• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

klavye çalışmaya mecburen birkaç gün ara verdim hemen performansım düşmüş üzüldüm ya bu kadarda olmaz ki:43:

oluyor ne yazıkki her gün çalışmak gerek aynı şeyi bende yaşamıştım ama oturana kadar devam et çalışmaya bir süre sonra zaten oturuyor netlerin arasında çok bir fark olmuyor 90 ın altına hiç düşmeyene kadar çalış sonrası hızlanmak için oda biraz zaman istiyor anladığım kadarıyla istesende alışana kadar hızlanamıyorsun bu arada klavye kursları başladı burda gitsemmi bilmiyorum çok kararsızım gerçi çocuklarla zor ama aklım takılıyor hep gitsemmi diye

aslında bende gitmek istiyorum ama çocuklar işte.gerçi büyüğün sıkıntısı yokta küçüğü napacam bilmiyorum.git gel birkaç saatimi alacak.bir aklımda o kadar saatte otur evde çalış diyor.kursta ekstra ne yapıyorlar acaba?ben bilgisayar kursuna gittiğimde hoca 10 parmak programı yükleyip çalıştırmıştı biraz.harflerin yerini parmaklarım ezberledi.sadece hızım düşük.kararsızım yani.

evet yaa çocuklarla zor istersen evde de hızlanabilirsin ama düzenli en az 1 saat çalış zamanla parmaklarına hakim olamıyorsun onlar nereye gideceklerini senden önce ezberliyor
bu arada arkadaşlar dün eşimin amcası vefat etti çok severdim 1 aydır yoğun bakımda yatıyordu zaten kalp krizi geçirmişti :( çok üzüldüm dün kızları falan çok kötü haldeydiler hayat ne kadar kısa eşimin ailesinde en sevdiklerimden biriydi Allah mekanını cennet eylesin ve rabbim sevdiklerimize uzun ömürler versin çok zor gerçekten ve Allah kızlarına ve tüm aileye sabır versin hep iyleşecek diye bekledik ama bu kadarmış oda bırakıp gitti işte...insan cenaze evlerinde hayatın ne kadar anlamsız ve boş olduğunu daha iyi anlıyor yalan dünya işte bizde zaman doldurmak için başka başka uğraşlarla zamanı dolduruyoruz bir son için geri sayımdayız sanki çok garip hisler içersindeyim bugun Allah hepimizin sağlığını korusun ve uzun ömür versin...

başınız sağolsun.insan ölümde ve hastalıkta daha iyi anlıyor bazı şeylerin kıymetini.insanız ve hepimizin yaşayacağı bir şey.Bu gün olmazsa yarın hepimizin başına gelecek mutlak son.Rabbim güzel amellerle göç etmemizi nasip eder inşaallah.

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun birazdan tekrar oraya gideceğim onun çay içtiği ağacın altında onsuz duracağım:( çok acı yaa ben bunları hissediyorsam kızları nasıldır kimbilir Allah onların yardımcısı olsun hepsininde Allah günahlarını bağışlasın ve mekanı cennet olsun inşallah...

bu gün bir klavye eğitmeninin bana söylediklerini yazıyorum arkadaşlar umarım işinize yarar büyük ihtimalle heyecan yapıp geriliyorsun yazarken bu nedenle 15 gün boyunca hız testi yapmadan sadece yaz al eline bir kitap yaz en az 40 dk bu şekilde yaz günlük devam et aksatmadan dedi ve 15 gün sonra farkı göreceksin dedi bende bugünden itibaren hız testi yapmadan çalışmaya devam edeceğim ha bir de unutmadan ekrana asla bakma dedi yanlışda yapsan asla ekrana bakmamalıymışım bakalım ben denemeye başladım siz de başlayın isterseniz kolay gelsin arkadaşlar:71:

evet hız testinde heyecan yapıyoruz ondanda düşüyor kelime sayımız.birde yeni farkettim katipler nette klavye sesi varmış.arada yazarken açmak gerekiyor:1:

bende 2012 ye kaldım galiba öyle görünüyor :25: puanım 84 atanma şansım sıfır,açıktan alımlardada ancak hizmetli kadroları veriliyor,hoş onlarda bile sıralamaya giremiyorum.Katiplik için f klavye öğrendim yaptığım en yüksek kelime 62 yani boşa koysak dolmuyor,doluya koysak almıyor...kısacası hedef 2012 gibi görünüyor.90 puanı geçmem lazım,iş ev çocuk derken naıl olacak bilmem ama olması lazım artık,3.de olsun artık ben eylül ayında başlamayı düşünüyorum çalışmaya Ocakta da bir kurs ayarlar pekiştiririm bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

62 gayet iyi bir rakam.bence umudunuzu kaybetmeyin.ben 3 dakikada 20 kelime ile başladım.ama çok şükür 99 u gördüm.hedef 150.biraz daha çalışırsanız yükseltirsiniz.yeter ki isteyin.

hoş geldin gül gülmez günde kaç saat çalışıyorsun ve teknikleri bilerekmi çalışıyorsun ikincisi de hız testi mi yapıyorsun sürekli bu soruları sormamın nedeni hızlanmak için bir çok yol denemiş biriyim şimdilerde hala hızlanmak için yeni teknikler deniyorum ve galiba hızlanıyorum da bu arada 2012 kpss için bende çalışmaya başladım bile sanırım düz lise mezunusun yoksa meslek lisesi için 84 iyi değil ama umutsuz bir puanda değil bence bu yıl 83lere bile düşer diyen ler var Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim hayırlısı klavyeyi ve kpss yi unutmadan azimle çalışmaya devam ediyoruz herkese kolay gelsin...:68:

ha birde unutmuşum yorguncum tebrik ediyorum 99 oldu hee süperssinnn:66: çok sevindim gerçekten azimle devam bende 110 130 değişiyor ama hızlanmak konusunda dediğim tekniği deniyorum bakalım 15 gün sonra ne olacak ama sana çok sevindim kolay gelsin Allah yardımcın olsun gelsin150lerrr

62 gayet iyi bir rakam.bence umudunuzu kaybetmeyin.ben 3 dakikada 20 kelime ile başladım.ama çok şükür 99 u gördüm.hedef 150.biraz daha çalışırsanız yükseltirsiniz.yeter ki isteyin.

maşallah ne azimmiş tebrikler,ben pek çalışmıyorum bu aralar ama çalışmak lazım gardiyanlıkta deniycem,birde adalet yazmayı düşünüyorum bu sene bakalım hayırlısı

hoş geldin gül gülmez günde kaç saat çalışıyorsun ve teknikleri bilerekmi çalışıyorsun ikincisi de hız testi mi yapıyorsun sürekli bu soruları sormamın nedeni hızlanmak için bir çok yol denemiş biriyim şimdilerde hala hızlanmak için yeni teknikler deniyorum ve galiba hızlanıyorum da bu arada 2012 kpss için bende çalışmaya başladım bile sanırım düz lise mezunusun yoksa meslek lisesi için 84 iyi değil ama umutsuz bir puanda değil bence bu yıl 83lere bile düşer diyen ler var Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim hayırlısı klavyeyi ve kpss yi unutmadan azimle çalışmaya devam ediyoruz herkese kolay gelsin...:68:

hoşbuldum canım, çalışamıyorum pek kendimi zorladığımda 62 yaptım en son genelde 50 lerdeyim ,2 ay klavye kursuna gittim adliyede çalışan bir katipti öğretmen gayet iyi öğrenmiştim hatasız yazıyorum biliyorum çalışsam olur ama iş ev derken vaktim olmuyo malesef :19: hız testleri yapıyorum netten teknikler konusunda bilgilerin olursa çok sevinirim malesef düz liseyim ama adalet düşünüyorum bakalım bu yıl teşekkürler kolaylıklar sanada :38:

kızlaaar valla tüm yorumları okuyamadım kusura bakmayın..
zabıt katipliği sınavının bu yıl ne zaman olucanı tahmin ettiniz mi?eden var mı:1:
bu arada 3dakikada 120 nin altına inmiyorum nasıl iyi mi sizce:59:
hedef 160 falan..
her gün çalışıyorum her gün ama olsun şu sınav artık ya:(
bana da bi bilggi veriin bakimm meslektaş adaylarım:52:

ha birde unutmuşum yorguncum tebrik ediyorum 99 oldu hee süperssinnn:66: çok sevindim gerçekten azimle devam bende 110 130 değişiyor ama hızlanmak konusunda dediğim tekniği deniyorum bakalım 15 gün sonra ne olacak ama sana çok sevindim kolay gelsin Allah yardımcın olsun gelsin150lerrr
aminnn:34:ilk yazdığımda inanamadım zaten.beklemiyorum ya kendimden.bi daha denedim yine aynı.sonra oğlumu çağırdım bi de sen bak dedim.90 ını geçmişim.ailecek bayağı bir sevinip mutlu olduk yani:1:

kızlaaar valla tüm yorumları okuyamadım kusura bakmayın..
zabıt katipliği sınavının bu yıl ne zaman olucanı tahmin ettiniz mi?eden var mı:1:
bu arada 3dakikada 120 nin altına inmiyorum nasıl iyi mi sizce:59:
hedef 160 falan..
her gün çalışıyorum her gün ama olsun şu sınav artık ya:(
bana da bi bilggi veriin bakimm meslektaş adaylarım:52:
ooo sizin maşaallahınız varmış.hedefe az kalmış yani.:nazar:
bir adliye çalışanı alımların 3 ayda bir olduğunu söylemişti bu ay bekliyorduk aslında.ama henüz bir şey yok ortada.bizde beklemedeyiz.haziranda yerleştirmeler var belki ondan sonra olabilir.ocaktaki alımlarda öyle olmuştu.

aminnn:34:ilk yazdığımda inanamadım zaten.beklemiyorum ya kendimden.bi daha denedim yine aynı.sonra oğlumu çağırdım bi de sen bak dedim.90 ını geçmişim.ailecek bayağı bir sevinip mutlu olduk yani:1:

ooo sizin maşaallahınız varmış.hedefe az kalmış yani.:nazar:
bir adliye çalışanı alımların 3 ayda bir olduğunu söylemişti bu ay bekliyorduk aslında.ama henüz bir şey yok ortada.bizde beklemedeyiz.haziranda yerleştirmeler var belki ondan sonra olabilir.ocaktaki alımlarda öyle olmuştu.

çok teşekkür ederim..sınavdA panik yapıp 90ı bile geçemezsem diye çok korkuyorum ama..
.ben bide haziranın 5inde bilgiisayar sertifikamı alıcam bakalım..belge elime geçmeden olmaz sınav inşllah..
hepimiz için hayırlısı artık..

hazalllllll nerdesin yaaaa kayboldun? nasıl gidiyor çalışmalar klavye flan?:84:

Canım kusura bakma giremedim kaç gündür heyecanlı günler yaşadım ve sizinlede paylaşim burda bankaya girdim pzt. işe başlıyorum çok sevindim ama klavyeden vazgeçmiş değilim çalışırken daha fazla ilerletirim yine f klavye kullanıcam çünkü işlerde yoğun olacağı için çok ilerler klavyem adliyenin sınavına giricem yine ama bankaya tekrar girdiğime çok sevindim iyi bir banka ve iyi bir pozisyondaa girdim çok çok mutlu oldum canım yaa inşallah darısı sizlerin başına buraya fırsat buldukça yazıcam hedeflerimden vazgeçmedim hepsine çalışıcam çok heyecanlıyım sanki ilk kez işe başlıyorum halbuki sadece 7 ay ara verdim :52::52:

hazalll canım benim çok sevindim yaa gerçekten oh bee birileri güzel birşeyler yazsın artık diye beklerken yorgunda sende süper haberler verdiniz yeni işinde başarılar diliyorum canım yaa Allah kolaylık versin :46:
slenzio 120 hee süpersin bence biraz daha çalış 180 bile yazarsın bence bende 100 ün altına inmiyorum genelde ama ben hızlanamıyorum bir türlü gerçi bu ara hız testi yapmıyorum bir de öğrendiğim yeni bir şeyi yazayım hemen asla silme tuşunu kullanmayın dedi hoca silmek için harcadığınız zaman da en az 4 kelime yazarsınız
gülgülmez bende aynı durumda sayılırım senle benimde 2 tane çocuğum ev işleri bide evde çalışıyorum ben satış falan da yapıyorum ama ona rağmen asla çalışmayı bırakmıyorum bence sende vazgeçme daha sınavın ne zaman yapılacağı bile belli değilken bunu yapma bence vede vazgeçmek başarısızlığı getirirmiş bırakma bence ve emin ol hepimiz senin gibiydik bundan bir iki ay önce ama şimdi yorgun 99 yaazıyor ben 100 hazal zaten hep iyiydi:60: 100 ün altına düşmüyor hazalda bence bırakma bak burdan ilk 140 a kim ulaşacak onun yarışını yapıyoruz aramızda sende bize katıl bakalım ne olacak her gün en az 40 dk çalış mutlaka 15 gün sonra ilerlemiş olursun mutlaka hız biraz da sana bağlı insan alıştıkça hızlanıyor hadi kolay gelsin:82:

Back