtığı başlangıcı dedi.çok kötü bir şey.ağrı kesiciler bile geçirmiyor.kas gevşetici verdi.onlarda uyutuyor.napacağım bilemedim.ağrı çekmekten artık yorgun düştüm.çalışırken mutlaka dikkat edin.

kızlar bu arada klavye ve ders çalışırken aman ha sağlığınıza dikkat edin.benim 2 yıldır hem ders hem klavye çalışmaktan boynum ağrıyordu.dün doktora gittim.boyun fıtığı başlangıcı dedi.çok kötü bir şey.ağrı kesiciler bile geçirmiyor.kas gevşetici verdi.onlarda uyutuyor.napacağım bilemedim.ağrı çekmekten artık yorgun düştüm.çalışırken mutlaka dikkat edin.

evet canım ya..
bende de boyun ve sırt ağrıları başladı valla bişey olmaz inşallah..

bu arada 130 yazdım şuannnnn:):):)
hedefe yaklaşıyorum:)
sertifika inşallah olur ama yarın sınav olucak heralde 15 güne verirler sertifikamı bu klavye sınavıda 15 gün içinde olmaz dimi???

evet canım ya..
bende de boyun ve sırt ağrıları başladı valla bişey olmaz inşallah..

bu arada 130 yazdım şuannnnn:):):)
hedefe yaklaşıyorum:)
sertifika inşallah olur ama yarın sınav olucak heralde 15 güne verirler sertifikamı bu klavye sınavıda 15 gün içinde olmaz dimi???

tebrik ederim.henüz adalet bakanlığının sitesinde yayınlanmadığına göre olmaz.ben ihmal ettim ağrılarımı gitmedim.ne kadar erken giderseniz o kadar iyi.bir şey çıkmasa dahi ağrılarınız için ralatlatıcı bir ilaç verir ya da egsersiz yazar.

tebrik ederim.henüz adalet bakanlığının sitesinde yayınlanmadığına göre olmaz.ben ihmal ettim ağrılarımı gitmedim.ne kadar erken giderseniz o kadar iyi.bir şey çıkmasa dahi ağrılarınız için ralatlatıcı bir ilaç verir ya da egsersiz yazar.

teşekkür ederim içim rahatladı iyi bari..
doğru söylüyosunuz gitsem iyi olucak..
sizede çok geçmiş olsun

tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim.f klavyeyi bırakmayın.daha çok ilerletirsiniz bu sayede.ne mezunu olarak girdiniz?şu an ziraat bankasına alımlar var.lisans mezunlarını alıyorlar.1984 ve sonrası doğumlu olma şartı var.tekrar hayırlı olsun.darısıda bizlere olsun.

Teşekkür ederim. Ben önlisans mezunu olarak girdim ama iktisat bölümünden iki dersim olduğunu belirtmiştim bir dahaki dönem mezun olacağımı biliyorlar zaten benim birde 6 yıllık iyi bir bankanın genel müdürlüğünde referansım olduğu için lisans diplomasını sorun etmediler tecrübem olduğu için girdiğim bölümle ilgili . Birde spk sınavlarına hazırlanmam artı avantaj oldu evet zirat bankası alıyormuş ama yaş sınırınıda baya bir aşağı çekmişler

arkadaşlar merhaba herkeslere içimi dökmeye geldim bugün olanları yazacağım çok bunaldım ve çok üzgünüm gerçektende hemen başlayayım ben yaklaşık 3 senedir bir firmanın satış elemanlığını yapıyorum bu gün de eski ve yeni üyelerimle toplantımız vardı neyse bir arkadaşım var onuda yeni kayıt olarak başlattım ve bu arkadaşım da nerdeyse 10 senelik falan arkadaşım onunda bir tanıdığı bundan bir ay önce bu işe başlamıştı bugün o eski üyemi kendi adına başlatabilmek için bana demediğini bırakmadı neyse özetle şunu anladımki dostunu anlamak için ticaret yapmak gerekmiş ya o kadar doğruki en yakınınız bile sizin yükselmenize tahammül edemiyor bazen ki benim kariyer planım 2 senedir vardı zaten ve son 6 aydırda bu işten iyi para kazanıyorum ben ondan gelecek paraya ihtiyacım yok ve inanamadım insanlar para için ne hallere geliyorlar ama Allah o kadar yardımcım olduki buda iyi niyetin insana getirdiği faydalar bence çoook daraldığımdan yazdım bunları size anlatabildiklerimi en yakınıma bile anlatamıyorum bazen :( o yüzden iyki de burdayım hazal yorgun ve yeni gelen tüm arkadaşlarım iyki varsınız yoksa ben kime anlatacaktım en yakın arkadaşımın bana attığı kazığı :) neyse bu arada kadrolar belli olmuş okudunuzmu arkadaşlar benim bir ümidim olmadığı için bakmadım bile biraz önce de klavyede ilk kez 135 yazdım:65: çok sinirliyim yaa ondan oldu hırsla yazdım heralde ;)):90: hepiniz iyi bakın kendinize kolay gelsin

bu arada yorgun canım benimde gözlerim de sorun oldu çalışmaktan daha doktora gitmedim ama bir müddet sonra bulanık görmeye başlıyorum ekranı ahhhhh adliye ahhhhh ne hale getirdin bizi yaaaa...

arkadaşlar merhaba herkeslere içimi dökmeye geldim bugün olanları yazacağım çok bunaldım ve çok üzgünüm gerçektende hemen başlayayım ben yaklaşık 3 senedir bir firmanın satış elemanlığını yapıyorum bu gün de eski ve yeni üyelerimle toplantımız vardı neyse bir arkadaşım var onuda yeni kayıt olarak başlattım ve bu arkadaşım da nerdeyse 10 senelik falan arkadaşım onunda bir tanıdığı bundan bir ay önce bu işe başlamıştı bugün o eski üyemi kendi adına başlatabilmek için bana demediğini bırakmadı neyse özetle şunu anladımki dostunu anlamak için ticaret yapmak gerekmiş ya o kadar doğruki en yakınınız bile sizin yükselmenize tahammül edemiyor bazen ki benim kariyer planım 2 senedir vardı zaten ve son 6 aydırda bu işten iyi para kazanıyorum ben ondan gelecek paraya ihtiyacım yok ve inanamadım insanlar para için ne hallere geliyorlar ama Allah o kadar yardımcım olduki buda iyi niyetin insana getirdiği faydalar bence çoook daraldığımdan yazdım bunları size anlatabildiklerimi en yakınıma bile anlatamıyorum bazen :( o yüzden iyki de burdayım hazal yorgun ve yeni gelen tüm arkadaşlarım iyki varsınız yoksa ben kime anlatacaktım en yakın arkadaşımın bana attığı kazığı :) neyse bu arada kadrolar belli olmuş okudunuzmu arkadaşlar benim bir ümidim olmadığı için bakmadım bile biraz önce de klavyede ilk kez 135 yazdım:65: çok sinirliyim yaa ondan oldu hırsla yazdım heralde ;)):90: hepiniz iyi bakın kendinize kolay gelsin
çok üzücü ama insanoğlu işte bilemiyorsun ki.kazığını yiyince hmmm diyorsun bak bu böyleymiş ama ben niye anlamamışım.bende insanlardan yoruldum o yüzden kendimi derslere verdim.daha dinlendirici.insanı üzmüyor,arkadan vurmuyor,sen kapağını açarsan bir şeyler öğretiyor açmazsan sesini bile çıkarmıyor.geçmiş olsun Allah böyle insanlardan uzak tutsun inşaallah.
göz ağrısınıda bilirim.sınavlara çalışmaya başladıktan sonra ağrım oldu.doktora bir gittim.1.25 olmuş gözüm.0.50 ydi.şimdi gözlüksüz asla:)bendede bulanık görme vardı.astigmat dedi.ama şimdi gözlükle iyi görüyorum:1:az hasarla bir memur olaydık:1:
bu arada kadrolar açıklanmış ama rakamlar çok komik:1:düz lise 300 küsür:1:yerleştir yerleştir bitmez.
klavye için tebrikler.hedefe az kalmış.arada sinirlendiğniz şeyleri lehinize kullanın:1:kazanan siz olursunuz.

Canım üzüldüm senin adına boşver ama üzme kendini Allah göstermiş gerçek yüzünü. Uzak durursun sende öyle insanlardan hem kendinide üzmemiş olursun... Belki birbirimizi dışarda tanımıyoruz ama burda güzel dostluklar kuruluyor en azından kimseye anlatamadıklarını burda anlatıp rahatlıyorsun iyi oluyor bir nevi terapi gibi :52::52:

teşekkürler kızlar en azından okuduğunuz için gerçektende öyle yorgun insan o kadar yoruluyorki insanlardan bazen bazen diyorumki eşime bir gün ekmek almaya diye çıkıp şöyle bir kaybolasım var :) hazal evet canım yaa bunu tanıdıklarıma anlatsam varya işte biz sana demedikmi uzak dur diye falan bin tane nasihat dinlersin ama burda öyle olmuyor çok rahatlıyorum sizlerle paylaştıkça saolun yeniden
kadrolara gelince bende güldüm yani alımlara yuh yani bunca insan işsiz açılan kadroya bak ben zaten beklemiyordum ama olsun bekleyen arkadaşlarım ve kardeşim var gerçi o önlisans mezunu ve puanıda iyi dua edin ona lütfen yerleşsin bu sefer çünkü ço emek verdi gerçekten bizde klavyeye bağlandık kaldık ümit olmayınca yapacak başkada birşey yok gerçi biz de alalım bu kadar emeğin karşılığını yaa valla ben artık çalışmaktan gerginlikten mahvoldum yaa eminim sizde öylesinizdir Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...:9:

çok yorulduk gerçekten hem bedenen hem ruhen.zaten her alımlar komik komik:))geçen alımlarda diplomam yoktu tercih yapmamıştım.ilk defa yapacam.acaba diyorum yaştan falan yerleşirmiyim.malum yaşta hani geçiyor:)bazen cumhurbaşkanına dahi mail atıyorum şu mülakatlar kaldırılsın diye.mülakat=torpil çok.onun yerine adalet bakanlığı yazılı sınav yapsın ya da merkezi sınav.gerçi çok şey istiyorum galiba.ama çok dua ediyorum Rabbim alınacak o sınırlı sayıda insanın içinde bende olayım diye.
lys içinde sınava girilecek okullar açıklanmış.baktım benim sayfamda bilgi yoktu.bugün tekrar baktım sayfa hata veriyor.ya bir şeyde yolunda gitsin artık.gerçi kazansam nolacak?üniversite çok uzak.git gel çok zor.aöf yazmaktan başka çare yok.hangi bölümde kpss den alımlar çok olur acaba bilginiz varmı?kaybedecek zamanım kalmadı benim.iyi bir tercih yapmam şart.fikirlerinizi bekliyorum.

çok yorulduk gerçekten hem bedenen hem ruhen.zaten her alımlar komik komik:))geçen alımlarda diplomam yoktu tercih yapmamıştım.ilk defa yapacam.acaba diyorum yaştan falan yerleşirmiyim.malum yaşta hani geçiyor:)bazen cumhurbaşkanına dahi mail atıyorum şu mülakatlar kaldırılsın diye.mülakat=torpil çok.onun yerine adalet bakanlığı yazılı sınav yapsın ya da merkezi sınav.gerçi çok şey istiyorum galiba.ama çok dua ediyorum Rabbim alınacak o sınırlı sayıda insanın içinde bende olayım diye.
lys içinde sınava girilecek okullar açıklanmış.baktım benim sayfamda bilgi yoktu.bugün tekrar baktım sayfa hata veriyor.ya bir şeyde yolunda gitsin artık.gerçi kazansam nolacak?üniversite çok uzak.git gel çok zor.aöf yazmaktan başka çare yok.hangi bölümde kpss den alımlar çok olur acaba bilginiz varmı?kaybedecek zamanım kalmadı benim.iyi bir tercih yapmam şart.fikirlerinizi bekliyorum.

canım seni o kadar iyi anlıyorumki bilemezsin durumumuz neredeyse aynı ve sana tavsiyem aöf yazacaksan iki yıllık düşünüyorsan eğer ya sosyal hizmetler yaz yada büro yönetimi hem bu alanlarda çok alım oluyor hemde düşük puanlarla kapatıyor ve şunu bilki yalnız değilsin benim de her konuda önüme mutlaka bir engel çıkıyor ama çakıllara takılırsan yolun sonundaki yemyeşil hayaline kavuşamazsın her engelde hayallerini düşün ve azimle devam et başarısızlık diye bir şey yokmuş vazgeçmekmiş başarısızlık devam et canım bizde hayallerimize kavuşacağız eminim benn :65:

Back