Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle valla sanki saçı boyayınca içindekileride boyayla kapatıyormş gibi yoruldum valla şu sınavlar geçsin ilk iş tatile gitmek çok ihtiyacım var buna ;((
off süper valla ne kadar iyi olur senin için yerimede gezzz bu arada memurlar net önlisans mezunları bölümünde klavye eğitimi analatan bi hoca var takip etmek istersen klavye teknikleri diye bir bölüm açmış mustafa hoca adı takip edersen diye yazdım ..neyse bu arada kpss yi bırakmadın dimi tarih çalışıyorum bu hafta ben , z tv den vatandaşlık derslerini takip ediyorum akşamlarıda çok yoğunumve bu tempoya dayanamayıp her an bende tatile kaçbilirim :82:
girdiğim her sınavda bir aksilik oluyor.bu da ister istemez olumsuz etkiliyor insanı.klavye çalışıyorum ama şimdilik 90 ve üzeri hayal gibi:)gerçi ilk başladığımda 25 yazıyordum:)lys yede hazırlanıyorum.hepsi birbirine karıştı işte çık işin içinden çıkabilirsen:)böyle giderse 2012 kpss de fullemezsem ayıp olur:)yorgun
durumumuz hemen hemen aynı ama pes etme sen pes edersen yerine biri geçecek kimseye bişey olmayacak olan yine senin kırılan umutlarına olacak devam et elinden geleni yap bence bunlar yıldırmasın sen hedefine kilitlen yoldaki taşlara takılma benim kpss puanım düşük 77 o nedenle şimdiden 2012 ye çalışmaya başladım klavyeden sakın vazgeçme derim 20 kelimee yazabiliyordim başladığımda şimdi 90 110 arası yazabiliyorum sakın bırakma derim torpili unut çok çalışarak en yüksek sen yazarsan seni almak zorunda kalacaklardır benim amacım bu torpilim Allah ilahi adelete sığınıyorum umarım olur
herkese başarılar öncelikle bende önlisans mezunuyum ve istanbulda oturuyorum bu sene dershaneye başlıyorum önerebileceğiniz bir dershane varmı ve ne zaman başlamalıyım