How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

sanırım deprosyondayın ben dün gittim saçlarımı platin sarıya boyattım ve deprosyondan çıktım :))iyi hissediyorum kendimi şimdi şu sınav tarıhi gelmeden klavyeyi biraz daha hızlandırabilsem süper olacak yaa

bende bir ay önce platin sarıdan koyu kahveye dönüş yaptım kendi saçıma artık saçlarımızla atıyoruz depresifliği napalım......

aynen öyle valla sanki saçı boyayınca içindekileride boyayla kapatıyormş gibi yoruldum valla şu sınavlar geçsin ilk iş tatile gitmek çok ihtiyacım var buna ;((

off süper valla ne kadar iyi olur senin için yerimede gezzz bu arada memurlar net önlisans mezunları bölümünde klavye eğitimi analatan bi hoca var takip etmek istersen klavye teknikleri diye bir bölüm açmış mustafa hoca adı takip edersen diye yazdım ..neyse bu arada kpss yi bırakmadın dimi tarih çalışıyorum bu hafta ben , z tv den vatandaşlık derslerini takip ediyorum akşamlarıda çok yoğunumve bu tempoya dayanamayıp her an bende tatile kaçbilirim :82:

off süper valla ne kadar iyi olur senin için yerimede gezzz bu arada memurlar net önlisans mezunları bölümünde klavye eğitimi analatan bi hoca var takip etmek istersen klavye teknikleri diye bir bölüm açmış mustafa hoca adı takip edersen diye yazdım ..neyse bu arada kpss yi bırakmadın dimi tarih çalışıyorum bu hafta ben , z tv den vatandaşlık derslerini takip ediyorum akşamlarıda çok yoğunumve bu tempoya dayanamayıp her an bende tatile kaçbilirim :82:

z tv yi bende takip ediyorum kpss yi bırakırmıyım hiç ama bugün nedense hemen tatil moduna girdim ders falan çalışmadım bugün zaten benim eşim tarih mezunu ona yemekte bile tarihle ilgili şeyler soruyorum ve onun okul kitapları var sürekli bakıyorum onlara okuyorum bakarım memurlar nete bence sende bir hafta bile olsa yap bi tatil çok iyi gelir emin ol ben gelecek hafta gidcem 25inde falan sabırsızlıkla bekliyorummm :52::52:

Son düzenleme:
canım evet aslında banada iyi olur ama kızımın kreşi var tatil olsun kreş o zaman inş. gerçi benim tatilim seninki kadar erken olması imkansız ama eşim çocukları bırakıp gidelim falan diyo ama gözüm arkada kalır ve hiç birşey anlamam tatilden o zaman en iyisi ben tarihe klavyeye devam edeyim hayallere dalınca insanın çalışası bile gelmiyo ,ohh ne şanslısın bence tarih kitabı falan alma sen bende sana kitap öneriyorum eşin yeter sana konuları genel olarak bilsen yeter zaten ben kpss yi heyecandan kaybettim yoksa o kadar kolayki sorular rahat olmak ve düzenli çalışmak yetecektir ben inanıyorum yapabiliceğimize ben daha çok tde derslerinden korkuyorum klavye de hala istediğim gibi değil offf yani neyse ben biraz çalışayım sende hiçbişey yapamıyosan klavye çalış durmak yokkkkk yakında burada başarılarımızdan söz edeceğiz az kaldı:65:

memur alımları ertelenmiş gerçi beni pek ilgilendirmiyo ama bir seferde yamuk yapmasınlar şu atamalarda yada sınavlarda hayret edecem her seferki atama geleneği gerçekleşmiş oldu bunca insanın umutları hazirana ertelendi umut taciri bunlar resmen...

evet ya ertelenmiş bende okumuştum zaten banada bir yararı olmayacktı 79la atanamazdım acaba adliyedemi almayacak o kadar klavye çalışıyoruz oda ertelerse ne zaman olur acaba ??

şimdiden yazim belki gün içinde daha fırsatım olmaz ben yarın gidiyorum artık döndükten sonra daha dinç kafayla burda olucam kendine iyi bak görüşürüz canım...

güle güle git canım umarım iyi gelir ki gelecektir eminim sanırım ertelenecek oda yaa bi arkadaşım yerleşmişti onaylanmamış ve reddedilmiş çok üzüldüm yaa niye elediler anlamadım bide bu klavye beni bitirdi çok kötü yaa hiç ilerleyemiyorum neyse canım geldiğinde konuşuruz bunları iyi tatiller sana eminim bomba gibi döneceksin görüşürüz...

bazen boşa çalışıyormuşum geliyor ve bırakmak geliyor içimden her sınavda hata her yerde torpil kol gezerken neye nasıl güvencez bilemiyorum ve isyan edesim geliyor çok yorgunum ve artık değsin bişeylere bunca yorgunluk istiyorum çalış çabala her seferinde yeni bir skandal herkes kadar yorgunum bıkkınım bilemiyorum yaa şu adliyeden torpillerden yorgunum ve umarım bu kez hedefe bu kadar yaklaşmışken kazanmak istiyorum çalışmalarım işe yarar umarım torpilim Allah diyorum ve onun ilahi adeletine sığınıyorum umarım yeni bir hayal kırıklığı daha yaşanmaz..

açık liseyi bitirdim yeni.kpss ye de girdim ama 85 aldım.düz lise olduğum hiç umudum yok.e yaş 30 ikide çocuk.yerleştirmelerde ertelendi.yeni mezunlarda başvuracak şimdi.tabi genç beyinler yüksek puan almış olacak.f klavye de çalışıyorum.ama 80 i geçemiyorum.zaten geçsem nolacak torpil kol geziyor.umutsuz vaka benimkisi:(

Son düzenleme:
yorgun
durumumuz hemen hemen aynı ama pes etme sen pes edersen yerine biri geçecek kimseye bişey olmayacak olan yine senin kırılan umutlarına olacak devam et elinden geleni yap bence bunlar yıldırmasın sen hedefine kilitlen yoldaki taşlara takılma benim kpss puanım düşük 77 o nedenle şimdiden 2012 ye çalışmaya başladım klavyeden sakın vazgeçme derim 20 kelimee yazabiliyordim başladığımda şimdi 90 110 arası yazabiliyorum sakın bırakma derim torpili unut çok çalışarak en yüksek sen yazarsan seni almak zorunda kalacaklardır benim amacım bu torpilim Allah ilahi adelete sığınıyorum umarım olur

herkese başarılar öncelikle bende önlisans mezunuyum ve istanbulda oturuyorum bu sene dershaneye başlıyorum önerebileceğiniz bir dershane varmı ve ne zaman başlamalıyım

yorgun
durumumuz hemen hemen aynı ama pes etme sen pes edersen yerine biri geçecek kimseye bişey olmayacak olan yine senin kırılan umutlarına olacak devam et elinden geleni yap bence bunlar yıldırmasın sen hedefine kilitlen yoldaki taşlara takılma benim kpss puanım düşük 77 o nedenle şimdiden 2012 ye çalışmaya başladım klavyeden sakın vazgeçme derim 20 kelimee yazabiliyordim başladığımda şimdi 90 110 arası yazabiliyorum sakın bırakma derim torpili unut çok çalışarak en yüksek sen yazarsan seni almak zorunda kalacaklardır benim amacım bu torpilim Allah ilahi adelete sığınıyorum umarım olur
girdiğim her sınavda bir aksilik oluyor.bu da ister istemez olumsuz etkiliyor insanı.klavye çalışıyorum ama şimdilik 90 ve üzeri hayal gibi:)gerçi ilk başladığımda 25 yazıyordum:)lys yede hazırlanıyorum.hepsi birbirine karıştı işte çık işin içinden çıkabilirsen:)böyle giderse 2012 kpss de fullemezsem ayıp olur:)

evet bir yerlerde dayımız yok ama Allah bize yeter.İnşaallah en büyük torpil ondan.

bazen bende karıştı sanıyorum başlayana kadar işkence gibi ders çalışmak ama başlayınca toparlıyorum aynen yorgun bende 2012 de fullemekten korkuyorum:) şimdiden başladım çalışmaya bide tde yi istiyorum ünv. de bakalım yaparız umarım ama ben kararlıyım bu sene ya olacak ya olacak bide klavyeden hiç ümidini kesme bıraktığın an biter bunu bil bende aynı durumdayım iniyor çıkıyor netlerim ama çalışmaktan hiç vazgeçmiyorum sende vazgeççme elinden geleni yap gerisi Allah a kalsın kimse bilmezse de Allah emeklerimizi görüyor hadi bakalım 2012 yorgunların senesi olsun ben buradan konuları paylaşırım çalıştıkça bu ara tarih çalışıyorum ezberledim ama yinede çalışıyorum hadi kolay gelsin hepimizide...

Merhaba arkadaşlar ben geldimm gezmek iyi geldi ama dün geldim bugün hasta yatıyorum :50:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

herkese başarılar öncelikle bende önlisans mezunuyum ve istanbulda oturuyorum bu sene dershaneye başlıyorum önerebileceğiniz bir dershane varmı ve ne zaman başlamalıyım

Merhaba önlisans-ortaöğretim kursları ben eylül-ekim gibi başlıyor biliyorum hangi ildesin bilmiyorum ama karacan iyi diyorlar benim arkadaşlarım gitmişti geçen sene hocalarından çok memnundular

Back